202

Анонимен

преди 10 години

Др. Буруджиева първо да погледне себе си в огледалото и после да коментира хората. Пък др. Кутев имал някакъв генетичен контакт със СПИН, така, че да не му се сърдим, човека може и да има здравословни проблеми.

201

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЩо рече? "фризиорка"?

200

Gost

преди 10 години

До До Първо се научи да пишеш, че неграмотните винаги ще са безработни!

199

az

преди 10 години

Буруджиева е дъщеря на един комунист-УБИЕЦ.С какво право ще дава оценки,ще съветва,ще дамгосва този или онзи???Долна комунистическа твар!

198

ДДТ

преди 10 години

събрали 200 000 подписа! като идат бабите да си вземат пенсиите и ги карат да се подписват! знаем бсп как събира подписи - за белене във видинско по селата спираха тока, за да убедят бабичките, че ток няма и трябва да се строи нова централа!

197

Бай Он

преди 10 години

Таа кака коя беше? Кажи како кой плаща, да ида за някой лев и аз.Аз що протестирам вече месец и никой не ми плаща?

196

илиян

преди 10 години

платени са разбира се !!!

195

Мародер

преди 10 години

Тая комбайнерка, която искаше да гони посланиците на Франция и Германия, е пример за комуноидите и фашизоидите, които върлуват из парламента.Вк(сяко изказване на някой комуноид засирва презрението на хората към тая сбирщина комунисти и турци.

194

Daniela.1

преди 10 години

Не ви искаме нито в парламента нито искаме нови избори!Ние знаем, че подаване на оставка на ГЕРБ беше планирано действие!Сега пак планирано ГЕРБ си плаща за протестите, за да може да има предсрочни избори и да се върне във властта заедно с предварително напечатените бюлетини!Защо толкова напирате за връщане ясно е искате да прикриете следите от вашите кражби и да потулите възможно най-много вашите приятели от съмнителните кръгове, вашите олигарси!

193

Павел

преди 10 години

А за чуваемостта, чуват избирателно, т.е. нищо и не споменаха експертите от кабинета :)

192

Павел

преди 10 години

Който иска да изкара малко пари да отиде на протестите аз вече събрах няколко хилядарки и сега мисля да си ги харча, а за автобусите г-жа Буруджиева се е объркала те са за другия протест ;) и са паркирани до НДК :)

191

Анонимен

преди 10 години

без БОЙ няма да пуснат КОКАЛА,ами давайте ДА ХВАЩАМЕ СОПИТЕ........

190

Анонимен

преди 10 години

Антон Кутев звучи като Ердоган. Сигурно Местан и Доган са ги получили как да се държат.

189

vesko02

преди 10 години

Е господа политици, при ескалация на напрежението кой трябва да отстъпи?Има ли държавници или няма?

188

Анонимен

преди 10 години

ПОПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН: КАКВО СИ МИСЛИ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ КАТО ГЛЕДА ПРОТЕСТИТЕ В СОФИЯ ?РАДИО ЕРЕВАН ОТГОВОРИЛО:СЕРГЕЙ ГЛЕДА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И СИ МИСЛИ: ЕХ ЗАЩО НЕ Е СЕПТЕМВРИ 1944, ВСИЧКИТЕ ЩЯХА ДА ИЗЧЕЗНАТ БЕЗСЛЕДНО САМО ЗА ЕДНА НОЩ !

187

Анонимен

преди 10 години

Ама тия депутати няма ли да протестират срещу протестиращите,а сложили за тая цел някаква група да събира подписи,на кого е,плаща ли тротуарно право като субект,организирана е значи е такава,ако е на БСП могат само в централата им,ако е тяхна,ако е държат под наем трябва им разрешение за това,особено за навън,иначе това важи и за другите две,вижте ГЕРБ са навън трябва да търсят разрешение за такъв,могат и пред парламента,ако им разрешат да ползват такова право,нещо туй-онуй да свършат поне за 1ч

186

До

преди 10 години

Здр безработен съм искам да стана протестиращ ,да знае те колко е заплатата.

185

барко

преди 10 години

"Здравейте, казвам се Пламен, безработен съм и искам да стана космонавт" е работата!

184

Протестиращ

преди 10 години

Извинявай, но към такава депутатка, не мога да се обърна по друг начин освен ***. ВИЕ СТЕ ТЕЗИ, КОИТО ПЛАЩАХТЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ,. Хората излязоха с лицата си пред телевизионните камери и го казаха и показаха как става. Не преписвайте вашите практики на други. И без това знаем колко сте мръсни, долни, подмолни.А ти си оставаш просто ***, защото ако имаше собствена мисъл и мнение, отдавна да си се махнала от тази антибългарска партия.

183

Анонимен

преди 10 години

Абе тази защо я пускат без червена ночка Неможем да успокоим децата си от стреса