120

Kamen

преди 10 години

Има проблем с паметта?! Да ги пратят веднага заедно с Бойко Борисов на лечение - нали и той не си спомня какво са говорили с Кокинов. Не е човечно да не им се осигури лекарска помощ. Записките и разговорите им били лични?! Разбира се, трябва да бъдат съдени за това, че са реализирали (факт) лични планове използвайки служебното си положение.

119

Стефания

преди 10 години

Долу ръцете от чистите и невинни хора като Филип и всички членове на ГЕРБ. Ние ги обичаме и ще отдадем и живота си ако трябва за да ги защитим от мръсната комунистическа ***. Да живее и пребъде Бойко Борисов.

118

Антония

преди 10 години

Ами логично е да не помни, щом си записвал такива работи, вместо да ги помни... Да се смееш ли, да плачеш ли! То още като го погледнеш, се вижда, че е послушно момченце, само чака някой нещо да му нареди, за да го изпълнява. Ето такива са и гербери и бесепари - послушковци и престъпници, личности няма. Ако имаше, досега да си бяха излезли демонстративно сами от парламента, без да чакат СС да им нареди.

117

7777

преди 10 години

Ne mogel bil da si spomni ami da slogim 5klasniizi ce te pone mogat da pomnyt

116

Анонимен

преди 10 години

Р.ОВЧ или ИФ , ББ, ЦЦ Каква е разликата !!!?

115

А не са ли нагли и късопаметни *** , вършили свинщини , омазани с л**** и грухтящи нещастно , че не им се позволява да продължат започнатото !!!!

114

Ася

преди 10 години

Пак се опитват да опетнят невинни хора.. ама не се получава хаххаха!

113

antimafia

преди 10 години

Ако влиянието на споменатите в тефтерчето политици е толкова силно и реално, то защо би им било необходимо постфактум да искат да се отърват от преписки и заведени срещу тях сигнали като просто биха могли да използват влиянието си и изобщо да не стават обект на каквито и да е разследвания и тн?! Нелепо е твърдението на прокуратурата и приложеното доказателство, а именно някакво тефтерче...

112

Иво

преди 10 години

Трябва да се направи разследване, за да бъде доказано дали наистина има нарушения или не! Лични записки не бива да се вземат предвид, когато става въпрос за работа на колективен орган, какъвто е тази комисия! Всеки има право да си води лични бележки, каквито пожелае!

111

Ники

преди 10 години

Не съм сигурна за автентичността на написаното.

110

Мъдър

преди 10 години

Умният пише/в тефтерче/, а глупавият помни. Стара герберска мъдрост.

109

Анонимен

преди 10 години

абе не мога да разбера какво го чакат?Това ако беше в нормална държава веднага щяха да го приберат.

108

Ataka

преди 10 години

100 toyagi na Golo pred parlamenta.Lichno Fidosova da izpalni nakazanieto.Vsicki deputati ot GERB darakoplyaskat.

107

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ ГОСПОДИН - ЗЛАТАНОВ, ОТ ПП "ГЕРБ", ЗА КАКВО НИ ВЗЕМА И НА КАКЪВ СЕ ПРАВИ? НЕПОДХОДЯЩА СТРАТЕГИЯ Е ИЗБРАЛ, НО... ЩЕ СИ СПОМНИ ВСИЧКО. КОЛКОТО ПО-БЪРЗО, ПО-ДОБРЕ ЗА НЕГО. ИНАК ОТ Б.Б., Ц.Ц., И.Ф. И ОСТАНАЛИТЕ, ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА. НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЪВ ВЛАСТТА!...

106

Анонимен

преди 10 години

До еленаНовина е маце!!!!Те такива като записаните в този тефтер са ни управлявали и ни управляват.Само дано прокурорите най после си свършат работата така като трябва, че най-после да има интересна развъзка със всички тези нещастници, на главата на нащата изстрадала мила РОДИНА - БЪЛГАРИЯ!!!!

105

Анонимен

преди 10 години

Ето това се казва ,умен депутат.Колко умно гледа от снимката.Непорочен ,чист,смел,неподкупен,толерантен към колегите си,защитник на държавноста и правдата.Въобще това е достойният политик на нова демократична България.А как прилича на Б.Б. на Ц.Ц. на И.Ф.Господи,аз ти обещавам всичко,само прибери си вересиите....

104

azarilov

преди 10 години

Абе кадрите в ГЕРБ с конкурс ли ги избират?????

103

вежливия лос

преди 10 години

***!

102

dok12345

преди 10 години

Няма кой да ме убеди, че прокуратурата не се манипулира!!!!

101

Коко

преди 10 години

Това са кадрите на ГЕРБ! Каквито те такава и главата. Трябва да скрият някъде много далеч, а не да раздават морал.