176

анонимен

преди 10 години

Комунистите никога няма да предадът власта без кръв, не сте ли го разбрали вече?

175

azarilov

преди 10 години

Хулиганите в затвора! В тази държава има закони и който не ги спазва - в затвора! Тези *** ни се качиха на главите! Докато беше "мирен" протест как да е, но анархията е крайно недопустима и полицията трябва да си влезе в ролята!

174

azarilov

преди 10 години

Хулиганите в затвора! В тази държава има закони и който не ги спазва - в затвора! Тези *** ни се качиха на главите! Докато беше "мирен" протест как да е, но анархията е крайно недопустима и полицията трябва да си влезе в ролята!

173

boza

преди 10 години

Bozhe , bozhe kude e Aleko Konstantinov ?! Kakvo prozrenie , kakvo jasnovidstvo--- januari i fevruari vikahme " Dolu Stambolov" -- juni ,juli vikame " Gore Stambolov" .Nas'ta rabota " Gore , dolu Stambolov". Ama takova zhivotno nema . I s protestite napravihme " Bulgarska rabota" .Cjala Evropa ne vdjava kakvo stava u nas .

172

нено

преди 10 години

До Az..То на тебе нито съждението,нито запетаикитене ти се получават.Няма как да се изненадам,вие протестиращите сте "интелигентни' и "цвета ' на обществото.Като ви гледам сте и предимно софиянци,които имат някакво по-голямо самочувствие,защото сте се натъпкали като копърки и се мислите за много великите

171

Az..

преди 10 години

До АнонименТи си се научил и следиш къде са запетаите, но разсъждението не ти се отдава Бог дал Бог взел!!! Предпочитам да изпусна някоя и друга запетая отколкото да ми убягват други много по-важни неща!!!

170

Az..

преди 10 години

До АнонименОффффф жалък си

169

Az..

преди 10 години

До ненохахаха ти си циклофреник това личи от писанията ти, както и да е аз не съм за или от ГЕРБ и не подкрепям никакви мутри за разлика от те б защото във твоята партия - мутрите викат, дръжте мутрите!!!

168

Анонимен

преди 10 години

До AZНаучи най-напред къде се поставят запетаи и после разсъждавай !

167

нено

преди 10 години

До Az..Моята памет стига до доста повече .В краина сметка,че сте си профани и клоуни е вярно.И през 97 сте изгонили комунистите ,а през 2004 отново управляваха.Пък и щом подкрепяте мутри като Бойко Борисов,значи вашата памет е доста по-къса от моята

166

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е полицията да пусне сълзотворен газ и да разпръсне тези ***, дето пречат на нормалните хора да ходят на работа. Ако са психически неустойчиви - да ходят на 4-ти километър!

165

Az..

преди 10 години

До неноДа прав си наистина не ми пука за тези които продават държавата ми вече повече от 50 години не ми пука за членове на партии които са във властта само защото се продават избори след избори на етнически партии и *** само и само да са във властта! Не ми пука за такива като теб които паметта им стига само до последните 3 години и половина, а кукловоди аз нямам сама си изкарвам с труд парите и за пица и за кафе... и бостани съм копала

164

нено

преди 10 години

До Az..Каква смелост имаш бе?Ако ви пуснат един сълзотворен газ ще се пръснете ,а сега се имате за много ербап.Пълни профани сте и не ви интересува народа,а само да си изпълните поръчението на кукловодите ви.Долни *** стеееее.Определено на такива като тебе им трябва да изкопаят един бостан ,и после пак да се правят на големите "Интелегенти".

163

Az..

преди 10 години

До DDD 67Аз съм родена в София моите родители са родени в София и 100% имам повече баби и дядовци от теб които също са от София и какво от това прави ли ме нещо по различно от всички които независимо от кой край на България искат и имат смелостта да се надигнат срещу еничарите? И аз си изкарвам хляба с работа и не се продавам за пица и 50 лева и то не защото съм Софиянка а защото имам достойнство !!!

162

bb

преди 10 години

на някой от списъка по долу много му се е спало !! няма да спите червени *** докато не си отидете всички завинаги от тази планета !! 100 годишната ви партия вече 100 години ограбва тази бедна страна !!!...събудихме се и никога няма да ви дадем мира червени кърлежи впили се в човешка плът

161

Хан Крум

преди 10 години

*** разбират само от камъни по главите. Доброволно няма да си отидат. Ако не ги изгониме със сила ще ни яздят още дълги години.

160

и..

преди 10 години

До DDD 67Това, че си роден в София не те прави достоен човек. Такива смешници като тебе, които защитават "червените ***", "фесовете" и "акакистите" не могат да се наричат "ЧОВЕЦИ".

159

DDD 67

преди 10 години

До ***:Пак ли ти, бе, мойто момиче? За разлка от теб и протестиращите ***, аз никога не съм твърдял, че съм "интелигентен"! И пак за разлика от теб, съм роден в София, и цял живот живея тук! И май много те е яд, че има и такива софиянци като мен, които искат да работят, за да се издържат, а не се продават за жълти стотоинки, за да протестират. И един последен въпрос: а ти в същност от къде си? С тези комплекси не ми приличаш много на софиянка.

158

realist

преди 10 години

Антикомунисте, нещата не са толкова прости. Много е лесно да кажеш комунизъм и с това да определиш днешните изедници. Да, ама не! Не виждам нищо комунистическо в БСП, напротив, това са си живи капиталисти. Не виждам нищо комунистическо в олигарсите и техните слуги медиите, точно обратното. Всички проповядват т.нар. европейски ценности - нещо, което никога не го е имало. Всичко е прах в очите на хората, не вярвайте на сините шамани, които цял живот повтарят БКП, ДС, Русия, а тях ги няма отдавна!

157

Az..

преди 10 години

Вие плачете , че трябва да ходите пеш а за тази земя хора животът си са дали! БСП продължава да се ОТПЛАЩА на избирателите си!!! турци, еничари, ***, турчеещи се *** и старци с промити мозъци за старците трохи естествено, ама те толкова са преклонили глава, че не забелязват как на тях им пускат трохите на земята, за която са умирали техните деди, а нагоре към тези които убиваха техните деди, тези които живеят на гърба на техните деца и внуци... на тях жълтици им се полагат....колко жалко!