8

Мистър Х

преди 10 години

Вчера стойнев беше потресен, че собтвеника не се интересува от живоат на хората които работят за него дори толкова че поне да е на мината, ако ще да не разговоря, но той носи отговорност. беше споделено че той е съмнителен бизнесмен който търгува и с реклами, какот и с други услуги. Прегражда път към общинска земя в Радомир. Днес вече я бил пуснал. Дори физономиятана собтвеника е на мутра.

7

Мистър Х

преди 10 години

Министър Стойнев беше цял ден там на мината, опитваше се да направи всичок по силите си, не можете да му вменявате вина и за това. Вината е на собственика, който дори не е дошъл, Министъра не може да се свърже с него, собстевника е очебийна мутра и това не е първият смъртен случай в мината при него. Условията в мината са ужасни. Синдикатите защо си траят, къде спаха при други правителства.

6

Анонимен

преди 10 години

То които и да са на власт като гледам почти всичко си е същото. Като никой от управляващите не ги интересува хората, а само как да грабят пари. Заради тези измамници си отиват невинни хора, които за разлика от тях са се трудили с огромни усилия. Всички са за затвор, тези хора които загинаха не заслужаваха да си отидат, още повече заради тези .... Почивайте в мир мили хора и много сила на семействата им.

5

лекар-психиатър

преди 10 години

Случайно или не БСП-ДПС-ДС са проклятието на България. Дойдат ли на власт почват да умират млади хора, от катастрофи, от инциденти в мините и в предприятията, гладни стачки, проблеми и режим на тока. Това говори, че и съдбата ни ги иска. Бог да пази България.

4

Анонимен

преди 10 години

I az predlagam de shto ima komunist da zaminava da kopae,da se namerqt horata.I posle komunoidite da budat zarinati vutre,za da trugne ve4e taq durjava nagore

3

123

преди 10 години

А къде е собственика?Защо не е издирен? Да се доведе под охрана, може и със самолета-такси. Това е безобразие.Българският живот за никой нищо не струва.Само *** - струва пари. Дано все пак да имат късмет мъжете - да са живи.

2

Сам

преди 10 години

Имам предложение - с автобуси да извозят тези 3 - 4 х.човека с бели якички до мината, да им дадат по лопата и кофа и вместо да си свиркат и вдигат шум - да свършат нещо полезно - да спасят човешки живот.Стига с тези грозни, без идейни и ръководени зад кулисно протести.Кой е ББ,ЦЦ,ИФ от тефтерчето? Питам Ви - какво правителство искате? Грабителско и зверски фашистко на Бат Ви Боко?

1

Салахадин

преди 10 години

Ковачки дали е там поне от неудобство???Или чете 160-те предписания гузно,да види къде е сгрешил?А,има ли нещо такова?