10

Хаххаа

преди 10 години

До 9 Анонимен - Братле, тоя си е чист ***. Какво е това афроамериканец - африкански американец ли? *** в Африка и те ли са африкански американци? Родили са се в Щатите, и са мигрирали у Африка? Много голяма тая Америка иначе. Това с расизма е пълно фиаско, не мислиш ли?

9

Pussy Riot

преди 10 години

Yes We Can Mr President! Freedom,Freedom!Tra la la,Tra,la,la!

8

Анонимен

преди 10 години

Браво на Путин! Афроамериканеца настъпа банановата ***.

7

тихата_стъпка

преди 10 години

до mario.fu.90Явно не си ме разбрал, аз му правя комплимент на Путин, трябва да си доста хлъзгав и уверен в себе си за да играеш по тънката струна на нервите на американците. :)Не знам кой е интригант, знам че Путин не е принуждавал никого, Сноудън сам пожела да остане в Русия. :)

6

mario.fu.90

преди 10 години

Наистина е гениално подъл, в дойче веле пуснаха статия за него на име "Най-големият интригант". Владее го до съвършенство!

5

тихата_стъпка

преди 10 години

"Нямаме намерение да се задълбочаваме в детайли. Предупредили сме г-н Сноудън, че всяка негова дейност, вредяща на руско-американските отношения, е неприемлива за нас."Гениално подъл е. :) хахахахВече си представям как Сноудън започва да разказва къде е скрил информацията и в този момент Путин го прекъсва с думите- В никакъв случай не бих искал да навредя на американските ни партньори, не ми казвай къде си скрил информацията, не те чувам ла-ла-ла-ла-лаа.

4

sistemata

преди 10 години

Ами,когато САЩ под път и над път действат срещу теб,ти предупреди ли,себе си,да не действаш,срещу тях?До там ли падна,Путинчо?Когато навремето САЩ ви прибираха дисидентите, защо не ги предупреждаваха,че действат срещу вас?

3

mario.fu.90

преди 10 години

ОО нали джуджето щеше да се опълчва на Сащ, май не му стиска.

2

До 2

преди 10 години

Зверски си ***, шиле. И мани таа шльокавица.

1

Анонимен

преди 10 години

Ох как ме радва как се гаври Путин със САЩ използвайки дипломатичен език :)