13

borho

преди 10 години

хахахахаха..., АХ, леле... ДЪРЖАВА РОДНА МИЛА - НА КОГО НИ ОСТАВЯШ.... ?! ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ !! ВНИМАВАЙТЕ, КО ПИШЕТЕ - ДА НЕ ДОЙДАТ КАЧУЛАТИТЕ... хахахахаха !!!!

12

Тихомир Томов

преди 10 години

Учили са се при едни господари , служили са при децата им а сега ще обслужват внуците им им . Не може да има различни приоритети от тези да се изтупва брашнения чувал .

11

моя

преди 10 години

Представям си Прокопи, как ще зачерви бузките от кеф!ХАХАХАХАХА!

10

моя

преди 10 години

Писанчев е прекалено умен за да се жертва за обществения интерес! Сложите ли го, преминавам към протестиращите и си връщаме Цвинокио!

9

Tiko

преди 10 години

koy e tozi plashok do Kotaranchev ? Dano da ne e ot VKR - to samo

8

Анонимен

преди 10 години

Точно тези двамата трябва сега не да са кандидати за шеф на ДАНС, а клиенти на прокуратурата, защото са еднакво виновни, че издадоха нерегламентирано разрешение на Пеевски в качеството си на Директор /Недялков/ на ресорната дирекция в ДАНС и на другаря Писанчев в качеството му на и.д. шеф на ДАНС - няма такава държава, марионетки пълни!!!

7

slav

преди 10 години

Това трябва да прилича на изслушването за директор на ЦРУ пред сената ли хахахха е.х пародията българска хахахаа

6

?

преди 10 години

А ще уволнят ли служителите които дадоха достъп до квалиф информ на делян пеевски ПРЕДИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ГО ГЛАСУВА ЗА ШЕФ НА ДАНС ???

5

ДАНС whit me!

преди 10 години

След Шопарчев дойде ред и на Писанчев. Да се готвят Котанчев и Недодялков!Припев:7 милиона мишлета,викат на всички "ченгета"!А ченгетата вадят досиета,и спокойно пият кафета ...

4

752031

преди 10 години

Има напредък, тия двамата поне не изглеждат като да са преживели КАТАРЗИС

3

Лала

преди 10 години

Все пак някаква прозрачност този път. Надявам се не е подредена прозрачност!

2

Анонимен

преди 10 години

Дали не са близки и с тези на Делян Пеевски?Може и той да ги е написал.

1

7

преди 10 години

Пунта Мара, всичко е една парлама, на едно предварително взето решение, пълна заблуда за пред обществото, което вече се пробужда е това изслушване уважаеми съграждани, ясно е, че Йовчев вече е договорил предварително избора и той е Писанчев, защо се правят на клоуни?