169

ss

преди 10 години

запали се бе ахмак.така всеки ще ти повярва.май те е страх.подъл ***.и като го правиш с чистата съвест че очакваш да се върне тиквата на власт.запали се сам щото некой може да ти драсне клечката защото почваш да дразниш

168

Гражданин на РБ

преди 10 години

Държава с гладна стачка не се оправя. По-скоро една активна гражданска позиция, ангажираща хора, които да следват дадена КОНКРЕТНА политическа визия и идеология, би била много по-полезна. Нито бюджет, нито държавни ангажименти, нито макроикономическа рамка, нито вредна олигархическа система се оправят с гладна стачка. Гладната стачка, след всичките 25 години преход, се възприема вече само като автонегативен акт с цел някакъв PR.Нищо конструктивно и полезно.;-)

167

миньор

преди 10 години

Писна ми да слушам за всякакви ненормалници, психопати и мизантропи намразили живота и себе си и решили да се самоубиват по един или друг начин като публично демонстрират,че го правят в знак на протест и за оставката на правителството!Как все още някой не се е сетил, да обяви че и петима младежи загинали в адска катастрофа тази нощ край Елин Пелин е било протест срещу правителството!

166

Анонимен

преди 10 години

Не съчувствам на хора, които не искат да ядят, а има какво .Съчувствам на тия, които искат да ядат, но няма какво. Като гладуваш ще си разплета чорапа. Животът си е твой и както искаш така можеш да си го загубиш Един *** помалко. Мине не мине 5 години и този изкочи от нафталина. За 4 или 5 път му е. Стига вече.Много поважни неща стават в държавата. С този и без него все тая. Кой нормален човек ще му се върже?

165

Анонимен

преди 10 години

Ако наистина беше гладувал 21 дни - отдавна да е умрял. Евтин ПР на един забравен политик, който пак иска да краде!

164

Анонимен

преди 10 години

До минерваBog da go pazi, - mi da si go pribere togava, che da si go pazi........... Shtom smiatate che mu e tolkova cenen, na nas tuk na zemiata ne ni triabva...........

163

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Добре де, кой им обръща още внимание на лудите. Защо и с какво право някакъв си луд ще ми налага мнение. А защо никой не обърна внимание на запалилите се. Тоя смахнат и преди години лъга ... и когато видяха, че е луд го забравиха. Ама ето сега пак изкочи гнидата.

162

Шопа

преди 10 години

Я сега че си метнем една плескавица на скарата , па ти се отгладувай - да ти е сладко , мазен седесарски недоправен червей !

161

Анонимен

преди 10 години

Стига вече г-н Сугарев. Омръзна ми от такива като вас, които искат отново да се хванат за някой пост. Като имате гражданска позиция къде бяхте, когато правителството на ГЕРБ подложи на геноцид българския народ? Защо тогава не гладувахте? Нали ви е мил българският народ?

160

damata

преди 10 години

***, още ли не си гушнал букета?Значи пак лъжеш нагло в очите народа!

159

Изида

преди 10 години

До минерваМного свят и много честен. Но въпреки това този път няма да му се вържат и да го направят посланник.Баламите свършиха.И нека си гладува,проблема си е негов.

158

Анонимен

преди 10 години

Тая *** преди години пак ги прави тия циркове, лично съм виждал "помагачи" на гладуващите през 91 г как купуваха по 30-40 баници от една лавка на "Аксаков"

157

гладник

преди 10 години

Души на жена си п.......!Един ненормалник.Не знам закакво му се обръща внимание.И аз гладувам.Елате да видите........

156

Анонимен

преди 10 години

Сугарев нямало да спре...ама то си е твоя работа бе,стой гладен ! ще ти се молим да хапнеш нещо ли ? само едни и същи ни занимават със себе си всеки ден ! в България има сериозен недостиг на психиатри.

155

Анонимен

преди 10 години

Сугарев, прави каквото искаш и каквото акъл те учи. Но имай предвид, че на ужасно много хора ще има стане густо, когато някоя сутрин на последна страница, някъде между судокото и рецептите за пълнени чушки, се появи малко каре с инфо за твоята безславна кончина.

154

Диебетик

преди 10 години

Кетоацидоза си имал, а? Значи ядеш за световно и не си биеш инсулина, кетоацидозата става, когато инсулиновата терапия е сбъркана, а не като правиш гладна стачка. Питай диабетиците, половината поне веднъж са били в болница заради сбъркана доза с кетоацидоза.

153

илко

преди 10 години

Като чета долните коментари си мисля само едно. Да, ние не заслужаваме нищо, с толкова злобни и глупави хора просто не сме за никъде. Живеем на едното самочувствие, което ни внушаваха комунистите някога.... Най интелигентни сме били в света, еди какви си сме били.... Това е болно общество.

152

Анонимен

преди 10 години

Сугарев, пак ли ни занимаваш със себе си?Да беше свършил нещо, и ти и тези около теб - можеше и да не правиш сега смешните си гладни стачки!Още помним когато гладувахте срещу конституцията, а после се подредихте на държавната ясла, заклевайки се в същата тази конституция!Смехурко!

151

Смешни сте!

преди 10 години

Не мога да повярвам колко много и гадни червени драскачи има по сайтовете, явно затова комунистите теглят заеми за да могат да плащат на *** гласоподаватели и на платените си драскачи! Човекът на снимката е поне 1000 пъти повече човек от съсела - .т тъпо комунистическо отроче без грам работен ден на което му е дадено всичко на готово с милиони извън граница!

150

До ЗЪЛ

преди 10 години

Посланик беше в Монголи я и Индия, моля!