16

Дел

преди 10 години

Незаписването на полетите предварително е с цел сигурността на Борисов. Тия луди ли са, докато беше на власт ББ сигурно е бил мерник на повече от 3 *** души. Как ще си обявява предварително полетите. Само кьор фишеци ни пускат ***.

15

Анонимен

преди 10 години

явно единственият начин малоумният атакист да получи ерекция е да се прави на голямата работа, ама на Бойко не му пука за половият му живот и го отебава

14

Николов

преди 10 години

До Анонимен 17- Ще рева,ще плача,но не за него или за Цв.Цв. Ще плача за Фидоска, защото ми е любимка. Язък,че не се изявява толкова често по медиите,но има време. Като се върне от Дебелариума на д-р Емилова,ще я посрещна с цветя.

13

селянин

преди 10 години

Напълно съм съгласен с гражданина. Какво искате и търсите от един нарцисизен пожарникар.Той няма възпитание за пет стотинки. Не го ли разбрахте 3,5 години.Той не уважаваше Парламента, та камо ли една Комисийка и то с председател атакист.Това е далеч под неговото достойнство - Боко да дава отчет и обяснения. Това е абсурд! Дано се намери някой друг, освен Дилян Пеевски, да поиска и да може да окошари Боко, Цвъко и другите *** около тях.Боко, ти не си вече Бого. България го разбра - ти още не.

12

ГРАЖДАНИН

преди 10 години

До НФБ: ПАК ЛИ СТАРАТА СЕДЕСАРСКА ПЕСЕН , НО НА НОВ ГЕРБЕРСКИ ГЛАС ? ПАК ЛИ БЕ ,ГЛАВОЧИ ,ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ ,КОМУНИСТИТЕ И БСП СА ВИНОВНИ ? ТОЗИ ПЪТ ДЕМАГОГИЯТА И ЯВНИТЕ ЛЪЖИ И МРЪСОТИИ НЯМА ДА ЗАБЛУДЯТ ХОРАТА ! А ,ТОЯ БЕЗХАБЕРНИК НА СНИМКАТА НЯМА ЗА КАКВО ДА ГО КАНИТЕ ,ПРАЩАЙТЕ БАРЕТИТЕ И ДА ГО ДОКАРАТ С БЕЛЕЗНИЦИ НА РЪЦЕ ,КАКТО ТОЙ ПРАВЕШЕ С МИНИСТРИ И ДРУГИ НЕВИННИ ХОРА !

11

НФБ

преди 10 години

УПЪЛНОМОЩЕТЕ СРЕТЕН ДА ВИ ГО ДОКАРА...ЖИВ ИЛИ МЪРТЪВ...ГЕРБ/БСП= МАФИЯ

10

НФБ

преди 10 години

До АнонименДОКОЛКОТО СТАВА ИЗВЕСТНО ИМЕННО С АВИООТРЯДА СА ИЗЧЕЗНАЛИ И БРАТЯ ГАЛЕВИ...МАФИЯ В ЧЕРВЕНО ГЕРБЕРСКА ОКРАСКА....

9

Анонимен

преди 10 години

Мутра кво да го правиш . Сретане , айде братко не се бави !!

8

Интересноооо

преди 10 години

Пред следствието Цветанов се изтървал / пръднал де /!Интересно Бойко ще направи ли следващата стъпка?

7

Анонимен

преди 10 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ всички които са сега в парламента и всички вие които пишете против БОРИСОВ да му напраВИТЕ заедно ФЕЛАЦИО и ако му хареса ще вИ удостои с ПРИСЪСТВИЕТО СИ в парламента............ иначе невиждам как ще дойде .....!?

6

Анонимен

преди 10 години

До КокоКоко,то това да не ти е като у ваше село?По кой закон ще го принудят,че не се сещам?Тази т.н. комисия,не е прокуратура,не е съд,нито има полицейски функции,може само да му се помолят и той ако реши,ще отиде.Той дори не е държавен служител за да им се подчини.Да не говорим ,че цялата комисия е съставена от някакви си неграмотници като теб,които не са му на нивото въонще.Така, че да го д....ха комисията,да проверяват Сергей ,когато ходи на казино в Монако,заедно с царя...

5

Денислав

преди 10 години

Защо периодът е ограничен в периода "август 2009 - март 2013"? Защо не включва и предишните управления? Наистина ли е кацано в Сидни, за да се разходи някой там и съответно кой е бил той? Разходки до Нова Гвинея - еми да се види кой си е правил тези екскурзии и да си ги заплати.

4

Коко

преди 10 години

*** смешната държава!!! Да се молят на накакъв *** и той да се прави на ущипана ученичка.Да го прибират направо с полицейска кола както правеха неговите ченгета

3

Анонимен

преди 10 години

Нали пресметнаха, че предишното управление се е возило много повече, че и нагло до Бахамите? Като са толкова принципни, тях защо не ги разследват? А , бях забравил за Цацаров!

2

Анонимен

преди 10 години

Държавата гори, на тройната й се губят милиарди, а тия продължават да дразнят хората с полетите на авиоотряда и с помощите за ***! Само с това занимават народа! А на тъмно разграбват каквото е останало!

1

тиквун

преди 10 години

Докарайте СРЕТАН ЙОСИЧ, и гледайте мъжкаря БОКО , как ще хленчи