9

Кейн

преди 10 години

Сноудън е информиран човек,няма как да дойде в България,споко,а колкото до бат Бойко,не мисля,че Путин му отмъщава,не е необходимо,това си е неговата съдба,неговата си батбойковска простотия

8

do 6 Бардак От 2-ма:

преди 10 години

Затова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска *** и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде духа вятъра.

7

Вирджиния до 6

преди 10 години

Естествено, ако бяха все още ГРОБ на власт потисъс сигурност щяхме да видим заглавие в медиите от рода на "България подкани Русия да предаде Сноудън" или "Борисов/Младенов съветва Путин да предаде Сноудън" или "България разкритикува русия за неспазването на човешките права и свободата на словото и призова да предаде Сноудън" и т.н.)))

6

Бардак От Двама

преди 10 години

Добре че отиде в Русия а не в България. Ако беше тук американските гъзоблизци отдавна да са го върнали обратно. Те са готови и майка си да продадат за пари на американците.

5

Ким Чен Ир

преди 10 години

Госпожо Томова,Вие сте най добрия икономист по тези земи!Искрено се надявам др.Станишев да Ви назначи за съветник по въпроса със засаждането на ориза и откриването на новите 250 000 работни места.Трябва да се помогне на човека в борбата с фашизъма и капитализъма.С почитания,искренно Ваш /Ким Чен Ир/

4

Томова

преди 10 години

До Ким Чен ИрЩЕ му насадите в България. Нали в България от 23 год. "Демокрация" всичко "има" и "всичко се ражда"

3

Ким Чен Ир

преди 10 години

Щяхме да го земем у Северна Корея *** нема толкоз ориз!Този сега дали е разбрал цената на Американския паспорт се чудим?

2

Анонимен

преди 10 години

Много ме кефи как елегантно се гъбарка с американските си партньори. Евала ***

1

Салахадин

преди 10 години

Давай ***,гаври се американо-масонско юдейските изверги!!Накарай ги да треперят:)