40

toy

преди 10 години

ПРОТЕСТИТЕ ВИ КАРАТ ДА СИ ОТИДЕТЕ! НЕ ДА РАБОТИТЕ!23 години доказахте, че не работите, а слугувате на олигархията!

39

Ирина

преди 10 години

Вие сега не работите, представям си ако няма протести.

38

vesko02

преди 10 години

Ако няма протести какво щяхте да правите?

37

Миха

преди 10 години

Как ви дава повод да работите.... Това не мога да го разбера... по принцип нормалните хора подават оставка и продължават напред. Но това при комунистите не се получава...за тях това е нетипично и както на теория, така и на практика. За това аз призовавам да не прекратяваме шествията, а и дори да увеличим мащаба, защото само масовата принуда, би могла да доведе до резултат. Ще дерзаем и няма да се отказваме! Тези не ги искаме!

36

Искам ОСТАВКА

преди 10 години

Те трябва да Ви накарат най-накрая да си подадете ОСТАВКАТА, защото тази "народна любов" не Ви се отразява добре на здравето!

35

кк

преди 10 години

"Свят широк и диванета разни!", беше любимата приказка на един много мъдър дядо. Всеки плюе, а никой не иска да признае, че тази дама е един изключителен капацитет. Но тези драскачи, които се пишат на много интересни, даже и представа си нямат коя е тя. И съм сигурен, че тя ще свърши за няколко месеца повече работа в това министерство, колкото другите за години не свършиха.

34

до 39

преди 10 години

Това са наши,родни калинки,ние си ги отгреждаме и издигаме като Р.Желева заминистър и еврокомисар,Фидосова за виден парламентарист,К.Илиева за шеф на фонда "Земеделие"и още,мястото не стига да ги редя,тях няма да закачате,ще говорите само за чуждите.Нашите са безценни,чуждите-вредни,асно?

33

Мародер

преди 10 години

Лелче Зинаида, набийте си го в тъпите кратуни *** от правителството, че с изключение на бандитите и неграмотните червени ***, никой не иска вашето идиотско правителство и хората ви мразят и се отвращават от вас. МАХАЙТЕ СЕ ВЕДНАГА!

32

ив!

преди 10 години

Много тъпо изказване... Ако народа не протестира какво??? Няма да работи парламента ли???? Боже, прости им те не знаят какво говорят!

31

Анонимен

преди 10 години

защо, ако няма протести няма да работите ли??? Тази чува ли се какво говори!!

30

Зина

преди 10 години

Аз съм Зинаида, протестите ме карат да се страхувам. Само ми вижте физионимията и ми вижте името и ви става ясно, че съм дете на дърти комунистически номеклатури. Като потомствена номеклатура аз съм ***, некадърна, аморална, лъжлива и крадлива, нищо че тате и мама ме изучиха в чужбина. С тези мои качества мога да стана политик в България, друго не мога да стана, а и неискам. Като политик мога да говоря глупости и да върша золуми, за което плащат добре. Вие си викайте на площада, не ми пречите.

29

До УЖАСА защо не се ужасяваше от калинките на Боко тиквата ?

28

УЖАС

преди 10 години

ТОВА ПРОСТО МОМИЧЕ НЯМА НЕОБХОДИМОТО ОБРАЗОВАНИЕ И СТАЖ ЗА ПОСТА КОИТО ЗАЕМА ЕГАТИ ЦИРКА В ТАЯ ДЪРЖАВА

27

Анонимен

преди 10 години

просто момиче прави просто изказване!!! ми ако няма протести.няма да работите ли.аман от простакели!!!!

26

Анонимен

преди 10 години

Ние в това правителство всички сме комунисти от висшия ешалон на комунистичекста клика - ДС, доносник до доносника. Народе, не разбра ли, че сме на всеки километър. Ако не ни пратите всички комунисти в урановите мини, няма да можете да ни изчистите от хубавата ви родина!

25

-

преди 10 години

гадина

24

МНЕНИЕ

преди 10 години

Един съвет до парламентариститите-ако искате поне малко доверие в морено от недоверие и отрицание,забравете отпуската,безсрамие и агресия ще бъде един месец след началото на работата ви да излезете за да печете *** на морето,докато страната е като врящо гърне и иска предсрочни избори.Проявете разум и съпричастие с гладуващите,недоволните,сърдите,протестиращите,работете за да докажете,че сте необходими и загрижени за бъдещето на народ и държава.НИКОЙ НЕ ПОЛЗВА ПЛАТЕНА ОТПУСКА СЛЕД МЕСЕЦ

23

Една

преди 10 години

Тогава голямо бачкане ви чака!

22

Мислещ

преди 10 години

Нагъл<по-нагъл<най-нагъл<комунист<Вагинининин<Станишев

21

qwer

преди 10 години

До да живее Орешарски:".....вдигна минималната работна заплата от октомври,...." и как разбра,че е вдигната мин.раб.заплата от октомври като до тогава има още 2.5 месеца бе *** ? Всичките поддръжници на тази *** сте едни природно издхани ***. Обещанията на тези *** в червени дрипиги слушаме 69 год, но на тех вече верват само ***,***, *** и селски говедари и свинари. Ти от кои от тези изброени си бе *** *** ?