14

k.k

преди 10 години

Време е да се почистят , Авгиевите обори , Ситнилски е корумпирана ***.

13

Xaa

преди 10 години

А къде е оня продажник Цацаров той няма ли да се сезира по тези СРС-та? Или пак престапление няма? Маи престапление е само когато Бойко и Цецо участват в срс-та

12

Анонимен

преди 10 години

"Ситнилски готов да си отиде, ако докажат вина" хахаха А ако не е готов да си отиде и ако докажат вина, какво??? Ще си остане, така ли???

11

Анонимен

преди 10 години

"За мен е тревожно, че излизат от нечии дела"И за мен е тревожно че корумпирани съдии имат нечии нечисти дела

10

Анонимен

преди 10 години

Тва много прилича на случая с масларова.Тя тогава каза че ако докажат вина щяла да върне откраднатите пари ако не успеят да докажат щяла да си ги задържи.То тъй и стана де задържа си ги.

9

хахо

преди 10 години

гарван гарвану..

8

някой

преди 10 години

Съдебната система е в услуга на който плаща,както сагата Костинброд и Цацаров. Основен виновник за хаоса в Б-я в момента е гл.прокурор на Б-я,Цацаров, който заедно с Пеевски, Цветлин Йовчев и Мая Манолова нарушиха закона за изборите с театъра който разиграха в деня за размисъл и опорочиха вота на гражданите чрез влияние.На Цацаров трябва да се търси сметка за сегашното състояние в страната и заради това,че позволи да "бъде"Пеевски, както и новия областен управител на Сф. бивш застраховател в СИК

7

6

преди 10 години

*** Ванчев знае и за други СРС. Явно доста добре са ровили в кабинета на Малена Филипова.

6

Анонимен

преди 10 години

Ха ха, бил готов "да си отиде" ако докажат вина!!!Ако докажат вина, без значение колко е готов - трябва да иде в затвора!!!

5

Павел

преди 10 години

Вия как искате да се направят реформи и промени в съдебната система като по върховете там са хората който 24 години толерираха и закриляха за пари и облаги престъпниците който ограбиха народа и държавата,това е един абсурд и тези хора до живот ще ни висят на шия та,ужас!!!

4

Наско

преди 10 години

Изобщо защо ни занимават с този цирк,всички много добре знаем какъв скъп бардак е в съдебната власт!най тъжното е че ни я пращаме на тези ку.ви вече 24 год.и още колко?

3

Анонимен

преди 10 години

Ха, сговор и натиск нямало било, ама пък СРС-тата са факт - разговорис конкретно съдържание приличащо на сговор има ли - има, реално записани техните гласове от техните телефони има ли - има, или за кой ли път у нас в България "Совите н еса това което са"!!! Еми то ясно, че никой няма да признае, че е натискал някого или е бил натискан:))))))

2

Асен

преди 10 години

Той много добре знае че нищо няма да му направят,защото и другите са в кюпа,гарвану гарвану око не вади и подкуп не отнема има за всички там.............

1

Анонимен

преди 10 години

ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ДОКАЗВА ВИНАТА САМО НА *** !