49

Стоян

преди 10 години

В нито една държава на Земното кълбенце не биха разрешили на разни посланици и драскачи нагло и грубо да наставляват аборигените като ***! На този бих му казал на любимия му език: "Юрген, в рот!"

48

Kaloyan1

преди 10 години

До plamen.baniaМесят се защото сме част от съюз! А и е прав старите муцуни ще ни погубят! Заради тях ще останем и без еврофондове че и кредит ще теглят !! После пламен.баня ще плати нали :)

47

plamen.bania

преди 10 години

До Анонименизобщо тези външни фактори-***,нямат право да се месят в политиката на държавата ни НА СЪД ТАКИВА ГАДОВЕЕ!!!!!!!

46

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА!

45

Вие

преди 10 години

До НиеНали затова са в тв7

44

щирлиц

преди 10 години

Руското влияние ще се засилва.Много е прав германеца.Нека поразсъждава кога България ще излезе от ЕС при тия изкуствено пддържани ниски заплати,пък чак после да говори за евроинвестициите.А когато това стане и вече няма да сме в ЕС,ще запее друга песен,и май ще е на руски.

43

Ние

преди 10 години

Иван и Андрей най тъпите водещи

42

мой

преди 10 години

тези неща ги знаем, мой, ама пак си го д*хаме щот сме мазохисти.

41

Анонимен

преди 10 години

комунистите наи накрая изиграха своята решаваща роля във Българската история .Обединиха целият Български народ от Каспичан до Ню Иорк и от Пазарджик до Сидни срещу себе си .Със това и със зверските убииства ще ги запомним престъпниците и украински ***

40

сирил

преди 10 години

Не знам дали е купен този Рот(в превод-червен),...и от кого е купен?..ако следите книгите му,ще видите ,че изважда факти и срещу Борисов и срещу царя и срещу ***,и срещу Златев и срещу Ганчев.....сигурно Костов го е купил...

39

Брей брей

преди 10 години

До МентораМного си наясно с нещата бе, да не си от младежкото БСП? Я кажи колко ти плащат СерГЕЙчо ико?

38

Анонимен

преди 10 години

Koy po dyavolite e "gospodin Rot" byahte li go chuvali predi tova? :)Silno se symnyavam, poredniya gerbadjiiski prodajnik.

37

Шoп

преди 10 години

Колкото до изборите, те бяха спечелени от ГЕРБ.Останалите излъгаха избирателите си.

36

Анонимен

преди 10 години

Който не вярва на г-н Рот може да се запита защо изключително изгодния договор за "южен потоп" е отново засекретен. Отново беленската делаверка на НДСВ+БСП+ДПС се завърта с пълна сила и скоро може да очакваме Булгаргаз да попадне в същата ситуация както НЕК.

35

Шoп

преди 10 години

Той бил на ясла при Сорос..,БСП и Атака са на ясла при Путин и единстврната им цел е да провалят България.Ако не могат, поне да са спирачка на развитиети.

34

Ментора

преди 10 години

И тоя е на ясла при Сорос !След тоталната подмяна на старите кадри в БСП, тоя ще ми говори за "стари муцуни"!!!Именно старите муцуни ,Руменовци , Първанов и Дончева са най-върлите критикари на Станишев - най - младия европейски лидер!!!Така че старата мафия, в негово лице / тоя толкова фалшив Рот/си показва пак рогата!За олигархията около ГЕРБ ,която и сега дърпа конците - не е чувал , горкия , уж журналист , а толкова неинформиран!!!

33

Име

преди 10 години

А добър ден Минке!

32

Старо куче

преди 10 години

Даа , тоя тарикат си е върл превърженик на новата мафия !Определено си защитава отвоюваната ниша!!!

31

Анонимен

преди 10 години

Да,бре,знаем,но той защо се прави на устна нормативна таблица,къде е бренда в случая.

30

пловдив

преди 10 години

Не знам дали е купен този Рот(в превод-червен), но на снимката прилича много на Е.Сугарев и говори като него-тежък глас,който не казва нищо смислено,освен да се изказва от последна инстанция.Подобни "пророци"само замърсяват средата и с нищо не допринасят.Те са кричатала,на една нота повтарят едно и също;може би си вярват,но на тяхните "видения" се хващат само тези,които не могат да мислят сами и чакат някой да им посочи "истината".Омръзнаха ми!