18

АХА ,КОМУНИСТ

преди 10 години

АМИ ,НАЛИ Я ДЕПОЛИТИЗИРАХМЕ ВЕЧМЕ -НЯМА ГО ПРОСЛУВУТИЯ ПРОФЕСОР КОНСТАНТИНОВ,НЯМА Я ПЕЧАТНИЦАТА НА БЮЛЕТИНИ ЗА ГЕРБ ,НЯМА ГО / ДА СЕ НАДЯВАМЕ / И ФИЗКУЛТУРНИКА ОТ МВР СЪС ШЕСТТЕ АПАРТАМЕНТА !

17

Спонги

преди 10 години

Ех, комунистите когато узурпират властта не я пускат с десетилетия. Сега ще почнат пак с компромати и инсинуации. Те не разбраха, че Видов Ден дойде!

16

Цецо

преди 10 години

Айде променяйте го този изборен кодекс и наесен на избори.Ако се каже дата или поне месец за изборите до 1-2 месеца, протестите ще престанат.Не го ли разбраха тези от правителството най-после ?!?!?!?!

15

иадсмо

преди 10 години

известния историк блюдолизец на бб го каза най ясно зад всяка полит партия стои капитал даде за пример сащ вие мислите ли че обама спечели без някои мощни корпорации да стоят зад гърба му като се има предвид че там президентската кампания е от порядъка на 2 3 милиарда долара откъде ще ги вземе.така че скъпи мои избиите си от главата че тези "интелигентни" протестиращи ще могат да се доредят до управлението виж тези дето ги финансират и буткат може би

14

typipros1

преди 10 години

Десните вие НЯМАТЕ гласВашите избиратели ви изхвърлиха от парламента така че да мълчите

13

!!!

преди 10 години

Всъщност в случая няма никакво значение дали са десни, или леви. Единственото важно е, че са ПРАВИ. Без тези промени в Изборния кодекс няма никакъв смисъл от избори - нито сега, нито когато и да е. Мафията ще печели винаги.

12

Анонимен

преди 10 години

Като прочета "десните" и не мога да спра да се смея. Чудно ми е как още не ги е срам изобщо да се правят на политици. Както знаем на избори за десните гласуват само членовете на десните, техните семейства и роднини както и структурите им по градове. Станаха за смях, още повече смях напушва хората като се сетят, че десните прокараха 4%-товата бариера за влизане в парламента, тази същата бариера, която сега ги спря да влязат в парламента. Десните ги няма на картата, но те пак искали да кажат нещо.

11

Анонимен

преди 10 години

А защо никой нищо не казва за задължително гласуване!

10

svejarov

преди 10 години

Меглена Кунева премиер крайно време е жена да се заеме с блатото направено от мъжете в политика.

9

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Всичко може за...месец,само когато вие не сте на власт.Имахте по време на Костофф,цялата власт,но не променихте...нищо;само грабихте 4-ри години.

8

ах

преди 10 години

Като гледам тези които си въбразяват, че Изборния кодекс може да бъде променен бързо лесно и удобно за извънпарламентарните партии, са все отбрани котараци, които се облизват около паничката мляко, ама през стъклото. Защото хората не им вярват и не ги избраха в Парламента! Но те до последно се надяват на технически хватки за да ес докопат до властта!

7

BG.BG

преди 10 години

Всеки който е гласувал за БСП, всъщност е гласувал за турците. Факт!

6

Анонимен

преди 10 години

тия нямат шанс, защото хората са прости овце, всеки по-свестен се разкара от тук,

5

ANONIMEN

преди 10 години

Тия пръдлювци смятат че хората ще хукнат да гласуват за тях през глава.Чак лиги им текат от устата.После пак някой друг ще е вновен,я Путин, я Кадафи или измрелите комунисти.

4

ХА ХА ХА

преди 10 години

МОЖЕ БИ но нада ли

3

Ghero

преди 10 години

Защо бомбардирате нашите мисли с новини за "някакви си десни" които са абсолютен нулев фактор в политическите схеми на страната?Сдс, Дсб и т.н...това са политически трупове. На днешно време, за да бъдеш значим в политиката, трябва или да имаш харизматичен лидер (стил Бойчето или Сидера) или да имаш силни и валидни идеи. Сдс/Дсб нямат нито едно от двете. Тогава за какво говорим? Избирателите им сложиха кръста на гроба, не ни занимавайте повече с жалки и незначителни партийки.

2

Анонимен

преди 10 години

АЛО ДЕСНТЕ С ЛЯВ ПРОИЗХОД--КО СЕ ПРАЙТЕ НА УДАРЕНИ С МОКЪР ***..НАЛИ ВИЕ ГО НАПРАВИХТЕ ТОЗИ КОДЕКС--НИЕ НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ--НЕ МОЖАХТЕ ДА СЕ КЛАСИРАТЕ НА ФИНАЛА ОТ ПРЕЯЖДАНЕ И СЕГА ИСКАТЕ ДА СВАЛИТЕ ЛЕТВАТА--НАХАЛНИ СТЕ КАТО КОНСКИ МУХИ....*** В ДЪРЖАВАТА НЯМА ВЕЧЕ...ДЕМЕНЦИЯТА ЛИ ВИ УДАРИ..ДЕСНИ БИЛИ...!!!

1

Уркото

преди 10 години

Да, да, Радан!