132

кумчо вълчо

преди 10 години

Този наглец от ДКМС с каква лекота плюва учителите си и родитиле си, всичките важни клечки от БКП. Парите му миришат на стари куфарчета от комсомола. Голям бизнесмен - новоизлюпен червен олигарх. Къде е жена му. Няма е. Крие се, за да не се припознае с определени кръгове. Как може да сте толкова заблудени, бе хора - това е Президента на Република ГЕРБ/ГРАБЯ ЕНЕРГИЙНИТЕ РЕСУРСИ НА БЪЛГАРИЯ/. Този е длъжен пред всички нас да каже как е забогатял, кой го е изпратил в Германия, кой и т.н. Срам!

131

Daniela.1

преди 10 години

Слугинята на Герб отново се изказа хахахаа Бил притеснен ?!А беше ли притеснен, когато ни окраде?Беше ли притеснен, когато изнасяше парете към офшорките?Яд ме е само, че Волен не те напердаши на КС - как щеше да ме зарадва просто :)!

130

Лайка отново

преди 10 години

..мда, СРАМ ме е че имаме такъв президент (да не говоря за бившия премиер и други подобни). Срам ме е че ги избрахме, избираме и ще ги избираме (може би)..

129

Лайка

преди 10 години

Освен че си правят каквото си искат, и ни отвличат вниманието с глупави бележки/изказвания и прочие, са пуснали и платените си форумджии да ни отклоняват вниманието с кьорфишеци от плиткото ежедневие.Трябва да си много *** за да не виждаш какво се случва: много алчни и не много умни хора грабят като за последно.. но малко остана (тяхната м.ама)

128

Анонимен

преди 10 години

До Ali BabaТака ли? А у теб как се е събрала толкова?

127

Ali Baba

преди 10 години

ЧУДЯ СЕ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА МНОГО КУХИ И *** ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ НА ЕДНО МЯСТО.ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ВИ И СЕ ЧУДЯ КАК МОЖЕ ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ ДА СЕ РОДЯТ В *** ВИ ***. ТО БИВА БИВА АМА ТОЛКОВА ПРОСТОТИЯ НА ЕДНО МЯСТО НЕ БИВА.

126

Панк Фанк

преди 10 години

До до 137Прав си... чалгарията е обречена на всевластие... рано или късно примитивното побеждава...Честита ти победа!

125

до 137

преди 10 години

Никоя партия не е избивала хора, освен тая, която ти подхвърля трохи, за да лаеш! Лай си! Заминавате си! Плевнелиев има много повече бъдеще, отколкото червената ***!

124

laura

преди 10 години

Какво му разбира пък на него главата. Той е толкова корумпиран че дори в думите му прозира че говори наизуст и не го е грижа за страната и народа.

123

Анонимен

преди 10 години

***.За националните предатели като тази на снимката има само едно лекарство-разстрел.Скоро предстои.

122

Анонимен

преди 10 години

Боян Чуков е превъзходен специалист и експерт, а посмешището в президенството е проденото неадекватно назначение на ГРОБ.Помачето Расим е позор за нацията,срам ме от хората по света,какъв *** представлява страната.

121

Плюнчолиев

преди 10 години

"ЕС е нашият дом, нашето семейство"Това е твоето семейство жалко седесарче.Говори от собствено име.Ходи си в Брюксел и остави българите сами да решат от какво имат нужда!А тази отсечка от магистралата беше изстрадана от стотици хиляди българи,които ти и Герб избихте.

120

Бай Пешо

преди 10 години

То бива , бива ама чак толкова .Тоз бил такъв , онзи бил онакъв.Имам чувство , че живея в държава на ангели и всички света вода не напита само тези дето в момента управляват са най-големите дяволи.Много бързо забравихме идиотщините в управлението на България и то не последните 23 , а последните 150 години .Като че ли преди 100 години не е имало шуробаджинащина и корупция.В края на краищата това сме си българите .Чудеса стават само вприказките.

119

Другарю Президент!

преди 10 години

Плевенлиев - младежки секретар на БКП! Ситуацията е тежка за теб, защото от 1 януари собствениците на ошфорни сметки ще плащат данък 15% на хазната. Ситуацията е тежка за теб, защото ще ти се потърси сметка за недекларирани сметки и техния произход. Ситуацията е тежка за теб, защото ако другарите комунисти гербеджии депутати не носиха чували с бюлетини, щеше да станеш президент на червени кокошки. Ти не си моят президент, който комуниста ББ галеше по темето като кутре - герберски ***!

118

Стоик

преди 10 години

Плюването срещу президента е заради истините които казва. Всеки който го плюе е част от мафиотката манипулативна машина.

117

Анонимен

преди 10 години

Той Плевнелиев си е притеснен по дефиниция, притеснен е, че проектчето на "Модерна България" може да се провали преди да е постигнало "таргета" си, тъй да се каже!

116

anonimen

преди 10 години

zahto pak se izdani kato otkri magistralata bez da ima 220 kilometra minimymkade da zaredih,koi behe tozi kadeto te nasadi na tozi nomer,vazmoten sam i.........si specialist stroitel dargavnik,po dobre otstapi........

115

до 127

преди 10 години

Искате "да натопите" Президента?Нали ще му "цъгъркат" след това, а и той, вероятно, е видял кое е законно и кое не.ПРЕДЕЛНО ЯСНО е, че БЪлгария на СТОЙНОСТНИТЕ Хора не иска МИМИКРИИТЕ на столетницата от една в друга партия, само и само да е на власт.ОТВРАТЕНИ са всички МИСЛЕЩИ хора от този АБСУРДЕН съюз между палачи и жертви-"столетница, борци за права и свободи, националисти."Народът не иска ТЕАТЪР на АБСУРДА да ГО УПРАВЛЯВА.

114

Анонимен

преди 10 години

Магистрала Тракия показа, че българите могат да градят мостове.Евала на българите, 2013 година пускаме първата си магистрала, докато хората вече са излитали в космоса, и се бием в гърдите за това :)

113

anonimen

преди 10 години

zaklu4enieto e 4e ne se raboti za interesite na naroda,ami nai posle zapo4nete da rabotite za naroda kakvo se 4ydih i maeh rosene