29

бай Иван секирата

преди 10 години

До гражданин-пост 32Не те познавам ,а и не искам.Предлагам ти да дойдеш в Смолян и да видиш какво е направила тази-пРостакера/както ти пишеш .слад това отиди в Кържали,Хасково,Смолян и накрая в София.В Смолян-учители,инженери и др.не ровят в кофите за ***.Имат земя,малки стопанства,фирми в обработващата промишленост и др.Безработицата я виж в сайта на агенцията по трудаЖивея в София от 1981г. в жк.Гео Милев.Имам бизнес в Смолян и 3-4дни съм там.Не пиши глупости,а ми надуй кавала на Витоша

28

Иво-000

преди 10 години

ТОВА СА УНИКАЛНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ КАДРИ НА БСП

27

гражданин

преди 10 години

Не мога да си обясна, как тази ПРОстакера е била кметица на Смолян. Тя не става и за *** за зеле.

26

Анонимен

преди 10 години

Тая па краварка за ква се има?Я да ходи да дои кравите и да пасе овцете,а не да дава акъл.

25

Анонимен

преди 10 години

Съгласна съм, че ново правителство при този парламент няма да има. Въпреки, че още не е заработило на пълни обороти (защото му пречат всеки ден с псевдо протести), все пак успя да вдигне майчинските и пенсиите, както и не позволи цената на тока да хвръкне... Вярвам, че ако му дадем шанс Орешарски ще успее да се справи с проблемите на хората!

24

Анонимен

преди 10 години

Злобари смешни всички вас даже и семействата ви неможе да я стигнете Дора тя е добър човек!!!няма значение как изглежда но за вас има защото сте доста ПРОСТИ за да говорите без да знаете какво е направила за БЪЛГАРИЯ за хората и за град Смолян.ДОКАТО ИМА ТАКИВА ПРОСТАЦИ КАТО ВАС НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ БГ!!!

23

Анонимен

преди 10 години

комунистка бетон!

22

Анонимен

преди 10 години

Героинята на труда Дора от кравеферма БСП

21

Иван

преди 10 години

Като чета, какви простотии пишете, направо ми са повдига. Очевидно сте платени писачи на олигарсите, в това число на банковите! Стоев да си го ... . Точно уреждането на РАВНОПРАВНИ задължения между банка и клиент е страшно важно от социална гледна точка. Защото банките дерат по 3 кожи и се оправдават с високия риск. Рискът го създават те. Аз намерих кредит отвън при 4.5% тука искат 11%. За едно и също нещо.

20

Мюмюн Джафер

преди 10 години

До до 13Областен, зам.областен все тая

19

iznerven

преди 10 години

Ти пък коя си?

18

работещия беден

преди 10 години

скоро и вас няма да ви има, отсичам аз... ще делите килия с ония преди вас

17

Journey

преди 10 години

До АнонименДо 18Слагам ти един минус, заради мисълта ти, че можеш да гласуваш за комунистите.А това, че сега си "усетил" какво си направил...ни най-малко смекчава вината ти.

16

Muncho

преди 10 години

Да беше питала премиера си защо такаваа е нормативната уредба касаеща банките:)Много сте некадърна госпожо депутат, човек като е *** по добре да не говори, да не му личи толкова.Щом и тая от финансии разбира вече сме я вапцали.

15

Анонимен

преди 10 години

Младежа се е изказал много разумно.*** явно са пълни некадърници.А добрите резултати при управлението 2005-2009 се вижда че са случайно стечение на обстоятелствата.Гласувах за БСП на последните избори но се вижда че и там цари некадърността.

14

байуй

преди 10 години

правилно душко. фащай мекио за село

13

до 13

преди 10 години

Областия управител на Смолян се казва Димитър Кръстанов и е от квотата на БСП. Явно толкова си можеш и знаеш или така ти изнася.

12

Journey

преди 10 години

До 14Те, всички комунисти са такива!Недоразумения- некадърни и прости.

11

Боб

преди 10 години

От къде извадиха това недоразумение. Такова беше и като кмет, такова е и сега. Няма ли в тази партия по умни хора. На тая на сурата и е изписано всичко. Кой ще и повярва?

10

Мюмюн Джафер

преди 10 години

Доро, много здраве имаш от Бейхан Дуран -новият областен валия на Смолянската кааза назначен от Джевиз /Орешарски/ паша. И вие *** няма да го ядосватезащото момчето е серт и за едното нищо вади калъчката.