89

smehurko:)))))))))))

преди 10 години

Спас Колев:))))))) с сигнала за ексцесий пред НС :)Йордан Бонев Протестиращи при премиера: Тези протести отвън не са наши:))))))))))))))))))) за компания Михаела Шамаросана:)))))))))).Ето подкрепата на Орешарски:)))))))))

88

vesko02

преди 10 години

Можеше да застане пред огледалото ,да направи дебат за състоянието на държавата и да си легне спокоен.

87

stoneg

преди 10 години

Охх майко на 6 месеца тай ще напълнят гушичките ахххаахах те от 65 години ги пълнят де хахахаах а междудругото БГ си остава 4 та нах бедна страна от континента Европа поне още 25 години статистиката не на ЕК и ООН.

86

до кочо

преди 10 години

Кочо абе ти много ми наподобаваш на селски КОЧ /ПРЪЧ/ бе, ти наследници нямаш ли бе, че да помислиш и за тех или с резнати тестиси та затова не те интересува бъдещето.

85

tdmils

преди 10 години

Много ти е мазен курбана ОРЕШАРСКИОГЛУ! ТВОИТЕ КУКЛОВОДИ ДОГАН-сергей,сава,ангелов, МЕСТАН-павел, СерГЕЙ-ибрика, СИДЕРОВОГЛУ И СВИТИТЕ ИМ ЩЕ ИЗТАНЦУВАТ ПОСЛЕДЕН ВАЛС-КЮЧЕК!!!

84

Кочо

преди 10 години

Освен "оставка"и "избори" друго знаете ли бе ***? Нали имаше избори, къде бяхте тогава? Хайде духайте сега и след 4 г. идете до урните!

83

Анонимен

преди 10 години

Все по-жалък става тоя в усилията си да задържи още малко властта. Събрал се с разни ***, които го подкрепяли, от комунистическите групички. Влечуго

82

Сиси

преди 10 години

Борисов, не се връщайте в парламента, освен за изборния кодекс. Ако съм на ваше място бих сторил същото след толкова обиди и такава помия, която се изля върху Вас. Станишев и Орешарски с тяхната свита Мая, Цацаров, Бареков, Пеевски и др. подобни са нагли до безобразие. Що за хора са това. Продажници!!!

81

Константин

преди 10 години

Горе на снимката, махнете се колкото си може по-скоро! Вие подменихте вота с много лъжи и манипулации и продължавате да плескате глупости. Вие нямате цивилизован подход към опозиционните партии, а искате какво ли не от тях Престанете с вашите лъжи и първобитни маниери. Вие съсипахте държавата. Нагли и диви орди. Февруарските протести бяха едва ли не цяла България, а сега цялата България са 200-300 купени души пред НДК.

80

Елизабет

преди 10 години

Орешарски и Станишев, заинтересувайте се какво стана в Прага през 1968 год. с децата и внуците на комунистите, когато същите тия комунисти с помощта на съветските танкове стреляха в протетстиращите и в количките с бебета. Ако успеете да разберете това, вярвам, на момента ще си подадете оставката. Много сте изостанали във времето.

79

megi 55

преди 10 години

г-н Олигарски добре,че в новините тази вечер показахте тези дето са недоволни,но не от вас!Господи какво падение срам и резил !Как може да паднете толкова ниско и да се излагате толкова много?По колко им платихте на тези статисти? Ами те приличаха на хора с умствени недостатъци,гледаха глуповато стояха мирно и чакаха някой да им каже"свободно!"Кой им избра облекло дадено им сякаш за "бог да прости!"Някои от тях заплашиха протестиращите и тържествено ви дадоха доверието си.Вие сте позор за БГ.!

78

x2x3x

преди 10 години

Абе, карикатури такива, с тази снимка може да се явите на световното по комунистически идиотизъм. И както казват хората, ще спечелите второ място, не за друго, а щото сте пълни ***!

77

ьььь

преди 10 години

а бе ела и гледай.Днес разбрах при разговор ,че в моето родно село БСП,ДПС са раздавали пари и банкети за разлика от Герб ,които нищо не са дали.В селото има много ***,които пред мен са признавали,че са взимали пари на предни избори.

76

пак друг анонимен

преди 10 години

За спркавка - сутрешното предаване на БТВ - четирима български академици!!!!!!!!!ЧУЙТЕ ГИ!БЪЛГАРСКИ АКАДЕМИЦИ - 4 !!!!!

75

друг анонимен

преди 10 години

До АнонименЩе се пръснете от злоба с изгубили съдържанието си думи за всеки нормален човек в 21 век.Лексикалният ви запас е много ограничен.Това е професионалист и поради това човек с присъствие .Каквото вие , уви - нямате .Колкото и да истеризирате колко сте умни и красиви, не можете да накарате хората с мнение , разум и стойност да се съгласят с вас.Колкото и да си силни крясъците ви , истината е по - силна от всичко.

74

Анонимен

преди 10 години

Какво работиш , попитали Лили Иванова , на турската граница ... - Певица съм... - А , гивиндия .. - Не , не . Аз съм известна певица .. Най- добрата ..Заслужила , с награди и документи ... - Ааа, значи , БАШ гивиндия ,с ТАПИЯ !!!!!! ........................................... Та , това е орешарскиии...:)))))

73

Анонимен

преди 10 години

Това е ***, от най-долно качество! На него предателството, русофилството и лакомията са му в кръвта...

72

До 67

преди 10 години

Аз летях от терминал 1, но да ти кажа и на вън не е по-добре. Ако правиш добри пари си стои у дома. Личен опит- пътят на вън от Бг е горчив!!! Повече губиш и по-малко сдобиваш. Ако излезеш на вън един ден ще ме разбереш.

71

Ali Baba

преди 10 години

По-скоро това е среща от доволни от Орешарски а не от недоволни.Моля червените четете правилно статията.

70

123

преди 10 години

След срещата Спас Колев от Свободни, можещи, силни каза, че най-важното решение днес е спиране на бойкота към правителството. Ние все още подкрепяме това правителство, обяви той.Че този беше 2-3 години шеф на Социалистическия Младежки Съюз на БСП бре! Бах маа му. Тези срама нямат. Даже и съкращението си оставил - "СМС".