14

Х

преди 10 години

ДОШЛО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО АКО СЕГА НЕ СТАНЕШ БОГАТ ЗНАЧИ СИ *** ,А ЦАЦАРОВ НЕ ***.

13

DANS

преди 10 години

Безспорно имаме нужда от агенция като ДАНС,всяка уважаваща себе си държава трябва да има такава служба!Също така служителите в тази агенция трябва да вземат много големи заплати, така могат да се задържат там качествени хора,ако се работи както трябва, тези пари се възвръщат многократно!За съжаление у нас,както всичко останало,така и ДАНС е опорочено!Вместо да си вършат работата и да не допускат чуждите "007" да ни въртят "големите" интриги, те се занимават с дребнави слухтенета на разни селяци!

12

Анонимен

преди 10 години

Как е възможно да има толкова много неграмотни на едно място?!?

11

smehurko:))))))))))

преди 10 години

Г-н Цацаров сега дали ще се самосезирате и подведете по отговорност и заведете дела за тез който са отговорни за това.Начело с г-н Михов и още многоооооооо от плеядата на БСПи ДПС;))))))) или пак Темида ще е със завързани очи и ръце.И то при доказани факти а не по анонимки който се оказват все кйор фишеци:))))))))

10

Богдан

преди 10 години

А пък МВР МИНИСТЪР тогава е бил Михаил Миков,разписвал подслушванията по искане на Ал.Петров - Трактора,който днес е председател на НС защото е преживал катарзис...айде бегай бе!

9

Peshonizer

преди 10 години

"Запознат съм с техниката, която се използва в ДАНС."Радо Отвертката, ти ли си?!? : )))

8

Spiro

преди 10 години

До до 5Цветанов е назначил да се подлушва Борисов?! Гениално! Как се сети?

7

Spiro

преди 10 години

"И да имаше подслушване това щеше да е напълно нормално, след като е установено че изтича информация от ДАНС, трябва да бъде установено от къде е теча на информация. "Приятел, лесно е да се каже, трудно е да се направи. Запознат съм с техниката, която се използва в ДАНС. Нямат елементарни технически процедура, за да се спре изтичане на ифмормация. Хората там не са на много високо техническо ниво. Знаят как да боравят с техниката, но защитата на информацията е под всякаква критика. Примерно, не е проблем да пуснеш на записващия терминал GSM разговор, и да го запишеш през колонките на телефо

6

до 5

преди 10 години

Флашките за борисов идваха от подслушвания които е назначил Цветанов. Тоест флашките показаха че ГЕРБ подслушва всичко и всички. Нещо за което сега е подсъдим Цветан Цветанов

5

Анонимен

преди 10 години

Нима под разпечатка на телефоните се има предвид подслушване? И да имаше подслушване това щеше да е напълно нормално, след като е установено че изтича информация от ДАНС, трябва да бъде установено от къде е теча на информация.

4

Spiro

преди 10 години

До Големият въпросДАНС работи за този, който плаща повече и има по-дебели контакти. Тоест, ДАНС работи за БСП. Това е истината. За това Борисов го замерваха с флашки почти през целия му мандат. За това преди това по времето на Станишев, биеха журналисти, които пишат срещу партията и Гоце. ДАНС е дее на БСП, Станишев направи тази служба с идеята да обслужва партията. През целия мандат на ГЕРБ там имаше групи, които обслужваха столетницата. Това беше и задачата на Алексей Петров. Борисов и Цветанов просто не можаха да се оправят с този проблем, и за това глътнаха вода.

3

Големият въпрос

преди 10 години

Големият въпрос е ЗА КОГО РАБОТИ ДАНС

2

Анонимен

преди 10 години

Сега от един месец си имаме много галерии и тормоз над журналисти. Скоро пак ще ги почнат с чуковете ако пишат против партията майка и доган.

1

Наско

преди 10 години

Я тези изпълзяха от златните си дупки!!!огромни разходи за една служба която не работи,до кога!?