39

Анонимен

преди 10 години

Сега като гледам имат намерение да развалят и Ботев. аман. Дано Мъри да не се навие и да си остане в Ботев.

38

aleks

преди 10 години

Да върнат парите дето взеха,срам и позор за тези лешояди,безмозъчни същества.Ами то на село по добре играят,те къде са тръгнали.Всичките в Карлуково да отиват.

37

yuri69

преди 10 години

До БОРАТ БАТКОВ гледайте си разнебитената кочинка с десетина ялови прасета и си грухтете,но на ум

36

yuri69

преди 10 години

До Анонимен да но и тогава играхме ганкиното,по-грозен футбол дори и при И Илиев не сме играли,батака е пълен и трябва много много време да се изчисти

35

Милиция Белово

преди 10 години

Наздраве за Евроидиотизма на милиционерите!

34

Анонимен

преди 10 години

Викайте Велев,по-точно молете му се! Стоилов ви отряза,той не е като някои тренери дето са на повикване-гонят ги,връщат ги когато им скимне! Дано Велев,който е израстнал във вашия клуб се смили и преглътне обидата,че стана шампион и Батков го изхвърли!

33

foreigner

преди 10 години

Треньора на лефски подаде оставка-о.к,а нака наречените футболисти кои ще изгони?

32

БОРАТ БАТКОВ

преди 10 години

БОРАТ (КАЗАХСТАН) 2:0 БАТКОВ (БЪЛГАРИЯ) Иртиш за втори път победи европейски отбор. Най новият филм "Борат тръгва из Европа" със съдействието на Лефски София. Невиждан срам!!! За 100 годишнината си Лефски получи сертификат за евроидиотизъм, Славия го подписа, а иртиш го подпечата. Цска обича НАСКО!!!

31

Анонимен

преди 10 години

не знам кво се кефат тука прасетата, след като и отбор нямат. хаха.имало едно време някакъв червен прасешки отбор.

30

Анонимен

преди 10 години

Време е да поднесем специалните поздравления към Тодор Батков. Този забавен симпатяга не спира да произвежда развлечения за цяла България.

29

Анонимен

преди 10 години

А ако бяха станали шампиони? Леле какъв срам!!! Май трябва да се почне промяната от БФС , и по точно от Боби Михайлов!

28

ИДИОТ

преди 10 години

ЕТО ТОВА Е ФК "***" : ПРЕЗИДЕНТ - ***, ТРЕНЬОР - ***, ПУБЛИКА - ***, И КАКВО ОСТАВА ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ - *** РАЗБИРА СЕ

27

ставри

преди 10 години

Нека дойде Вили Вуцов,доказан капацитет.

26

Анонимен

преди 10 години

О не не само не Вуцов.Ако той стане треньор нищо добро не ни чака.Пак ще падаме от някакви измислени отбори.

25

анонимен

преди 10 години

Имаше за кратко в Левски един човек на име Абрамчик!Този човек ги беше карал на първата тренировка да карат колелета 35 км. и на другия ден го изгониха човека!Мързели и некадърници,които няма и кой да ги научи поне малко на футбол!Единствено Мъри и Херо-това са трениорите на България!

24

анонимен

преди 10 години

Истината ,е че в Левски всеки гледа парите!И Батков и сираков всеки си гледа интереса и на никой не му пука за феновете и за отбора!Едни и същи глупости слушаме и гледаме от доста време и се заблуждаваме,че тези хора работят в полза на Левки!Резултатът е налице!

23

Krazyforest

преди 10 години

Вие сте срам за родината!!!Колко пъти ви казах ЕВРОПА и Азия не са България там няма Ахмед Ахмед,Свадбата,Пастата,Ники Жената и н.т там няма кой да ви дава дузпи и да ви спестява червени картони.ЧЕСТИТО НА ИВО ДРУГИЯ НАЧИН, ЧЕСТИТО НА НАСКО, ЧЕСТИТО НА БАТКОВ, ЧЕСТИТО НА БФС,ЧЕСТИТО И НА СПОНСОРИТЕ! И помнете че има ГОСПОД !

22

Анонимен

преди 10 години

Въртят, сучат- по-малко от 3-ка 1-вия мач срещу Ботев не им мърда. А иначе за ники *** само една реплика би трябвало да ви е достатъчна- Питат го нашия герой как смята да се противопостави 2-рия мач срещу Иртиш, той казва ''Нас съперника не ни интересува, гледаме си нашата игра!''. А тренера на казахстанците, 8 минути бил говорил за Левски човекът. Резултата всички го знаем. Докато в Левски не престанат да се имат за голямата работа, винаги ще ги шиб ат под път и над път. САМО БОТЕВ!!!

21

до 3

преди 10 години

абсолютно си прав, и аз това се питам отдавна. излиза, че Левски е превърнат в една голяма пералня. Смешно е с тези пари с които се разполага, да се правят циркаджийски изпълнения, или може би си е нарочно.

20

До 20

преди 10 години

Кирчо миличък, НАРОДА ГО Е СРАМ ОТ ТОЗИ ОТБОР.И на сте отбор на народа, а на ДС.