14

жжж

преди 10 години

"В момента големият приоритет са иновациите, науката и изследванията, образованието, обучението, инвестициите в човешкия капитал, работните места, малките и средните предприятия, екологията и климатът"Езуитска му работа! Пари за консултации ! Ако построимагистрали ще останат на наша земя. Ако обучаваме ще заминат да им работят ангария из европата като евтина работна ръка а за нас гол к.р

13

БАБА ТОНКА

преди 10 години

Аз знам един вариант-ново НС и нов кабинет!Иначе ще има още много спрени пари!Вече се лишихме от 500 милиона за развитие на селските райони за следващите 5 години!

12

Peshonizer

преди 10 години

"Щом Лилето и Боко са се справили, значи и *** би трябвало да се справи :) "То това е показател и то сериозен. Дори може да се замислим да сложим специално обучени шимпанзета да извършват тия дейности. Така ще спестим и пари на държавата - заплатите ще са само няколко банана дневно.

11

Георги

преди 10 години

Май ясното послание е,че евросредствата трябва да се насочат към сектори от които най-малко може да се краде.

10

Анонимен

преди 10 години

ЕС източва България и българския народ не се нуждае от новите форми на поробване от ЕС и САЩ като евтин пазар за роби.

9

помним !

преди 10 години

Не сме забравили как ОЛАФ хвана хората на агент Гоце в източване на евросредства германците бивши служ на ЩАЗИ вече си излежаха присъдите, а марио николов и другия крадлив *** съдът ги пусна Първанов нареди ДАНС ДА РАЗСЛЕДВА ОЛАФ СМЕЕЕХХХ НЕСТИГА ЧЕ КРАДЕ И *** ИМИДЖА НИ ТОВА ДОЛНО СЪВЕТСКО *** АМИ И НАГЪЛ

8

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

10, Щом една мутра, която не знае един западен език може, защо комунделите да не могат. Честно казано, от тях по-малко ще се червим. Поне няма да разправят, че "Цецо с багера копа трупове" !

7

министри ?

преди 10 години

Тея *** как се явяват в ЕС не ми е ясно народът не ги иска те си играят на правителство

6

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

"Въпреки политическите сътресения у нас Йоханес Хан няма оплаквания от начина, по който Еврокомисията работи с българската администрация и подчертава, че подготовката на необходимите документи за следващия програмен период върви добре"Вселената не се върти около Тиквата, мили герберчета :) Щом Лилето и Боко са се справили, значи и *** би трябвало да се справи :)

5

Анонимен

преди 10 години

Prevedeno na BG: Daje i magistrali niama da ima...

4

RoxyM

преди 10 години

Ама нека, нека ни спрат парите! Че тогава дано и на тъпите червени б...ци им просветне, че е време да си ходят!!!

3

sharan-bg

преди 10 години

Аман вече от грешни заглавия!! Къде по-хубаво и правилно щеше да бъде , ако бе : "ТЪРСЯТ СЕ ВАРИАНТИ ЗА ПАРИТЕ ОТ Е С, КОИТО МОЖЕМ ДА ОТКРАДНЕМ"!?!?

2

пипс

преди 10 години

тоз май се е информирал от сводките на боко рапоня на тема инфраструктура. да вземе да се разходи ис страната..

1

Анонимен

преди 10 години

"На срещата е станало ясно, че инфраструктурата определено вече не е приоритет."Сигурно щото сме дръпнали много с нея и България е един малък рай без грозни панелни блокове, без дупки по пътищата, без разбити тротоари, без липсваща канализация на много места, без спукани на 100 места водопроводи...Един прекрасен рай!