30

валери

преди 10 години

а бе хора кой *** ще си прати на своята фирма толкова кокаин нали ако не се справи ще го убият а те са още живи

29

Trina

преди 10 години

А никой ли не се е сетил да проследи контейнера до крайният получател.Да прикрие проверката и да чака да си го вземат?

28

готин

преди 10 години

абе копона си варви,караи напред и това е

27

един от всички

преди 10 години

Брендо как ли съжалява в момента, че не е бил съден в България? Да ви сер@ на демократичния съд да ви сер@!!!

26

jo

преди 10 години

И после ми хващат някое дете с една цигара марихуана и му унищожават живота с някоя присъда ,а видиш ли тези невинни душици , ще продължат да убиват децата ни правейки ги дилърчета и измивайки се с тях. СРАМ ! Това не е държава !

25

Трудовакъ до № 31

преди 10 години

Дааа, бяха се скрили, щото от групата на онези двама другари, бивши комунисти, единия вече обвиняем, които се сдобиха наскоро с две тежки бронирани "Ауди" - та за сметка на държавната партийна субсидия, не можеха да се доредят, те прилапваха и разпределяха всичко, бетер порциите на Меди Доганов. Пък и помнят какво се случи със Стоил Славов - Телето, Милчо Бонев - Бай Миле и куп още СИК - аджии, техни ортаци, избити показно. Защо се "бронират" толкова, нали се къпят в народната любов !?

24

Анонимен

преди 10 години

Да, да...напомпани момчета изпълзяха навсякъде, като влечуги изпод камънак след Хамстера, Весо Парцала, Черепа и Титаните...разхойдат се като победители. Маджо пък обявил че вдига бариерите на контрабандата...дочух там разговор. А после Цветанов престъпник. Тези се бяха скрили като мишки...нека да ни е честито!

23

Joro

преди 10 години

" Дни по-късно бяха задържани Веселин Цикалов и Иван Христозов, в чийто офис се е помещавала фирмата получател на контейнера".В офиса на фирмата били Веселин Цикалов и Иван Христозов, но самата фирма я нямало!Смях в залата.

22

Анонимен

преди 10 години

цацаров-копърков все тая

21

Трудовакъ, до Лео

преди 10 години

Нищо не разбираш мойто момче. След като е установен фалшивия адрес на пратката, някой е трябвало да се светне, че трябва да се изясни кой е всъщност изпращача, да се потърси помощ от чилийските власти, щото кокаина не е "скочил" сам на кораба. Да се проследи пътя на товара, който е по документи е от Боливия, да се изследват възможностите за подмяна на съдържанието на пратката по време на транспорта и др. под. Никой не праща такава "бомба" на истинския адрес /получател/, няма толкова луди ...

20

Хахо

преди 10 години

Браво на кучето Танго. То поне си е свършило работата!

19

hidko

преди 10 години

Тука пак говорим за некомпетентност от страна на разследващите органи. Ако аз изпратя на някой, когото искам да набедя, килограм наркотик в торта - той дали е виновен? Пълна некомпетентност цари сред службите. Трябвало е или да направят съвместно разследване с чуждата полиция или поне, след като са установили пратката, да изчакат действия от страна на получателя, които да доказват че са били наясно с нещата. Действано е прибързано, глупаво и малоумно, както винаги. Затова не е виновен съда.

18

Анонимен

преди 10 години

Разбира се, че са невинни. Как въобще им е минало през ума да ги задържат. И вкъщи да ми намерят 2 тона кока, може някой друг да я е оставил, кво толкова.

17

Anon

преди 10 години

Сега варналии намират кои е съдията които ги е пуснал и го заграждат. И така докато си подаде оставката. *** нещастен продажен.Като народа срути двама трима такива псевдо съдии- следващия дали няма да влезе в правия път?

16

9667

преди 10 години

Такива неща може да стават само на две места в света - в кралството на крал Мнгумба в Африка и царството на цар Киро в Европа!

15

ined

преди 10 години

Голямо черпене на магистрати с чилийско "вино" и пачки хамерикански пари е паднало докато ги намерят за невинни.

14

;)))

преди 10 години

Никога не е късно да промениш вътрешното си убеждение, колкото по - късно, толкова по-скъпо, но е явно, че клиентите могат да си го позволят с толкова стока, имат доста приходи сигурно хахахха

13

smehurko:))))))))))

преди 10 години

Цацаров Цацаров:))))))))))) Пак се видя кой СА Престъпници.Сегашните управляващи начело с Главният прокурор и прокуратурата:))))))) Прокуратурата пита за забавена линейка,ВВС уволни Николай Кокинов.Но същите не СЪДЯТ БИЯЧИТЕ от форума на ДПС който видя половината СВЯТ, нито Синтилски :)))))))))) и свита.Нищо не се чува за бюлетините нито за записите които имат от вишата клика на БСП,ДПС и АТАКА:)Нито касира изборите за нарушаването НА ЗАКОНИ ВИДЯНО от Цяла България .:))))))))))))))))

12

leo1971

преди 10 години

До Трудовакъ"Това, че е налице забранен товар и адресат само по себе си нищо не значи"глупостипърво че се прави контрол, намира се наркотик, връща се и се чака получателя да го вземе и се следитогава няма 5-6 а се хващат 100%но тук всички работи ги правят на половинаосвен което когато навън хванат подобна пратка, в ТИР, кола, кораб, когато няма възможност за наброеното горе се опандизват получатели или шофьорите, докато не пропеят и не кажат накъде отива стоката

11

Трудовакъ до № 13

преди 10 години

Изключено. Те заявиха, че нямат ни най - малка представа кой им е пратил този "армаган". Че представлява опит да се прикрият действителните контрабандисти. Без отговор остана въпроса, кой е изпращача на пратката и защо не е арестуван от чилийските власти. Ако въобще някой ги е уведомил за българската находка с чилийски произход, при това на висока стойност. Неведоми са междудържавните отношения с наследниците на генерал Аугусто Пиночет. И така, излиза, че кокаина сам се е натоварил на кораба ...