19

анонимакис

преди 10 години

ей, българи завистливи, винаги ще си останете недоволни, знаете ли защо- това ви е кармата-приемете я и се смирете.Хубаво е да си смените и чипа- ама как се сменя народопсихология ки.Винаги ще сме по-добре от вас, винаги със завист ще гледате нашият юг,винаги ще цъкате с език как правим това и онова,но най-важното никога няма да приемете най-кадърния от вас да ви води, затова ще си останете нещастници.

18

Беден грък

преди 10 години

И аз няма да ходя на почивка през лятото - по ми е на сметка сутрин да печеля парички и след обед да се изтягам на плажа !

17

Анонимен

преди 10 години

Боли ме фарът за гърците! А в България,коли ще ходат на почивка?

16

imigrant

преди 10 години

za6to zawishdate be balgari! U4ete se ot garcite otnowo be pelikani!

15

великолепно

преди 10 години

Интересното е , че Гърция като страна може да има проблеми и да е изпаднала във финансов колапс, но другото се премълчава - парите са си там в банките, само че са на хората. Депозитите им могат да покрият целият им дълг, но хътрите политици - грабят от Европа и ги дават на хората. Грък беден няма - другото е парлама за пред ЕС. Гърция затъва като държавна хазна, но депозитите на обикновените хора набъбват.

14

ONASSIS

преди 10 години

Докато идват пачките от Европа ще я караме на корем и по гръб.

13

Анонимен

преди 10 години

Много бързо забравиха полковник Пападопулос мръзливите му грисове с грисове!

12

гръ

преди 10 години

93% от българите не почиват та малко им остана да ни настигнат. да ама не , пак им дадоха 8 милярда евро колкото за половин българия да им работи-------- те затова им ги дават за да неостанем без работа

11

ДАНИЕЛ РАДКЛИФ

преди 10 години

ТЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ РАЗПЛАКАХТЕ МЕ БЕЕЕЕЕЕ ЧЕ ТЯ ЦЯЛА ГЪРЦИЯ КЪДЕТО И ДА ОТИДЕШ ИЛИ ЖИВЕЕШ ВСИЧКО Е МОРЕ , ВСИЧКО Е ТУРИСТИЧЕСКИ БИЗНЕС , ТЕ ТАМ СИ ЖИВУЧКАТ И СИ ПОЧИВАТ , ПОЛУЧАВАТ ЛУДИ ПАРИ ПОМОЩ ОТ Е.С. И ЛЕЖАТ ПО ГРЪБ РАБОТЯТ ИМ САМО РОБИТЕ КАТО : БЪЛГАРИ, АЛБАНЦИ, РУМУНЦИ И МАЙМУНИТЕ ОТ АФРИКА И ПАКИСТАН

10

Гост

преди 10 години

Последното изречение ме шокира! 15-дневна почивка??? Кой в БГ може да си позволи 15 дена на морски курорт??? Доколкото знам, повече от 7 дни никой не взема вече...Даже обикновено са 4-5.

9

Анал-итик

преди 10 години

Но за сметка на това, почиващите ще се гърчат!

8

джони

преди 10 години

Много важно ние с години вече не почиваме е ииииииииии.....

7

Pumpi

преди 10 години

"73% от гърците няма да почиват това лято "...Да ама 73% от гърците няма и да работят през годината, а социалните помощи няма да секват.

6

eko72

преди 10 години

До сега все са почивали. За компенсация дълги лета не трябва да почиват.

5

Chikatilo

преди 10 години

Наистина са си почивка по-рождение...време е малко да не почиват...да изкарат парите с труд, а е с заемчета наготово ...даммм така е редно...сори гърчоляяяяя

4

Мунчо

преди 10 години

Гърците са в почивка...по рождение ! Не ни обяснявайте колко са зле "горките гърци",че по-зле от нас в България едва ли има някъде.

3

viva1234

преди 10 години

Горките, живи да ги ожалиш...То почти всеки грък си има къща на морето, ама горките те...Мои познати/колеги/ от Гърция почиват поне 2 пъти годишно по 2 седмици

2

Анонимен

преди 10 години

Това ми звучи, като - "100% от варненци, няма да ходят на море тази година.":))))))))))

1

Ботев

преди 10 години

Абе те и не работят много-много, тка че от кво да почиват?!