6

Анонимен

преди 10 години

Бог да прости греховете му и заради човеколюбието Си, да излекува болния ни от злоба и завист народ!

5

Да почива в мир!

преди 10 години

Лека му пръст.

4

Анонимен

преди 10 години

Бог да го прости и лека му пръст!

3

Комунистът

преди 10 години

Бог да го прости , Дядо Кирил или както ние му казваме - Агент Ковачев! В това да си бил агент на ДС не виждам нищо лошо! В крайна сметка си работил за интересите на родината си! И трудно е било възможно да ни "прецакат" чужди държави,както става в последните 20 години да кажем! Имали сме наистина много добро разузнаване! И дано "СТУДЕНОТО МОРСКО ТЕЧЕНИЕ",погубило Дядо Кирил да НЕ се казва - "ЗАСЕГНАТИ ***-аджийски ИНТЕРЕСИ" !!!

2

Запознат.

преди 10 години

Траката граничи с резиденция Евсиновград която има подводна охрана, сещам се кой може да е дръпнал отеца за косата и по коя поръчка. Имотни са причините за смърта на отеца.

1

Кой дали може би ...

преди 10 години

Днес четох ,че жена от Търговище с псевдоним Лора Лазар била предрекла смъртта му в книгата си,която е издадена 2008 година.Също така била предрекла и смъртта на премиера на България,който обаче щял да оцелее и да си разчисти сметките със своите опоненти.Интересни неща се случват в родината ни.Въпроса за мен е - дали тази жена не се страхува за живота си и докога службите ще крият хората,докоснати свише от Господ ???