29

vesko02

преди 10 години

Нека броенето да става от 03:30 до 04:00ч сутринта на пътя Мокреш-Лом.

28

брой

преди 10 години

вий пък?! полицаи да броят. те знаят 20, 50 и 100.

27

Анонимен

преди 10 години

Току що погледнах снимката от вчерашния протест (10.07), която МВР публикува на собствената си страница. Снимката е от 19:54 ч. Когато основната група вече е тръгнала към площад княз Александър I, а на ларгото все още има хора.

26

Стефанов-29

преди 10 години

В отчаяния опит да омаловажат протестите управляващите само увеличават народното недоволство. То бива високомерие и наглост, но всичко се връща. Вярно, втвърдява се електората на БСП, но останалите ще имат възможността да преценяват за какво става дума.И да е ясно - категорично не приемам герберите.

25

бай тошо

преди 10 години

Мръсните *** следват точно завета на Живков - да се снишим, докато ни отмине бурята. Освен мафията и червените *** никой не иска тия ***, а цифрите на МВР за протестиращите са типична комуунистическа дезинформация. Гнусно *** правителство на комунисти и турци, скоро ще се маха

24

Анонимен

преди 10 години

До brankooodЕ, зимата няма да излизат, тези нали могат да си плащат сметките за парно. Пък и като е студено не е много приятно да пиеш бира навън, да си извеждаш кучето за повече от 5 минути и да правиш леки семейни разходки.

23

Анонимен

преди 10 години

до 12прав си, това не са протести, а смях, чудя се само защо толкова много минуси ти слагат... истината не е хубава за голямото самочувствие на българина

22

brankoood

преди 10 години

Щом сега излизат по 30 000 не ми се мисли кво ще става зимата, като дойдат сметките за парно....

21

Силвия

преди 10 години

До Горо - Никаква логика! А преброяването на населението лично ли го направихте?!

20

hm

преди 10 години

ами, така е... 3 хиляди протестират. 27 000 просто празнуват че бсп и дпс са на власт. Хората са щастливи със знамена из улиците от берекета който сергея ще ни докара!

19

Горо

преди 10 години

Ще опростя нещата, за да станат ясни. София колко е 1,5-1,7 милиона. За да имат успех мирни и цивилизовани протести, те трябва да наброяват поне 1/3 от населението на града, или поне 500 хиляди души. При численост от 5-30 хиляди, в протестите трябва да има и доза агресивно поведение, за да имат резултат. Това показва историята. При големина от 1-2% от населението на София и при това мирно и възпитано, нищо няма да постигнат протестиращите.

18

дай една бира

преди 10 години

Ако и милион излязат в Сф - не ме интересува, важно е бирата да е студена и да съм на сянка.

17

varg

преди 10 години

Спокойно ще свършат летните отпуски ще се приберете по родните си села да запечатвате зимнина.

16

много умен ушак

преди 10 години

Брои ги както дявола чете евангелието.И ченге,*** и форд не ви трябват, все какъв номер ще ви извъртят.

15

Анонимен

преди 10 години

MNOGO SA SAS VAS, NIE VI PODKREPAME . I PO NAPORISTO TIA TIKVI ZELENI . DA NE VI DAVAT VAZDYSHNI ZELYVKI , NAGLOSTA DO KADDE E STIGNALA . DA SE ZASRAMAT I DA SE MAHAT.

14

Dan

преди 10 години

Аз виждам един човек да протестира,на снимката е с гръб ясно се вижда и десетина хиляди излезли на разходка.... Машината за манипулации на БСП не е спирала да работи от преди изборите още... Алчни Нагли Дебелокожи Безочливи щях да кажа ***, ама защо да ги обиждам животните-комунисти!

13

Петър Миладинов

преди 10 години

.....Тези разходки не ги притесняват. Ако евентуално се стигне до истински протести, то семейните мушмороци веднага ще се скрият при ламината и плазмите си и протестите ще свършат. Тези които наистина могат да постигнат нещо с протести, не са на улицата и нямат изгода да са там.

12

pencho

преди 10 години

*** гледат да заглушат силата на протестите, всички се включват медии, полиция цялата партийна машина. Има една истина за броя на протестиращите,ако МВР каже- 3000 броя им трябва да се умножи по 10(при дъжд) или по 15(при хубаво време). Така трябва да се смятат!

11

Петър Миладинов

преди 10 години

Въобще нямам намерение да защитавам МВР. Ама как да ги броят, на всеки петнадесет минути, на 10 различни точки, от 5 различни ъгъла. Хайде стига глупости. Пък и какво значение има колко са 5-10 или 30 хиляди. Това не е протест. Това е разходка с детето и кучето. Всеки, който малко си има понятие от протести е наясно, че така не става. За справка протестите в други страни - Турция, Бразилия, Испания, Гърция и така нататък. А комунистите знаят това най-добре и са спокойни. Нека го кажем така.....

10

Анонимен 1

преди 10 години

Къде бяхте зимата, а?! "Шопските протести" нямат нищо общо с истинските.....