129

ссс

преди 11 години

Да се съберем и да линчуваме един таксиметров бакшишов ***. Само гледат да измуфтят дори с цената на човешки живот

128

Димитър

преди 11 години

До ДОЛУ ПРОТЕСТИТЕ !По-малоумно изказване не бях чел.

127

Васил

преди 11 години

Да, коментарите са ми познати, като че ли съм ги чел другаде, под някоя друга подобна новина-смърт, публична екзекуция,мъчения за шофьора-деструктивни, деградиращи, първосигнални, но може ли човешката природа да роди други при подобни обстоятелства. Истината е, че не трябва да има смърт или публични екзекуции на такива ***, това няма да доведе до нищо градивно и положително, няма и да възпита когото и да било, това са примитивни наказания. В тази държава виновни хора няма, кажете ми има ли

126

Анонимен

преди 11 години

Na tova Carigradsko e ujasno, vsichki selqnduri se izjivqvat, kato sastezateli, maistori shofiori

125

Николай

преди 11 години

От тук нататък ги скапвайте от проверки бакшишите!!!

124

Анонимен

преди 11 години

ПАНДИЗ ЗА *** И ДА НЕ СИ ВИДИ КНИЖКАТА ВЕЧЕ!!!!!!ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛАГА НА ВСЕКИ ОЛИГОФРЕТН, ИЗПЪЛНЯВАЩ ВОЛНА ПРОГРАМА НА ПЪТЯ!!!!!

123

Shark

преди 11 години

Таксиметровите шофьори са най-простото и мързеливо племе, всеки *** ***, който друго не може, става бакшиш. Ежегодни проверовъчни изпити трябва да се въведат за тях, и да се изисква минимален ценз. Не може куцо и сакато щото го мързи да работи да става таксиджия. А при подобни инциденти направо в затвора да отиват по бързата процедура.

122

Drug

преди 11 години

До Анонимен 142Na mne dnes taksimetrov mi prepre4ei patya kato sprya to4no na peshehodnata :(

121

Анонимен

преди 11 години

кога ще спре мракобесието кой ще осъди непукизма на таксиметровите шофьори. Не си спомням веднъж да са спрели на пешеходна.

120

Анонимен

преди 11 години

Дано се оправят пострадалите... Трагедията е голяма. На виновника - строги санкции - не условни а ефективни. На нас като нация ни трябва превантивен контрол - да имаме страх от нещо. Четох статия за кметица блъснала две деца и избягала. Познайте наказанието - 400 лв глоба. Явно демокрацията не ни понася особено...

119

Анонимен

преди 11 години

До КочоА къде беше ти през последните 4 години? Защо се беше сврял в миша дупка, а сега си толкова ербап? Има два отговора- или си бил от герберските калинки, или сега ти плащат!Така,че вземи се скрии! Писна ми от мързеливи некадърници!

118

Анонимен

преди 11 години

1.7 промила. После се годрейте, че англичаните и немците не държат на пиене, а ние можем да изпием 1л ракия и без никакви проблеми след това да се качим на колата.Лека и пръст на момичето, което е загинало. Дано останалите да се оправят по-бързо.

117

Мунчо

преди 11 години

Таксиметровият шофьор е агент на Орешарски, и е платен от олигархията, за да саботира протестите! ТОВА Е!!!

116

водач

преди 11 години

И аз съм пукал гума (предна), не беше висока скоростта, 80-90 км, но да си призная освен че ми "натежа" волана на страната на спуканата гума по нищо друго не разбрах, че имам такава.

115

Кочо

преди 11 години

До ДОЛУ ПРОТЕСТИТЕ !Не си търси виновни там, където ги няма. Проблема ни е в толерантността, зад която сме скрили.Ако некои другари беха получили по една тояга в коравите кратуни преди 27 дена и този пичага от снощи беше откаран с линейка в тежко състояние след нанесен масов побой и ако всичко това се случва често и справедливо нещата ще изглеждат по друг начин.

114

Гост

преди 11 години

На шофьора е платено да извърши това престъпление, за да се компрометират протестите. А 1,7 промила алкохол в кръвта му е само за камуфлаж. Я напишете нещо и за джипа, който е бил до него.

113

Аз

преди 11 години

133 много си прав,тези протести стигнаха до ДЕБИЛИЗЪМ и жертвите ги даваме останалата част от населението като хората на тази спирка,или като останалите които не могат да се приберат щото на некви сополи им се плаща да реват на Цариградското и НДК

112

Анонимен

преди 11 години

До 1337червените *** почват активни мероприятия и голяма част от тези случки никак не са случайни. Трябва да се внимава много. Сега към Фандъкова щ е се насочат и те започнаха вече, а и кога са спирали. Имаме работа с изпечени комунисти - ***-комунисти и турци-комунисти и съветски-комунисти. Повишено внимание до тяхната забрана

111

Денислав

преди 11 години

До Джедай МастърТи явно не си добре. В гугъл мапс можеш да видиш лентите, само две от тях са за автомобили. С 80 км/ч по пътя на каквото и да е логика не можеш да минеш три ленти и да отнесеш 12 човека. Хората не са имали никакво време за реакция. Мнението ти за БТВ си е твое, не знам какво общо с темата има Цар Киро. Трябваше ти да си на тази спирка.

110

Денислав

преди 11 години

До Джедай МастърА ти ги видя и затова го защитаваш. На сайта на БТВ пише че е бил пиян и са пострадали 12 души и няма загинали. Не е необходимо да те обиждам, под достойнството ми е да обиждам някой във форум. Смешници като теб бягат като ме видят. Прави се на мъж някъде по улицата. Лентите може да ги видиш и в Гугъл мапс, колчетата се виждат на снимката, пострадалите също. А сега можеш да ходиш в ареста и да го защитаваш.