31

Istina

преди 10 години

Abe stiga s tapi statii I iskania. Mitropolita na Plovdiv Nikolai ne triabva da se names a v politicheski igri. Toi e mitropolit ne shef na partia. Aide stiga s praznodumstvo.

30

Дон Дядо Николай

преди 10 години

Много скоро и дядо Неофит ще глътне вода и тогава познайте кой ще бъде новия партриарх! Ще си пия бакардито с Гергов и моите приятели от ***, пък вие нещастници скачайте по улиците!

29

Иванов

преди 10 години

До там ли стигнахте. Да искате да вкарате и църквата в смешни сценарии.

28

МАЙНА

преди 10 години

НАЛИ ГИ ВИДЯХ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ-НЕ СА ПЛОВДИВЧАНИ А ПЛАТЕНИ *** ПЛАЩА ИМ ББ И ВАНЬО КОСТОВ .ЗА КАКВО ЛИ ПРОТЕСТИРАТ?И ТЕ НЕ ЗНАЯТ! А КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ВСИЧКИ СЕ МОТАЕМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ?ОСЪЗНАЙ СЕ БЪЛГАРИНО.АКО ВСЕКИ СИ ГЛЕДАШЕ РАБОТАТА СЪВЕСТНО НЯМАШЕ ДА СТИГНЕМ ДОТУК.УВАЖАВАЙТЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА-ОТ ТАМ ИДВА ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 10 години

дамммм...тук някой много мисли, когато предприема действие, забележете, че всяко послание на протестиращите е точно във фокуса на конкретна тема, която се обсъжда в обществото за деня и е поднесена по атрактивен начин, за да привлича внимание...спонтанни протести, друг път!

26

ази

преди 10 години

Тези в ред ли са!?Открай време пловдиският Дядо си поднрепя свинаря,от него получава лични подаръци и ходи по тържествата му.С една дума=И той човек е,що да чини?!За парата,продава си и душата...Ако въобще я има!

25

диян лудото

преди 10 години

по добре търсете армейския поп

24

Анонимен

преди 10 години

Жалка пародия на големите 50-хилядни митинги и шествия от 1997-*** година...100 човека блокират в пикови часове основни кръстовища и правят на маймуни хиляди пловдивчани,прибиращи се смазани от работа.И докога това?

23

Анонимен

преди 10 години

Дааа, будалистите имат въгърци в г.ъза...

22

varg

преди 10 години

Кво излизате всеки ден да нямате ***?

21

Анонимен

преди 10 години

А баба ви Яга не щете ли да ви подкрепи?

20

Луцифер

преди 10 години

Дядо ви Николай е черковното подобие на Волен Сидеров - вижте му налудничавия поглед! Трябва да не си нормален за да очакваш от този разглезен, потънал в охолство бон-виван съчувствие към обикновения човек. Охолството и хомосексуализма са на сърцето му. Колкото по-бързо бъде изринат, толкова по-добре за българската църква...

19

не може

преди 10 години

вече даде благословията си на Станишев и анатемата си на Сидеров

18

Анонимен

преди 10 години

Дедо Николай си го премести у другио крачол!

17

Анонимен

преди 10 години

Иде време, да се види кой е с народа и кой е срещу него. Иде време разделно.

16

Анонимен

преди 10 години

Кой ви храни вас бе,нали все ревете,че парите ви малко ?!Само не ми разправяйте,че сте наследници на дърти рентиери или че мама и тате работят в Испания и ви издържат с пари от там!Живи лумпеняци и мързеливи деградета сте !

15

Йово

преди 10 години

В последно време в България се наблюдава лоша политическа и религиозна тенденция бих казал ерес или екстремизъм. Става дума за уахабизма(радикален ислям кланящи се на АЛЛАХ) и Будализъм(кланящи се на живия бог Буда Български) и двете религиозни течения са еднакво вредни за страната. В България мюсюлманите са главно "Алиани", а Християните Православни. Но ухабитите и будалите(будалистите) са крайни фанатици и колко по бързо се отървем от тях толкова по добре за нас.

14

Анонимен

преди 10 години

Дядо ви Николай е на светлинни години от вас по финансово състояние, дришльовци такива! Какво ще спечели от вас за да ви подкрепи? Нищо.

13

Анонимен

преди 10 години

Трябва да свалим и митрополита! И той е червен олигарх!

12

Николай

преди 10 години

Мир вам, чада мои! Не протестуйте, а смирено чакайте Божията милост! Бог вижда всичко и рано или късно ще въздаде всекиму според това, което е вършил! Наскоро благослових богопослушния наш брат от Пловдив Сотир с Божията помощ да изпълни предписанията на закона человеческий и усмири политическите Иуди! Амин!