9

Анонимен

преди 9 години

BASHTATA NA SISI ZASHTO NE E OSADEN ? TOI MU E POMAGAL DA ZAKOPAVAT TRUPOVETE!!!!

8

Анонимен

преди 10 години

На никой ли не му направи впечатление най-важното от статията, а само дрънкате глупости."Според българското правосъдия няма натрупване на наказанието, а осъденият лежи най-тежката присъда."От тука съдя, че убиеш ли веднъж, следващите са само бонус. Спокойно можеш да изтрепиш целия квартал. Е*ати държавата, е*ати чудото. Не само, че трябва да има натрупване, но следващите присъди трябва да са умножавани по две.

7

Анонимен

преди 10 години

Ха на бас, че до 10 години ще е на свобода.

6

Аз

преди 10 години

Хахахаха ,какво мислите че ще му направят. Тоя има психика да очисти 3-*** души. Не се е спрял след първия, пълен психопат си е. Най-много да ги разпука и в панделата. Дали какви са тарторите там. Тия дето продават тревичка или тия дето са клали наред. Не много умни хора сте.

5

Анонимен

преди 10 години

Това все едно всички сте били в затвора бе.Нищо няма да му направят.Такива като тоя си гледат кефа там щото не им пука от нищо.Много филми гледате.

4

ью

преди 10 години

Какво му е на човека-3 убийства-30 години..Посланието е-убивай на воля,ще лежиш на топло и спокойно и след някоя друга година пак ще си на свобода! В Америка за наркотици дават доживот,тук един живот е равен на 10 години зад решетките...Урудлива държава сме

3

Оп-са

преди 10 години

От това човек няма да стане. Сега ще му отпарят дзамбъта редовно, направо ще го разчекнат! Такива сбъркани *** трябва да работят тежка физическа работа в полза на държавата докато пукнат!!! Сега ще го храним, а *** ще му разпарят халката...

2

Лумпен

преди 10 години

браво

1

Перник с Любов

преди 10 години

Може ли поне едим Гоуф моделче количка да си вземе с винкело у багажнико.