34

чоАКОв

преди 10 години

Чолаков, признай си, не се крий!

33

Анонимен

преди 10 години

Капитализма е бавно, но сигурно ни води към самоубийство

32

атомника

преди 10 години

този ледник са го подкпали амриканците за да могат да го откраднат от руснаците след това даго замъкнат на луната кадето да има вода за да може след това МОНСАНТО да е превърне във плородна и решат проблемите нанародите екологични продукти и нселението на земята да не гладува

31

експ

преди 10 години

До АнонименЛедник за арабския свят за питейна вода? Ужас, Много тъжно че има толкова прости хора

30

Анонимен

преди 10 години

Спътникът да види по-добре дали не го влачи някой. Преди няколко месеца четох из нета, че планират мащабна операция - доставка на айсберг за питейна вода в Близкия Изток.

29

От Хо до Чолаков

преди 10 години

Чолаков........този айсберг наистина е голям!Той е дори по-голям и от София с почти цели 230 кв.км.,ноооо... все пак....София не е България.:)

28

Анонимен

преди 10 години

около осем пъти колкото остров Манхатън в Ню Йорк. изпуснали сте една дума ;) изречението си губи смисъла

27

ля ля

преди 10 години

и какво правим? продължаваме да си хвърламе ***!!!!!!!много сте наглииии американци долни....

26

Венелин

преди 10 години

Арабите още ли не са го отвлекли за да си поливат градините в пустинята?

25

Анонимен

преди 10 години

Този айсберг няма да предизвика края на света, но пък за сметка на Чолаков и останалите болни и още по изгладени мозъци, може би някой ден ще успеят да свършат тази така важна за тях работа. Както е казал Айнщайн само човешката глупостта със сигурност няма граници.

24

Анонимен

преди 10 години

***, по-***, Чолаков!

23

ГЕРБ УРА

преди 10 години

Туй се напукало като магистрала, строена от Борисов. И там лоши пътищата ужас.

22

Социаглист

преди 10 години

Споко пичове, Ахмед Доган си поръча лед за уискито!

21

Мето Кирилов

преди 10 години

До ЧолаковА бре кратуно, ти оти не си внимавал в часовете по география, или тогава си бил на мач на Уевски?Я пак си помисли колко км2 е територията на България!

20

Паф

преди 10 години

До Чолаков Със своите над 110 хил. км2 площ и 7,4 милиона души, България се подрежда на 102-ро и 96-то място съответно по площ и по население в света. Чолаков нещо май ти куца математиката!!

19

Чолаков

преди 10 години

720 квадратни километра е два пъти площта на Германия или почти 7 пъти територията на България.... което както и да го погледнеш си е доста голямо парче лед! Предлагам който не е посетил хубави градове като Венеция, Ню Йорк и Амстердам да си го го повдигне като приоритет, че може след някоя друга година да ги гледаме предимно на снимки.

18

20

преди 10 години

17Очаквам ги от доста време и е факт че ще стават повече и повече.Не купувам акции на застрахователни компании и свързани с тях струкрури.Някои земеделски ратоно също ще пострадат много включително и като пазарна стойност.България влиза в тази зона.Изобщо ,очите на 4 отворени иначе ОЛЕЛЕ.

17

Анонимен

преди 10 години

19Браво бе главоч!Мноо ги разбираш нещата.С какво образование си?Балкалин 2-ри клас?Такива са 90% от ***,ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ.

16

До 15

преди 10 години

Остави ги простите зомбита, точно за тях са измислени американските филмови бози. Този айсберг действително е голям, но пък и точно за това той ще се топи години наред най-вероятно, но дори и да се разтопи изведнъж е абсолютно невъзможно да повлияе на световния климат, течението Гълфстрийм, солеността на световния океан и т.н. - тези неща стават само във филмите! Всъщност водата в световния океан представлява 97% от цялата вода на планетата, а този айсберг сравнен с него е едно голямо нищо.

15

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Продавам ледника на...търг.Който го купи,ще има прясна вода до...края на света.