90

Teodora

преди 10 години

e.......tova vetce e super naxalno ot naxalnizite ot BSP!Rumiana Todorova e za zatvora,a ne za sef na kasata,poneino vreme bolnite biaxa otluspeni ot letchenie za ms!Sram i pozor xora okazvasti GENOZiT vmesto s rairani pijami,te s merzedesi!OTIVAITE si gadni komuniagi!

89

Анонимен

преди 10 години

Ами то правителство, НС, здравна каса всички са си рода. Едно голямо задружно семейство.

88

Вяра

преди 10 години

Ако Бойко беше назначил сестра си за шеф на касата, какви ли писъци щеше да има? Илиянка най-много щеше да лае!

87

bai_jordan

преди 10 години

Тая не стига че е нагла ами е и грозна ! Ако и акълат и е като на сестра и значи здравната каса много ще го закъса...

86

Р.T.

преди 10 години

Докато сядах на столовите и някой имаше на тях никой нищо не казваше ,а сега седнах на един празен стол и всички се разбунтуваха , е това вече не е демокрация .

85

Анонимен

преди 10 години

Срам ..... До коге ще продължава това безобразие....

84

Анонимен

преди 10 години

Герб ще ни се сторят чисти като сълза пред тези!

83

Анонимен

преди 10 години

явно в страната няма нискакви експерти .С това назначение показаха колко е експертно правителството отново.

82

жаго

преди 10 години

радва се , милата наша другарка . Далаверите започват! Ша има кинта ! Да живее БКП

81

752031

преди 10 години

До Анонимен 98питай тия дето ти написаха коментара, от коя година Плевнелиев е в държавния сектор и от коя година са компроматите дето ги размахва Бареков. След това ако можеш да смяташ сметни за колко години разлика става дума. След това, ако от партията са ти разрешили да мислиш, помисли - кой е управлявал в годината в която според Бареков са откривани тия сметки

80

Анонимен

преди 10 години

комунист от горещ ку*... стол не се плаши,само да е на власт

79

Анонимен

преди 10 години

Росен Плевнелиев трябва да има доблестта самоволно да си подаде оставката след неколкократното нарушаване на Конституцията и разкритието за офшорната му сметка от 1млн. долара в Кипър, пари присвоени от държавната хазна и от парите на данъкоплатците. Последните социологически изследвания сочат, че към момента над 60% от хората не искат предсрочни парламентарни избори веднага, а нормализиране на ситуацията.

78

Наистина падна

преди 10 години

afera.bg

77

баба Пенка-Растата

преди 10 години

Нищо случайно няма на този свят.

76

abc

преди 10 години

Сестри , братя , баджанаци - връщат ни 70 години назад . Нищо ново в БСП -БКП . Тези хора не могат да променят мисленето си.

75

denim58

преди 10 години

"Три сестри " от Чехов - Румяна, Илияна и Сергей.....

74

Якорита Уташака

преди 10 години

> ...здравния министър Таня Андреева, която обясни, че трябва да се намери причината, заради която хората не искат да си плащат здравните осигуровкиТя причината изобщо не трябва да се търси - тя е на повърхноста и е очевадна. И не е само една.

73

Kaleko Aleko

преди 10 години

Дами и господа,на социалистите им е внушавано, още когато са учили по руските гимназии или в МГИМО-то, че България им е бащиния, а народът им е слуга. И те така се и държат: дойдат ли на власт, веднага старата родова номенклатура се урежда на ключови позиции. За тях вие сте просто един електорален ***, как не го проумяхте за 24 години?

72

Killuminati

преди 10 години

До 87: Да не дава БОГ брат; дано бъдат изметени, България сега вази гледа братя софиянци, до дупка и да се измете болшевишко-гаджалската пасмина

71

стойка

преди 10 години

Шуробаджанащина, нагло пред целия народ!!! Сега са на ред шефовете на РЗОК по места.Спокойно ще уредят всички роднини и верни партийни другари.Всичко се прави за да лапат,не от грижа за хората,но се чудя как все още има овце с 3 гр. мозък,които като папагали повтарят каквото са чули от другаря Станишев??? Как не могат поне веднъж да се замислят ,да започнат да мислят с главата си,но някои и това не умеят!!