51

Анонимен

преди 10 години

Под тази статия 80% от коментарите са на един човек.

50

Рудолф Хес

преди 10 години

Държавата на ***. Защо във Германия няма едно бездомно куче? *** сте тия които защитавате уличните кучета. Вие същите, изхвърляте малките кученца по улиците и после вдигате вой, колко хората били нехумани. Същите вие които надигате вой за уличните кучета сте *** на квадрат.

49

Анонимен

преди 10 години

DO Denica , dano ti puknesh kakto e puknal toq ulichen pumiqr !

48

Chikatilo

преди 10 години

до 48...Абе фригидните кучерастки сте навсякъде ?

47

Анонимен

преди 10 години

A ako го беше вързал за теглича по-добър урок щеше да му е

46

Анонимен

преди 10 години

До ЯмболИма повече права и от ***......

45

Ветеринар

преди 10 години

А към останалите - тъй като в Екоравновесие са мошеници и си траят, защото ако няма кучета, ще ги закрият, трябва да вземем нещата в свои ръце, и то без да могат да ни съдят. Кренвирши напоени с най-евтиния пестицид ще свършат работа. А ако сте ловци, отивате в кметството и си взимате разрешение за отстрел на чакали в града. По тях може да се гърми целогодишно.

44

Анонимен

преди 10 години

В белите държави куче, което нападне човек се евтаназира.От друга страна е голяма глупост да си признаеш.

43

Ямбол

преди 10 години

ТОВА НЕ ДЪРЖАВА , КУЧЕТО ИМА ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ ЧОВЕКА!

42

природолюбител

преди 10 години

Не бива да се позволява употребата на огнестрелно оръжие на обществени места. Опасно е за околните. Бездомните кучета трябва да бъдат умъртвявани. Не ме е грижа колко цивилизовано звучи това. Безстопанствено животно означава диво животно. Градовете и селата не са джунгла, а зони където човека контролира природата по много начини. Помислете цивилизовано. Кучето не е застрашен от изчезване вид. Все още.

41

Анонимен

преди 10 години

Аз съм твърдо против насилието над животни, но е жалко в днешно време да се обръща по-голямо внимание на такива случаи, а делата за убийства на хора да се точат с години и присъдите да са направо смешни.

40

до 22

преди 10 години

И ЧОВЕКЪТ Е ЖИВОТНО САМО ЧЕ ПО РАЗУМНО, ТУКА ПОВЕЧЕТО НЯМАТЕ КУЧЕТА И ЗАТОВА РАЗСЪЖДАВАТЕ ТАКА - ДА СЕ ИЗТРЕБВАТ .

39

човекозащитник

преди 10 години

кофти е, че пушката му е незаконна, иначе няма проблем, щом кучето е нападнало, човека се е защитил

38

ssss

преди 10 години

Всички улични песове трябва да се избият....който не смята така да си ги взима в тях и да си ги разхожда на КАИШКА!!!

37

Ветеринар

преди 10 години

Бездомните кучета са като плъховете - носят зарази и трябва да се прибират в кучкарници, и ако не бъдат потърсени или осиновени - евтаназия. Така е в Европа, драги кучкари. А тези от вас, които купуват "марково" пале, и то после се окаже не толкова марково, и го пуснат на улицата - съд и глоба в хиляди евро. И друго, драги кучкари - само при опит за агресия на четириногото (като по-силен лай или изръмжаване), в Европа ви прибират псето, а потърпевшия ви съди до дупка.

36

Анонимен

преди 10 години

Абе идеотска държава. Не решава проблемите на хората, като да прибира такива *** пък когато човек сам се заеме бил виновен. Ей омръзнами от глупости. В Европа където уж сме решават проблемите със закон и спазването им. Няма улични кучета а домашните им се плаща данък, чисти се след тях и са с наморници и кайшки. Тяка като сме като в Афганистан, караме *** към екарисажа. А не да хапят жени и деца и шепа природозащитници да ми говорят глупости.

35

Анонимен

преди 10 години

Направо е за чудене! Уж хората гладни, а 10-15кг белтъчини и мазнини са оставени свободно да тичат на глутници по пътищата, че и хора да нападат!

34

Никодимчо

преди 10 години

Обичам кучетата, но щом държавата нехае за бездомните, това е единственият начин да се защитим. Ако се беше оплакал в общината или полицията, или където и да е, щеше ли някой от отговорните органи да вземе мерки? С безхаберието си направиха от държавата джунгла, принуждават ни в градовете да ходим с пушкала за самозащита от "диви" животни.

33

Гошко

преди 10 години

Да се избият всички улични ***! Никакви приюти никакво гледане от нашите данъци. Това са все начини разни "еко" организации да облагодетелстват и да се гушат с пари. Та едно куче на ден получава повече пари от колкото едно дете в дом за сираци. Нерешният проблем с кучетата имат полза огранизациите които ги защитават и се изхранват от това че ги има. Зарази, болести, преследване на велосипедисти, нахапани деца и възрастни хора.

32

Oня

преди 10 години

Поне бързо го е приключил ... не като оня звяр който го влачи с колата. крайни мерки ама понякога не става по друг начин.