212

Фен

преди 10 години

Браво Гад кефиш ме ! П. С с белезници си още по секси !

211

FaeeAldachor

преди 10 години

Ехх Гадинке,да знаех,щях компания да ви правя!!

210

Пешо

преди 10 години

Да се върне Бойко на власт и Ц. Цветанов с Фидосова , този комунизъм не се търпи повече. ***, догодина и пенсиите щели да увеличават- да се махат не им искаме увеличенията и без тях се живее

209

призив

преди 10 години

Помните ли репликата ,,Трябва танковите да дойдат,, Комунистите само от сила разбират.Те не харесват протестите против тях.Българи на запад запознайте съседите си със събитията и със протеста 1/10 или 1000 няма да постигнат нещо но ако всеки спомене на съседа си на колегата си в европа хората ще стават все по любопитни какво и защо се става това в България.Аз ще го направя от утре и то не един а на много.Ние сме много и нещзта зявисят от нас.

208

Анонимен

преди 10 години

ДА СЛАГАМЕ МАСКИТЕ И ДА ПРОМЕНИМ ПОДХОДА!!!

207

emilig

преди 10 години

До ddt77тогава ги биеха

206

ddt77

преди 10 години

февруари месец тия дето хвърляха домати дали им слагаха белезници ? Или тогава доматохвърлящите бяха герои а БСП се надпреварваше да реве в ефир ако някой полицай им попречи в хвърлянето. Двойни стандарти във всичко, типично за БСП и правителството на олигархията

205

Геле

преди 10 години

Ами протестиращите защо позволяват СС-овците от МВР да ги арестуват а не го пометът!

204

Р.Илиев

преди 10 години

ПОЛИЦИЯТА ЗАКЪСНЯ ВСИЧКИ ПЛАТЕНИ *** И НАРКОМАНИ НА ТРАМВАЯ

203

Росен Плевнелиев трябва да има доблестта самоволно да си подаде оставката след неколкократното нарушаване на Конституцията и разкритието за офшорната му сметка от 1млн. долара в Кипър, пари присвоени от държавната хазна и от парите на данъкоплатците. над 60% от хората не искат предсрочни парламентарни избори веднага, а нормализиране на ситуацията.

202

ДА

преди 10 години

Еййййййй,много проста държава!Да ти е държавна политика-подкрепа на протест,какъвто и да е той!Подкрепа от държава,от медии,че и от президент!Ама много надълбоко се е окопал тоя ББ!Направо да те е страх!Бюра,нет,сега са наред палатки,легла,тоалетна!До кога мислите ,че може да се търпи това!?Че те и тези дето ви подкрепят имат граница на търпение и подкрепа!

201

m

преди 10 години

Ей долна нация 100 години *** ги тъпкали, сега пак се натискат. Мазохисти погубили собствената си държава и изгонили собствените си деца. Да сте живи и здрави много години че собствените ви деца да ви съдят.

200

j

преди 10 години

Искате пари, а не внасяте данъци работите като волове а се осигурявате на 4 часа, маса пенсионери работят заемайки хиляди работни места на младежи. Е от къде да дойдат тези пари в държавата от къде да има за здравеопазване, образование и други социални придобивки камо ли за инфраструктура. Герб секна кражбите на БСП респективно ДПС и те спретнаха цирк на електората и той клъвна като шаран. Всичко започна още с измисленото покушение над Доган. Затова всички вън от парламента.

199

h

преди 10 години

Кабинетът нагло и тайно подари 320 милиона лева държавни пари на банкера Цветан Василев!А иначе всички министри, начело с Орешарски, когото народът все по-често нарича Олигарски ореваха орталъка, че се чудели откъде да заделят 26 милиона лв. за парите за майките!Тези наглеци от властта си раздават помежду си стотици милиони, все едно става дума за 2 пакета семки...С тайно решение кабинетът одобри спогодба с приватизаторите на БТК и обявяването на техните задължения от 320 милиона към държавата да бъдат обявени за нищожни!

198

любопитен

преди 10 години

Махнаха лошите от полицията - сега всичко е наред!По четирима полицаи за двама младежи - много опасни!

197

viktor.stoichev

преди 10 години

До АнонименМай обърка линията.Тея са предимно десни и ояли се според политагита на БСП.Демек пенсионерите по селата да им злобеят.

196

Анонимен

преди 10 години

Писна ми от протестиращите ***. Протестират, че са ощетени ментално по рождение. Айде работете и направете нещо сами, вместо да чакате да дойде спасител в парламента и да ви залее с блага.

195

999

преди 10 години

Тези с професията "протестиращ" май днес ги уволниха

194

Иван Портних - руски олигарх в ГЕРБ. До 2011 г. - гражданини на Руската Федерация. На 24 години - тъкмо завършва УНСС и става генерален мениджър на комплекс Гранд хотел Варна, включващ Гранд хотел Варна, хотел Лебед, хотел Долфин, хотел ДолфинМарина и хотел Рубин.Една от "живите" връзки между руската мафия, *** и ГЕРБ. Първа "дружка" с другото "свидно чадо" на ЦК на БКП в ГЕРБ - Лиляна Павлова - Малката Фидоска...

193

Мина

преди 10 години

Ето ме с лаптопчето там- обаче ще преписвам от тези дето работят - обмяна на опит тъй да се каже. Ама надали1 Като ги глидам как са се вторачили в лаптоповете без да ги пипват.... ами дали са им ги под наем за протеста само. Да се разкарате от улиците на София, маймуни такива! Фандъкчето да си изпълнява задълженията на кмет, че следващата е тя!