281

TRIP

преди 10 години

Ах душиците те, купили си нови играчки!!!

280

f

преди 10 години

как се харчи народна пара

279

Анонимен

преди 10 години

когато и да ви отрепят ще ви е късно...

278

123

преди 10 години

хахахахах....няма такива смешници просто. какви политици сте вие бе хораа?

277

Анонимен

преди 10 години

не е лошо партията на тез двамата достойни управленци да помисли и за бронирани скафандри,че то не може все в АУДИТО да клечат.човек има и естествени нужди!!а на вън не се знае кво ще ги изненада.

276

ефтини на лайната

преди 10 години

До СКЪПИ НА ТРИЦИТЕПич, има ли според тебе опозиционни политици в Европа с по-скъпи партийни коли ? Не е ли престъпно тва след като сме най-бедната държава в Европа ?

275

Анонимен

преди 10 години

Да се пазят от"народната любов",за това са им тези автомобилчета!А митрополит Кирил,Бог да го прости,сам в морето със шнорхел и маска,вади миди!Бря?!Е,нещо не схващам....мамка му!

274

Шопе-шопе

преди 10 години

До Шoп От искаро по-глибоко да има? Ама от Шоп по просто нема! Това ти ко казва един селяним от района на старата Столица-ама Най-старата.На Баш България!

273

Св.Петър

преди 10 години

Да отделят по още някой лев да си купят ракета и ДИРЕКТНО при мене! Ще ги видя за райчето ли са или АДА по-им приляга!?

272

мммммммммм-да

преди 10 години

Ето затова милия ходи от лот на лот от завой на завой да тества пътищата дали ще друсат дебелия му з.....Трябваше още малко че да каже че е построил магистр тракия пирамидите партенона Александрийския фар китайската стена ,абе всичко.Той създаде света.

271

ала -бала

преди 10 години

Цецо пак е изпросил дребни пари от тъста и тъщата -сладур.Ей ,стига бе Цеци няма да могат да изкарат месеца с пенсиите които постоянно им увеличавахте.Остави ги хората да се видят на стари години с малко парици

270

B_Georgieva

преди 10 години

Целта на ГЕРБ е да се премахне партия Атака и Волен!ГЕРБ иска по всякакъв начин да махне от пътя си Волен, защото му разкрива далаверите и кражбите!Бойко е впрегнал РЗС, също е замесил Валери Симеонов шеф на СКАТ целта е да му помогнат да се очерни възможно най-много Атака!Освен всичко Бойко плаща на платени протестиращи, платени журналисти и активисти да говорят и пишат всеки ден лошо за Атака!Това е защото Волен търси и им изкарва мръсните далавери на светло!

269

бойко не борисов

преди 10 години

Предлагам една блиц анкета! Въпросът към пишещите е следния: - Считате ли лицата Бойко Борисов и Цветан Цветанов за извърили престъпление и следователно отговорни пред закона? Който счита горното твърдение за правилно моля да натисне харесвам,а който не го одобрява съответно не харесвам.Считам,че това е бърз начин да научим истината за нашите настроения. Моля Ви гласувайте.Ще ми бъде интересна вашата оценка.

268

Шoп

преди 10 години

Комунистите са способни на всякаква гадост, трябва да се взимат мерки.

267

Опа

преди 10 години

КРАДЦИТЕ ги е страх, не са крали само от данакоплатците...

266

СКЪПИ НА ТРИЦИТЕ

преди 10 години

СКЪП НА ТРИЦИТЕ, ЕВТИН НА БРАШНОТО - това бих казал в отговор на повечето коментари под статията. И още: ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩЕ.. Какво толкова е станало? С какви автомобили се возят Станишев, Доган, Местан, Сидеров? Колко такива автомобила всеки ден преминават покрай вас?Как така 23 години ви грабят и правят на маймуни и не се възмутихте, а сега всички са възмутени?Кое е по-лошо - купуване на автомобили или на гласове (с вашите пари)?Не виждате ли отчаяния популизъм зад новината?Глупави ли сте?

265

самолет

преди 10 години

ракета трябва да им купят и да ги изстрелят на марс без право на връщане. пък и там ще са в безопасност никой нема да ги притеснява

264

Zzzzz

преди 10 години

Ей това е да си закона мутра

263

Шoп

преди 10 години

Субсидията е от парите на тези, които са гласували за тях, тоест моите.Вие си гледайте къде отиват парите на бсп.

262

Анонимен

преди 10 години

СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !