280

Тери

преди 10 години

Този път нещо много малко ви бяха виковете! Гласчетата намаляват, а дано има и осъзнали се безделници! Оставете правителството да работи, започнете и вие истинска работа, а не протестна за скромен надник!

279

Kaleko Aleko

преди 10 години

niki tesla,то това е проблема: в момента няма Игрек, а няма и резервен вариант. Досега все подхвърляха по някой да обере вота, ама сега просто няма такъв.

278

Nina

преди 10 години

Добре, че БСП платиха на 40 души да излязат на контра-протест

277

Анонимен

преди 10 години

8088Да бе, ти си емблема на тиквите и лумпенизираните калинчоци!ХАХАХАХАХА!

276

niki tesla

преди 10 години

До Kaleko AlekoАма с хикс и игрек мирише на ново неясно и платено нещо,не знаем кой е игрек

275

Kaleko Aleko

преди 10 години

познатото зло е по-добре от непознатото злоИзвинявам се, ама това за Вас "познато зло" ли е? Аз такъв "кърпен" кабинет не помня.

274

Анонимен

преди 10 години

8088Сега разбирам защо мислиш така, дедите ти са били маймуни и някой ги е хранил в зоопарка, гой скапан!

273

Анонимен

преди 10 години

Тия *** не кандисаха ли най после . Толкова много безделници в бедна България.

272

Анонимен

преди 10 години

498, Хм, ако това което написа току що е твоя мисъл, ми е много чудно защо си фен на тиквата???

271

Kaleko Aleko

преди 10 години

niki tesla,до правителството редовно се изпращат петиции. Да не говорим за другите канали, по които то може да получава инфо. Но се прави на ударено.Друг проблем е, че този протест не е като онзи от 1997 или февруари т.г. Те бяха за неща, които всеки горе-долу схваща: ниски цени на тока, работа и т.н. Този касае самата същност на политическия ни модел и не опира само до "Долу Хикс! Искаме Игрек!"

270

Помощ

преди 10 години

Помощ! В спам-центъра на БСП в Дианабад бият с палки през пръстите ако не пишем достатъчно бързо. Само ДВАМА сме! Не издържаме вече, хора. Ръцете ни треперят. Пикая върху клавиатурата. Мирише и е гадно като в социалистически рай. Елате да ни освободите.

269

ЗОВ ЗА ПОМОЩ

преди 10 години

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ. НАД КРУМОВО ЛЕТЯТ И СЕ УПРАЖНЯВАТ НАД ГЛАВИТЕ НИ С ГРОХОТ НАТОВСКИ САМОЛЕТИ.АНГЕЛ НАЙДЕНОВ СЕ Е ГУШНАЛ В ЦИЦИТЕ НА МАЯ МАНОЛОВА И ХИЧ НЕ МУ ПУКА ЗА БЕДНИЯ НАРОД.УМИРАМЕ С БЪРЗО ТЕМПО.ВСЕКИ ДЕН ЛИНЕЙКИ ЛЕТЯТ ИЗ КРУМОВО А КАТАФАЛКИТЕ БАВНО ИЗНАСЯТ ТРУПОВЕ НА СТАРИ И МЛАДИ .СКОРО НЯМА КОЙ ДА ИМ ГЛАСУВА НА ТАРИКАТИТЕ.СМЪРТ ЗА ОНЯ РЕВЛИО ПАСИТО.ТОЙ НИ ДОВЕДЕ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ.А СЕГА СИГУРНО СИ БРОИ КОМИСИОНИТЕ ОТ МРЪСНИТЕ СДЕЛКИ.НА КРАК БРАТЯ.НЯМА КОЙ ДА НИ ПОМОГНЕ

268

Анонимен

преди 10 години

8088Да си чул за златната среда?Не си! И ще ти кажа, че при една гражданска война първо ще изгърмят новите бизнесмени, без да ти го обяснявам защо ще е така. Тоест тези, който според теб дават хляб на народа.А лично аз нямам нищо на против да им е.ба жените!

267

Анонимен

преди 10 години

До 8088Като ти чета коментарите съм убеден ,че си генетично сбъркан /както всички гербери имащи за идоли престъпници като Боко Тиквата,Цецо Честното,Фидоска Елегантната/,като прадедите ти които най-вероятно са били лакеи в посочените от теб фабрики.

266

Анонимен

преди 10 години

ГЕЙБерастът е рядка порода много куха тиква.ХЕМ иска братята му турци да са европейци и да влязат в ЕС,хем не иска да има турци в България, които съответно да си гласуват за тяхната партия.Нали Европейци диктуват цялата политика на България, какъв е проблема и европейските турци да са част от управлениетоУсещате ли как сами си го подавате, безмозъчни плазмодийчета такива, уникално прости сте, признавам!

265

Анонимен

преди 10 години

До 8088Абсолютно си прав. Истината е следната: Българина е дребен сметкаджия и далавераджия и трябва да е началник. Няма друга държава с толкова длъжностни характеристики "мениджър". Да вземем текстилната индустрия - българина(освен мен майче) ще купи армани за 100 лева(купено от китаеца за 5 цента). Докато манталитета е това, няма как да се оправят нещата. Примери колкото си щеш - като си карал с 20 над ограничението, понеси си последствията, а не давай рушвет, дори и да можеш.

264

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Зъл,Вие е учтива форма в този случай.И не ми отговорихте на въпроса: предлагате да си оставим това правителство?

263

гейбери мрете

преди 10 години

София не е България, разстрел за тези *** които не зачитат демократични избори !!! След това телата им да се използват като гориво в ТЕЦ!

262

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Зъл,Е тука вече яко се изхвърлихте :D.Мога да Ви дам доста примери за успели нашенци, които не само, че не са останали наемни работници, ами имат и собствени компании на Запад.

261

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н СИД,г-н Боко кендзаше, ама пиарите му, както и стратегията "грешиш - медиите те хващат - уволнен си" действаше прилично. Към края на мандата си обаче бая се самозабрави и това му изяде главата. Ами, да е мисли, негов си проблем.