22

дългоушко

преди 10 години

Най-малко е нелепо и глупаво да се коментира живота на който и да е човек, прекалено лично е. К.Вапцаров с нищо не заслужава специално внимание.

21

Анонимен

преди 10 години

Някои нямат и хляб за още едно дете!

20

Язе

преди 10 години

К'ва таа пиар кампания? До вчера Къцката никакъв го немаше, са почнааме много да се вълнуваме от него?

19

Анонимен

преди 10 години

Пич е дума, която се употребява в София.Аз живея в провинцията и никой не говори тук така.Само софийските ми приятели.Пример Фреди Меркюри беше голям пич и т.н.Виж гъзар е селска дума.

18

Анонимен

преди 10 години

Съвет към Къци как да има четвърто дете. Завежда в спалнята жена си съблича се тя чисто гола, ляга на спалнята и разтваря краката, а той отива отваря прозореца и почва да вика, вика докато дойде комшията да му направи четвъртото дете.

17

Анонимен

преди 10 години

Като вземете да ми го защитавате този и смешно ми става.Интелигентен бил,възпитан бил,ерудиран бил-да вземе да стане писател ли,преподавател ли като е толкоз умен.....Защо се навира като мишка да става водещ за посмешище и да прави предавания,които не биха забавлявали и бавно развиващи се хора,с извинение.За някакви смешни пари стоя като женски полов орган по телевизията и търпеше с олигофренска усмивка да го гаврят,да земе някой друга жълтица отгоре.Елементарен артист без морал

16

Penko

преди 10 години

Иначе добра прическа е избацал. Нещо като свила от царевичен кочан. Браво на Къцко. Рулира.

15

kiril

преди 10 години

Който го е излъгал Къцката, че това предаване е добра идея е за бой направо. Няма такава претоплена манджа. Скоро сигурно ще върнат и събота късен следобед...

14

Natural Dialectics

преди 10 години

@11 ти си бил странно дете ... ако не си гледал Къцето като малък , какво си гледал по това време Селесте може би малко хомосексуалистче !?

13

М

преди 10 години

До Анонимен+1, все едно аз съм го писал това..

12

Анонимен

преди 10 години

България никога няма да се оправи. Умни и свестни хора като Къци всички им се подиграват, но много харесват *** като Слави или Фънки. Важно е да го докарваш на мутра, дебел или як, с татуировки и обеци и да говориш глупости и да заплашваш. Затова и се махнах омръзна ми от тия селяци. Иначе материално съм еднакво добре и тук и в Бг. но тая простащина и мутробароковщина ми омръзна. Даже и новините все се заричам да не чета ама е на... а колко млади като мен избягаха поради същите причини.....

11

123

преди 10 години

***?? Вие сте ***. Със сигурност повечето драскачи не могат да му стъпят на образованието.

10

Анонимен

преди 10 години

Оо Къци, пак ли бабешко шоу за пенсионери от 3-тата възраст? Ей навремето как го мразех, че имахме един телевизор и бабата влизаше в истерия ако не си гледа предаването... Сега не му се сърдя- спомен от миналото, като комунизма, бозата от 6 ст. и боя от даскалката ми в училище (само да я набарам и на стари години съм се зарекъл да я излежа ама да и с?упя главата)

9

Анонимен

преди 10 години

До неразбралия: подигаваме му се, щото е *** като ръб

8

Анонимен

преди 10 години

Тоя швухтел едва ли и за първите три е имал сили...:)

7

ПИЧ

преди 10 години

Отново ще ни сКЪЦВА от смях :-D

6

Анонимен

преди 10 години

Не мога да повярвам ,че е на 50.Сигурно е от здравословен начин на живот и позитивно мислене.Така и не разбрах защо се подиграват на човека.

5

Анонимен

преди 10 години

Водача: Риск печели, риск губи!!!

4

Къци

преди 10 години

Един полицай спира кола и водачът му казва: "Здравейте, всичи документи са ми наред, само не ме карайте да отварям багажника." Полицаят веднага: "Отворете багажника ако обичате!" Човекът: "Вижте ето тук едни 20 лева и да забравим за багажника, а?" Полицаят: "Отворете багажника ако обичате!" Човекът: "Вижте, ето 50 лв. и да приключваме." Полицаят: "Отворете багажника веднага!!!" Човекът: "Вижте, ето 300 лв. и да забравим за багажника, а?". Полицаят: "Не, отворете багажника, веднага!" Човекът отваря багажника, той празен. Полицаят: "Чакай, какви бяха тия 300 лв., да не отваряме багажника?" Водач

3

foreigner

преди 10 години

Браво.Не е лесно да се отгледат три деца.