83

ЛОШ

преди 10 години

Злато и сребро дънки и сабо натоварил в селското пежо........-детска песничка от 70-те -боже колко е вярна.....

82

Ilia

преди 10 години

Takav chovek kak shte otidi da vadi midii bez ohrana na brega nai malkoto se pak koi shte pazii imotite i parite mu zamislete se che tova e ubisstvoo a ne sluchainost ;)

81

ОЛЕЛЕ ТЕ СА ВИНОВНИ

преди 10 години

абе ей клоун хахаха, това комунистите станаха нарицателно, даже според мен лично орешарски го е свършил, вие вече сте смешни, първо погледни себе си пък после гледай кой друг ти е крив. Сега е същото като протестите за тока, излезна се за тока но не се миряса, даже след като бойко подаде оставка протестите продължиха, *** работа, сега се излезе за страшната тъпотия Пеевски, махна се и се продължава, аре сега и попа бил удавен от комунистите вие сте ***, БЪДЕТЕ ПО СКРОМНИ, И ГРАДИВНИ

80

кой знае...

преди 10 години

По първоначалните информации вчера пишеше, че според прокуратурата има вероятност да е насилствена смърт, както и че е имало наранявания по тялото му. Сега- нямало такива неща. Бог да го прости, наистина би било страшно, ако в България е убит свещеник

79

Гражданин

преди 10 години

Опасявам се че пак се играе свирепа игра! Как може прокуратурата да доказва неверни данни! На всеки му е ясно че ведъж се прави 3дневен обред а човека е изплувал от свидетел който е видял Кирил жив и после не се е движел! как е възможно удавник да се движи по повърховноста на водата без да е нагълтал вода! Всички знаят че тялото изплува на 3-тия ден след като храната в корема образуват огромни газове! А когато е удушен в белите дробове няма вода и тялото просто си плува! Къде е истината? Стига !

78

Анонимен

преди 10 години

tazi smart po vreme, kogato BG e razkasvana ot valneniq ne e slu4aina, dori i v prenosen smisal. BOG se e obarnal ot nas

77

ЦАЦАРОВ

преди 10 години

"СЛЕДСТВИЕТО ПРИКЛЮЧЕНО"- ЗАБРАВЕТЕ!

76

Анонимен

преди 10 години

Хора, от които трябва да се получи наследство, често умират внезапно.

75

Анонимен

преди 10 години

няма данни за данните

74

Анонимен

преди 10 години

vadil e rapani

73

Ели

преди 10 години

то и с Мишо Бирата така.................

72

faust

преди 10 години

ала-бала е всичко........

71

78

преди 10 години

До да---- Инсулт и инфаркт получават и хора които са слаби.ЗА тези болести няма външен вид.Просто трябва да се направи аутопсия,но и там истината е как я нагодят.Бог да го прости.

70

Анонимен

преди 10 години

Тя прокуратурата някога имала ли е данни за нещо? *** да си ще ти стане ясно, че е убит.

69

петко

преди 10 години

До хичотишъл сам бедничкият той, да си вади мидички. хаха

68

до 80

преди 10 години

Наистина, но с охрана.Пазят го от "случайно падане в пропаст." Иначе да му се е случило.Спомням си и за Иван Башев. Как случайно, опитен скиор- изчезна.... не го и намериха."Отиде си, тъй както тръгна.САМ."Затова известни хора да ходят с някого.

67

спомен

преди 10 години

А спомняте ли си за ИЛКО ЕШКЕНАЗИ? КОйто "падна" от джет и се удави??Там имаше съмнения за "подводничари". Беше от СДС, когато СДС беше на върха.Ех, тези подводничари...осбено руските.

66

да

преди 10 години

1.Възможно е да еполучил инсулт или инфаркт.Доста е пълен.2.НИКОГА никой нЯМА да каже, че е убит, удавен, за да има "харизма' около *** му на духовно лице с висок сан.Иначе всичко и в летописите се проваля.Поука:Защо никой ПАПА не кара ски??? Иначе почиват в Алпите.( но скоро ще разберем: все пак имал е познати Кирил и знаят дали е плувец.)

65

Анонимен

преди 10 години

Всички ДС-попове работят не за Християнството, а за Сатанизма, каквото и да ви говорят.По делата им(по линкълните и ролексите) им ще ги познаете, ни учи Исус.Колко е бил прав и предвидлив, милият!...

64

brrrr

преди 10 години

Болгарский митрополит Кирилл погиб при невыясненных обстоятельствах09.07.2013, 14:38 | Газета.RuБолгарский митрополит Варненский и Великопреславский Кирилл погиб при невыясненных обстоятельствах, сообщает издание Православие и мир.Тело священнослужителя было найдено на берегу моря близ Варны. Рассматривается версия насильственной смерти от удушения.