55

Journey

преди 10 години

Много се е ухилил.Дали снимката е актуална?

54

tt

преди 10 години

Da mu razporqt tam murgavite sicilianci beliq zadnik za 20 godini.

53

Анабол

преди 10 години

Горкия човек! Заради тези жабари, няма да има възможност да зариби дъщеричката си и още хиляди новоизлюпили се. Жалко!

52

дедо Ташунко

преди 10 години

Честито на всички! Браво на италианското правосъдие!

51

мак

преди 10 години

Добре, че ги съдиха в Италия. Браво на съдиите, които не се страхуват да дадат на тези престъпници адекватни присъди. В България процеса щеше да трае по-дълго, подсъдимите щяха да разиграват съда с болести, и накрая - условна или смешно ниска присъда.

50

БГ СЪДА

преди 10 години

тук щяха да го съдят 10 години и накрая щяха да му лепнат макс 2-3 г. условно... и всички 'магистрати' щяха да карат нови коли... е така случайно просто

49

Нели

преди 10 години

До Киро пора- опомнете се Киро пора, ако Брендо беше този, който го изкарвате, нямаше в половин Европа да го издирват и съдят.Защо мене не ме заловят и обвинят просто така. Не пишете глупости - моля ви се, мислете, анализирайте, да сте чувал нещо за причинно-следственият принцип.

48

info.®

преди 10 години

Лошо за Красимир Премянов - БСП,сега няма кой да пере парата

47

Киро пора

преди 10 години

Как невие срам да пишете такива небивалици бе хора !!!!!!!!! Опомнете се моля - Брендо е син на майка България - баща и работник ! той е вкарал толкава милярди лева в нашето отечество колкото вие нямате пръсти на двете раце . Тези пари днеска са в нашите банки във вашите джобове с тях храните децатаси - с тези средцтва строим нова България ! БРЕНДО С ТЕБ СМЕ! СВОБОДА ЗА БРЕНДО - ДОСТОЕН БАЩА НА МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ И ЧЕСТЕН ПРЕДПРИЕМАЧ!!

46

Ще пия едно бренди за негово здраве :)

45

Анонимен

преди 10 години

nqma da leji pove4e ot 5 godini

44

jamiro

преди 10 години

BRAVO NA ITALIANSKIQ SUD,MALKO SPRAVEDLIVOST ZA IZTREZANIQ BULGASKI NAROD !!

43

адвокат

преди 10 години

Това е съд.Тук щеше да има размотаване, та в една, после в друга "висша" инстанция, докато веригата от съдии и прокурори са нагушат и го освободят.

42

тихата_стъпка

преди 10 години

В България биха му дали 4-5 години на облекчен режим с излизания когато си пожелае и всички екстри в килията. Все пак човека е прекарал 10 тона кока за лична употреба. :D

41

Сотир

преди 10 години

пак тънко в минал, ама бива

40

Иво-000

преди 10 години

До НелиТОЙ БЕШЕ СЪДЕН ТУК И ОСЪДЕН НА 7год. ОТ БГ-НЕЗАВИСИМИЯТ СЪД СМЕШНИЦИ ВСИЧКО ТУК ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРИНЕ

39

Революционер

преди 10 години

Това е Италия, не е България-ако беше България щяха да му дадат 2-3 години и ли направо ще го оправдаят. Държавата ни е корумпирана-корумпиран човек е шеф на комисията за борба с корупцията, така че много лесно магистратите ще приберат подкупа на Брендо, че чак и Волен ще иска комисиона за тази *** сделка. Изобщо има ли някаква *** сделка в България, която да не минава през Волен. Гласуват ли се някакви ключови неща в парламента-този човек бяга и не участва в гласувания или се въздържа.

38

Нели

преди 10 години

Ако си беше в България никога нямаше да го осъдят, щеше като Баретата да си е на свобода, делото да се отлага до безкрайност, но лош късмет- да попадне на некопумпирани магистрати. Ако можехме да си внесем малко, много престъпници щяха да са в затвора.

37

Иво-000

преди 10 години

Този приключи със кариерата около 30 години, на 65 може и да излезе

36

Botev

преди 10 години

Jalko, ce v Italy nqma smyrtn nakazanie... Gnidi kato tazi trqbva da svyrshvat na elektriceskiq stol!