38

Ивана

преди 10 години

До 8088Эа Петилетка не энам, но эа Валутния и Борд на (EС) се пишат трилъри!!! А и Петилетката тогава ще я видите преэ Крив Макарон :-)))

37

viktor.stoichev

преди 10 години

До АнонименСериозно ли НПК цитираш:)?Направо им кажи "Врагове на народа" и в Белене!Отчаяни вопли на нискквалифициран платен лакей

36

Анонимен

преди 10 години

Глава първа ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА Раздел I Измяна Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм., бр. 153 от 1998 г.) Който, с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката, участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.

35

az

преди 10 години

Аз не мога да разбера всичките драскачи ли са прости тука или, платени ,хората искат да накарат политиците да работят за тях все тая кои ще са на власт .Герб или Бсп или п...им майчина ,просто по тоя начин се знае че ако някоя партия вече стъпи съвсем лекинко накриво е чао. Или работят за народа или са чао ако трябва 50 пъти ще ги превъртаме докато не се научат как трябва, те все ще крадат ама и народа ще е по добре .Българина обича родината ако се пооправят нещата ще има милиони върнали се ;)

34

Анонимен

преди 10 години

Хайде другари, да върнем ГЕРБ! Остана ни още малко. Само ГЕРБ могат да ни оправят!

33

Шоп

преди 10 години

Тези протестиращи ако са умната страна на нацията, значи положението е много зле, ако си умен винаги ще си капиталист ако не искаш да гладуваш, ако си умен винаги ще си от страна на управляващия, ако си умен ще знаеш че всичко е монопол. Ако искаш хубав живот винаги ще трябва да преебеш някой си, и да живееш на неговия гръб. Не всички сме богати, но не и всички сме бедни, който незнае тия правила погрешно живее в България и погрешно се занимава с политика.А моето лично мнение е че са *** тия

32

Анонимен

преди 10 години

младите протестират. дъртаците се плюят от форумите ... пълна скърб и трагедия

31

куку

преди 10 години

До Мария Петкова,Марче, ти май само и за това живееш, да се върнеш, и да разправяш, разправяш, щото в нормалната страна в която живееш говориш ли си с някой нормален? май само с кукуфелници като тебе

30

Анонимен

преди 10 години

all jazira.. kairo..evreiski sluginski mediiki ne spirat da natrapvat islama ...prodajnici

29

до 25

преди 10 години

Да не би парите да ги раздава Киров ;)

28

дедо пич

преди 10 години

Я да Ви открехнем на играта и да не плескате поне глупости!И ся ко?Отдел кадри на ДС се оказа ,че са били обикновенни *** и сценария на кукловодите тотално се провали!БСП трябваше да играе сега ролята на "Добрия чичко милиционер" ,а то какво стана?Удара обаче е още по страшен в международен план защото Станишев е председател на ПЕС ,а народа го неще и в собствената му страна......

27

стачкуващ

преди 10 години

Номер 30 в нормалните страни не раздават заплати като тук по партийна линия.Там раздават заплати справедливо.Тук в България гледаш на къде ще духне вятъра и натам.Хващащ голямата заплата и започваш да ги плюеш, за да изпревариш да се нагодиш към следващите.Чудо на чудесата и все едни и същи се оправят.

26

Анонимен

преди 10 години

До всички платени драскачи:Хора, съзнавате ли че за няколко стотин лв. по времето на някоя кампания си копаете гроба за години напред!!!

25

kaloian

преди 10 години

dolo'komonizma

24

Анонимен

преди 10 години

Никога повече ДПС!Никога повече БСП!Никога повече АТАКА!

23

Мария Петкова

преди 10 години

Аз през Февруари месец не се обадих никаква когато Народа-Реалният-Истински-Беден но Останал Честен за този 23 годишен преход с замразени заплати и гладуващ бе на Площадите по цялата Страна а не както сега само в София от подръжници на тези които са аут от Политиката.Защо ли?Ми защото беше Герб на власт-А аз искам да сте все така потиснати-бедни че като си дойда в аборигенската страна да ме питате в транс....Как е -Как е-Как е там в нормалните страни с нормалните заплати...и аз да разказвам

22

До СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Господине, колко очаквате да излязат и дали и 1 000 000 да са за вас пак няма да са малко? Но така сте комунистите - ненаситни и алчни.Правителството е пътник!!! Това е истината!

21

до 24

преди 10 години

Не заплашвай мизерен ***, такива като теб трепят само незаченатите си потомци в канала на мивката, *** комунистическа! Заплахите ти са смешни и жалки и никой не се връзва на платените драскачи на простотии като теб. И не ми обяснянай глупости за хепито в Люлин, щото досега бях на Плиска и хората са хиляди и ходят с кеф и никой не им плаща, просто искаме нещо по-различно от червените ***, разбра ли ***?

20

Анонимен

преди 10 години

Странджа, ти от най-високият връх в Странджа ли ги броиш протестиращите? Протестът няма за цел да връща ГЕРБ. Протестът означава "и вие не ставате". Ако на следващите избори ГЕРБ спечелят - пак ще има протести. Нищо не си разбрал, моето момче.

19

Анонимен

преди 10 години

Елате в люлин пред хепи да видите как "неорганизирано и безплатно" се тръгва на протести.