14

ддд

преди 10 години

До АнонименАйде всички към Бургааас вкупом и в София ще се диша малко по - леко.

13

ддд

преди 10 години

До АнонименВ столицата ни освен в една част от Борисовата, такива специални градинки за кучета има и в отделни квартали. Айде дано да станат и повече.

12

Тъпизми

преди 10 години

Моят 20 кг. красавец го ухапа зъл пинчер. По-малките породи са по-зли! Кат са разпенят тея ми ти пинчери, егати злобата!

11

запада

преди 10 години

Вие не сортирахте ли вече и гърлите: Едрогърдите на евиния плаж а плоските - на централния... Имаше някаква глупост за монокините от Бургас наскоро - изпълнява ли се за да знам дали да ходя на друго място -...???

10

Факт

преди 10 години

Деленето на кучетата на малки и голями е глупаво, но толкова си могат.

9

Невен

преди 10 години

Какъв е най-лесния начин столицата да заприлича на Бургас? Бургас да стане столица!!! ;).

8

Невен

преди 10 години

Eто в такива моменти съм горд, че съм Бургазлия :). Бургас винаги е бил красив, но е факт че с новите кръстовища, новите автобуси и детските площадки е станал още по. Дано някой ден и София има тези хубави придобивки на Бургас, макар че Фандъкова прави много неща в правилната посока :).

7

Анонимен

преди 10 години

от години не бях ходил в Бургас, но останах много приятно изненадан от цялостната инфраструктура! Браво на отговорните хора за организацията и реда без значение от политическата има окраска, важното е че са свършили нещо добро, в морската градина видях въпросните градинки за кучета, каквито съм виждал само по чужбина. Ех, ако можеше и столицата ни да се похвали с нещо подобно :)

6

еееххх

преди 10 години

куче да си в тоя живот...площадки ти правят,уреди за игра... а то за децата не правят толкова площадки...за велосипедистите също...боядисаха 20 км в морската и от пешеходна зона стана велоалея...някой прибра парите.....а за плочките по центъра няма да коментирам че оставиха на работа една бригада всеки ден да ги намистат и сменят...

5

Предложение от Варна

преди 10 години

Този бургаския кмет давате ли го.. Даваме ми двама за него Портних и Бозов (и малко пълнеж Марешки, Куликов и сие като бонус). Не сте съгласни? Ех, късметлии сте вие бургазлии..

4

Христина

преди 10 години

Стига сте лаяли, безотговорни родители! Гледайте си децата, а не кафето и цигарите и няма да има нахапани дечица. Много е тъпо да обвинявате животните за своята нехайност и безотговорност!

3

Ro

преди 10 години

Ако могат да култивират и стопаните да събират кафевите купчинки любов на четириногото, ще е чудесно. Аз също имам куче, но адски се вбесявам като видя подобно нещо, размазано по целия тротоар. Хубава идея иначе, така се се действа цивилизовано. :)

2

Big Bad Wolf

преди 10 години

Трябва да ги делят кучетата на такива със зъби и такива без зъби защото независимо че е дребна някоя гадна болонка може да нахапе дете.

1

Анонимен

преди 10 години

Ако и столицата ни изглеждаше като Бургас ... ееехх