20

Анонимен

преди 10 години

А знаете ли колко още такива като тези двамата има?Парите отчетени и прибрани.Комисията приела обекта и всичко е наред.А пътищата изглеждат точно такива като този на снимката.По него само пеша можеш да вървиш.А виновни никога няма и парите ги няма.Затова сме на такова становище днес.Тези лъжи ще имат ли някога край в България?

19

готин

преди 10 години

ааааа колко е кофти като те осъдят,та чак и реват а когато правят сметки без крачмар им е гот,така е да си лежат сега

18

да тръгва

преди 10 години

Кат яди кифтета не рива сига ши ми риве.В сливенския е весело ново гадже ще си хване даже няколко едновременно.препорътвам ти втори отряд 3 отделение при Бай Стамат той е строг но справедлив,стаите са с южно изложение и откриват страхотна гледка.

17

българин

преди 10 години

Чудесна новина! Жалко, че на следващата инстанция ще ги оправдаят. Ще кажаете, че съм ченоглед като всички българи, но си знам *** който се е запекъл на всички важни постове в страна...

16

Анонимен

преди 10 години

Напишете и кой е дал тези крадци на прокуратурата и по кое време е било следствието....Ааааа, не ви изнася, щото тогава са управлявали ГЕРБ и Бойко....А по кое време бутнаха къщата на *** барон и го съдиха ааааа, и това не ви изнася...А за шефа на Разузнаването ?! ....Прст народ ей..Сега ще видите кон боб яде ли...

15

nn

преди 10 години

A zashto osajdat samo politici ot DPS, samo te li krada? Ili turchina niama koy da zashtiti

14

plamen

преди 10 години

ееей най-после една добра новина, хайде сега и на по-горна инстанция !!!

13

Анонимен

преди 10 години

Това е много хубава новина, но жалкото е, че има още две инстанции и тези мекерета ще ги оправдаят! Сега техните муцуни са на власт и случая ще се потули! БСП /ДПС = вечен преход = яки далавери!

12

вярно

преди 10 години

Което ми напомни- нали точно Мургина и Орешарски бяха сложили чадър на Сефер във връзка с ревизиите му на фирмите от НАП в Силистра. И за това беше обвинена и после оправдана. Е за тази справедливост в БГ говорим.

11

а дано

преди 10 години

А дано, ама надали. Свидетели сме колко политици осъдиха на първа инстанция- Софийски градски съд- Мургина, Вальо топлото и т.н. които на следваща инстанция- особено Апелативен съд са оправдани- явно до там могат да стигнат знаковите дела и не по-нагоре.Така, че надеждата умира последна но в БГ ми се струва вече умряла.

10

bredi

преди 10 години

NIVITE NA DJAMIYATA OT SELO RAYNINO 89 dkr tozi GUNAY za malko da si prisvoyi ako ne beshe advokat GRIGOROV ? AZ I DASKILA

9

49!

преди 10 години

Цялото "ДПС-ДОГАН"ЕАД е за там! Писна ни от "балансьора" в политиката ни, време е за повече "екзакност"!

8

ясен

преди 10 години

Сега докато лежат в затвора ,с кирки и лопати да започват да правят пътя!!

7

Momo

преди 10 години

Какво се радвате?На следващата инстанция ще ги оправдаят и държавата ще трябва да им плаща за нанесените вреди.Не са един и два примерите за това.

6

SKYBET

преди 10 години

vijdate li kakvo praviat dps vsi4ki pari kradat , a sega za 4 odini niama da e po razili4no

5

гражданин

преди 10 години

Браво! А сега ако го направят това и с всичките, може и да се оправим!!!

4

Бай Григор

преди 10 години

Най-после ,ефективна присъда за дерибеите от ДПС ,дано само не я отменят на по-горна инстанция!!!!

3

Воленчо С.

преди 10 години

Аман недейте тъй пуснете аркадашите, всичко ще уредим от комисията за корупцията. Нидейте ва, аз ги подкрепям и морално и виртуално. Атакисчета призовавам да се намесите, в името на общи ни враг от герп. Ние мрази герп защото нищо не ни дадоха за 4 години, не забравяйте. Сега обичаме ДПС защото ни дадодаха две комисии у парламенто от които нищо не зависи, но все пак е нещо. Дааййй Атака! Юруш ! Дааай!

2

БРАВО!

преди 10 години

Alooo, ДПС/БСП,..кво стаА???И ПРЕЗ ЛЕТО 2013г.,....ЗАПОЧНА ПРЕХОДЪТ в Бг!

1

аман

преди 10 години

Браво!