15

mario.fu.90

преди 10 години

За държавна измяна в СССР ,Русия и Китай отиваш в лагер. Защо в САЩ да е по-различно? КПП и Путин данеби да нямат мръсни тайни,особено тая олигархична клоака РФ.

14

Патриот

преди 10 години

Изказването на N2 е най-умно и интелигентно.Браво втори номер!

13

Истината е, че:

преди 10 години

Най-неоткриваемия човек на земята вече си почива на дъното на океана , а това момче е тръгнало да си играе на криеница. Хайде на бас , че ще прави компания на Осамата в скоро време . Иначе официално ще е в неизвестност и ще го "търсят" от зори до здрач . П.С. В политиката честността и откровеността се смятат за издаване на държавна тайна и национално предателство. Особено в САЩ и Русия ( СССР )

12

Анонимен

преди 10 години

Дори амер. посланник можеше да отиде и да го види дали е там' дори хилядните агенти на цру.... Повече от ясно е, че Путин вече го е скрил някъде в Москва' за това и реват така хамериканците. Изказването на Путин беше просто дипломатическо замазване, голям хитрец е !

11

Анонимен

преди 10 години

Да, ударихме по 2-3 водки на терминала и се разделихме по живо, по здраво.

10

bg

преди 10 години

Snowden 4e puska po edna senzacia na sedmica prez sledvashtite 5-6 godini.

9

galinski

преди 10 години

rusnacite sa go pribrali i she go pazqt sreshtu dopalnitelna informaciq

8

mario.fu.90

преди 10 години

До 2Не се прави на ***,ни лук ял ни лук мирисал. Тоя тип издава ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ, пкоето е държавна измяна. За такова нещо по времето на СССР директно отиваш на бесилото! Русия би направила същото,ако някой дръзне да подрива властта - пример опозиционерът Навални и Пуси райът.

7

Зигмунд Фройд

преди 10 години

Аха.Ясно.Агенция "Ройтерс", цитирана от БТА.Невежа цитира нагъл ***...

6

Анонимен

преди 10 години

От сърце пожелавам на др.Сноудън да получи политическо убежище в Северна Корея!Да създаде здраво семейство там с някоя севернокорейска старши-лейтенантка,която не играе на пилон,редовно да ходи на манифестации във възхвала на Великия Вожд и разбира се,никой,ама никой да не го следи по имейла и мобилния телефон!То и ще е доста трудно там да се случи това.

5

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

До ТялотоНАЙ СИГУРНО ЗА СНОУДАН.... Е В КОЙЛОВЦИ.....НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГО ЧЕГАРЯТ С ТОЯГИ.....

4

Крис

преди 10 години

А нашият вигенин плъх къде се спотайва - веднага да дава политическо убежище на Сноудън !

3

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров премиер!

2

mario.fu.90

преди 10 години

Аз се чудя къде се къпе и преоблича този човек? Любопитно ми е. Не че не може да се издържи няколко седмици без душ,но като знам че първо беше в тропически Хонконг...

1

Тялото

преди 10 години

Айде авиоотрят 28 и да го докарат за орден Стара Планина. Това би било най-хубавото нещо което е сторил нашия парламент за цялата си съвременна история.