20

Одисей 1

преди 10 години

но ти знаеш че именно това лице е отворило вратите на Царевец , я ми кажи като толкова много знаеш, имената на още първенци на града изброй ги , дай няколко десетки имена на боляри видни търговци или само това име знаеш ,а бе ей стига с глупостите стига сте слушали ненормалния Волен Сидеров .

19

Одисей 1

преди 10 години

Do 12Не издържах и влязох пак защото се вбесих от словоблудството на някои тук Уважаеми съфорумци не Сара а късното средновековие е причина за разпокъсаността на Втората българска държава , по това време в Германия има над 1000 държави , в цяла Европа предстои Абсолютизма да обедини народите и да ги превърне постепенно в НАЦИИ .Колкото до този Лазар Коен ,а бе ние не знаеме как е свършил Патриарх Ефтимии , няма точна дата и за окончателнто унищожение на българската държавност тогава но ти зн

18

mario.fu.90

преди 10 години

Християнството също е еврейска религия. Плюете против евреите,но се кланяте на Йешуа!?

17

mario.fu.90

преди 10 години

Исляма е семитска религия. Създадена от араби-семити. Копирана от Авраам - еврейн.

16

до 11

преди 10 години

А такива "умници","семити",като теб не са научили още,че семити са не само евреите от района на Июдея(за разлика от изповядващите Юдаизма хазари,които също се правят на евреи и не са "семити"),но и палестинците и голяма част от арабите.Блееш си ,като ***,така,както твоите господари евреите ти внушават.Освен това,би трябвало да знаеш,че най-големите световни терористи са именно,евреите,"автори",на всички революции и на две(а вече и трета)световни войни.

15

Ивана

преди 10 години

Някои энае ли нещо эа г-жа Кристин Лагард ???

14

mario.fu.90

преди 10 години

На всеки му е известно че са терористи. Показателно е името на организацията ,което споменава името Аллах. Сиреч организация на верска,или джихадистка основа,което е в разрез с демокрацията. Това е шериатска организация.

13

Патриот

преди 10 години

сащ-великобритания,израел =оста на чистото сатанинско зло!

12

666

преди 10 години

По-долу видях понятието "антисемитски ***"....Странно това НЕГРАМОТНО *** не знае ли, че от 600 години България се ограбва и унищожава от ***.Като се започне от НАЦИОНАЛНИ герой като:- еврейката Сара след която България се разцепва на 7-8 части по принципа "разделяй и владей", - eвреинът Лазар Коен - отворил крепостта Велико Търново на турците и хиляди други знайни и незнайни *** които са имали изключителните права да продават робите от България по време на турското робство.

11

Анонимен

преди 10 години

Азиатския арабски комитет: Мосад са терористи!

10

АТИЛА

преди 10 години

МНОГО ИМ Е МЕРАК НА *ТЕ ДА ОБЯВЯТ ХИЗБУЛА ЗА ТЕРОРИСТИ....ТАКА ЩЕ НАСТРОЯТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ДА ВОЮВА С ТЯХ И ЩЕ ОКРАДАТ ПАРИТЕ ИМ ОТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ В ЕВРОПА.ПАК ЩЕ ИСКАТ НАШИ ВОЙНИЦИ ДА ВОЮВАТ С НОВОИЗМИСЛЕНИТЕ ТЕРОРИСТИ. НЕ ДАВАЙТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА ДА УМИРАТ ЗАРАДИ АЛЧНОСТ !!!

9

Анонимен

преди 10 години

Ей такива антисемитски *** като вас вкараха Хайдук Сидер в парламента. Нали и на него все някакъв Еврейски заговор му беше виновен. Сега го видяхте какво е турско ***, но си продзлжавате да си лаете срещу Евреите и да защитавате арабските ***. Кръвта вода не става, а?

8

Анонимен

преди 10 години

Пак ли ... те тези действащи ли са в EU че да ги нарекат терористи ... или по скоро другите са действащи ...

7

zvero3

преди 10 години

"има допълнително доказателство" - ами как няма да има $$$$

6

zvero3

преди 10 години

Дайте да съберем подписка, за обявяването на САЩ и Израел за терористични държави!

5

Извергът

преди 10 години

ЕС трябва да обяви МОССАД за терористична организация, защото атентата в Сарафово е тяхно дело.

4

false flag

преди 10 години

после обяснявай че нямаш сестра.. .

3

Big Bad Wolf

преди 10 години

САЩ и Израел са най-големите терористи.

2

Ицхак

преди 10 години

До PeshonizerЕдно и също е.

1

Peshonizer

преди 10 години

"Американският еврейски комитет"Много интересно. Тоя комитет последно американски ли е или е еврейски?