12

Freedom

преди 10 години

Bravo na Maduro, ne go e strah ot USA.

11

Патриот

преди 10 години

Сноудън не е предател,а борец за права и свободи.За съжаление американските лакеи в "бяла" Европа под натиска на "демократичен" Вашигтон никога няма да му предоставят политическо убежище.Иначе долните лицемери десетилетия наред ни лъгаха за правото на придвижване и живеене по света.Е на това му се казва империя на доброто за едните,и суверенна и независима Европа за другите!

10

Анонимен

преди 10 години

VIVA VENECUELA ! VIVA LA BOLIVAR REVOLUSION !

9

Лала

преди 10 години

Не му завиждам. Живота на предател никога не е лесен!!! Изнесе секретна информация за света и снесе тръни за бъдещия ди живот.

8

Тhe White Monkey

преди 10 години

Сноудън e бял човек и като такъв трябва да получи убежище в бяла Европа, а не между мелезите в Латинска Америка !Докато проамериканските и предателски фалшивите европейски демокраций заразени от вируса на собствената си слабост му страхливо и подло отказват убежище, а дипломатична Русия умува и се колебае, то непрeклонна и горда Беларус е гарантирано най подходящата и една много сигурна за Сноудън европейска дестинация!

7

Анонимен

преди 10 години

Да предложат убежище и на Сергей Станишев и Болен Сидеров !

6

Салахадин

преди 10 години

До 5: В грешка си!!Трудовете на еврейчето ,дето м-у 1915-16 снове в бронирана влакова композиция м-у Австро-Унгария и Русия с парите на Ротшилдови, няма как да чета!!!Но като чета и на Хърсев "Система за ефективно управление на финансите" и ме втриса!!!! Абееее няма измъкване нито от едните,нито от другите!!!

5

наздраве5

преди 10 години

До Одисей 1Предател..що за същество с ти???

4

Анонимен

преди 10 години

До Анонименe tova mi haresa

3

Анонимен

преди 10 години

Одисей 1, не се опитвай да опонираш на другаря Салахадин. Той е чел Капитала и трудовете на другаря Ленин от което тотално е изтрещял и е започнал обилно да се изхожда по форумите.

2

Анонимен

преди 10 години

Мадуров, приготви се скоро да приемеш другарите Станишев, Орешарски, Местан и Сидеров. Приготви им една *** за жилище и не забравяй да осигуриш вазелин за другаря Станишев, домус за другаря Местан и мегафон и пластмасова маса за другаря Сидеров

1

Салахадин

преди 10 години

Мадуро наистина е мъж с топки,а не като нашите политици!Венсеремос, братя венецуелци!!