191

Adiito0

преди 10 години

Скат е тези телевизии, дето като ги видиш ти идва само да превключиш канала. Гледат ги само разни червени баби и дядовци. Тая телевизия работи с жълтини и ако могат и те да направят скандал, ще го направят, само и само да си вдигнат рейтинга. Иначе отдавна да са се пренасочили в някоя друга телевизия поради липса на зрителен интерес. Един такъв скандал им идва добре, а ако са замесени Атака - още по-добре, защото те са най-удобни за изопачаване.

190

Analizatora

преди 10 години

Атака е партията, която наистина си върши работата!Волен единствен търси истината и задава въпросите, които не се харесват въобще изобщо на предишните управляващи защото са виновни, защото кражбите им от държавата нямат край!Затова искат да свалят имунитета на Сидеров и да премахнат единствената партия, която РАБОТИ!Толкова им бръкнаха на ГЕРБ под полата, че ясно се вижда колко страда Бойко, направо не може да приеме факта, че не е във властта и не продължава да обслужва себе си и видни свои приятелчета = олигарси!

189

Daniela.1

преди 10 години

Телевизия Скат от много одавна е мутренска история, освен всичко е разпределена " партийно" като почти всички наши медии - който плаща поръчва музиката !Волен пак показа, че не се страхува да казва истините в очите, а не като някои други да слушка и да изпълнява нечий интереси!Например смешкото Президент, който имаме - такава кукла на конци, че като започна да му задава въпроси свързани с офшорките , направо почервеня :)

188

_GERB_

преди 10 години

sme6nik e siderov nqma mqsto za nego vav politikata.

187

драган

преди 10 години

Докато червенотурците разчитат на подкрепата на това уродливо човешко създание, за да са на власт и да лапат, това уродливо човешко създание, крепено от няколко башибозушки млади еничери от подопечната му телевизия и парламентарна банда ще предизвика гражданска война. Призив към червенотурците - омитайте се на секундата към сибироанадола за да има мир.

186

Националист

преди 10 години

Тия двете националистически формации се плюха,плюха и най-после взеха,че се сбиха.Ако нямаше полиция ,щеше да е съвсем като на футболен мач.

185

БОРИС

преди 10 години

ТОВА ПРИРОДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ЛЪЖЕЦ !!! ТОЙ И НЕГОВИТЕ МУТРИ ПРЕДИЗВИКАХА БЕЗРЕДИЦИ ПРЕД ОФИСА НА ТВ СКАТ КАТО БЯХА БЛОКИРАЛИ УЛИЦАТА С КОЛИТЕ СИ И БЕШЕ НАДУЛ УРЕДБАТА СИ РЪСЕШЕ ЛЪЖИ , А ПОЛИЦИЯТА СТОЕШЕ БЕЗУЧАСТНО И ГЛЕДАШЕ СВОЕВОЛИЯТА МУ !!! ЕДИНСТВЕНИЯТ ВИНОВНИК Е СИДЕРОВ И 3те КИФЛИ КОИТО БЯХА С НЕГО ПАЗЕНИ ОТ МУТРИ И ПОЛИЦИЯ !!!ТОЯ СИ МИСЛИ,ЧЕ Е БОГОПОМАЗАН КАТО Е ДЕПУТАТ И ИМА ИМУНИТЕТ !!!ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ЗА ЛУДНИЦАТА !

184

някой

преди 10 години

ееех,докога ще е така...23 години грабеж на тоя народ,градове потънали в ***,хора които са затънали в оцеляването си,какво ще стане с българия...що за управляващи...всички ще загинат с нацията българи...и грабещи и ограбени...тъжно...

183

Marco Polo

преди 10 години

Toq smeshnik Bolen go vkaraite v ludnicata. Tolkova se e vazgordial, che ne znae kakvo pravi. Triabva da ste ludi da glasuvate za nego

182

gnevnia

преди 10 години

До Анонимен223.*** си ти *** неграмотен.Баща ти е трябвало да се изпразни на пода а не на *** във п....та,защото виж какво недоразумение се е получило.Каде видя сходство на болният волен със ЛЕВСКИ.Не мърси това свято име за България със мрстната си уста като го троизнасяш.

181

Adiito0

преди 10 години

Зад повечето наши медии стоят олигарси, това не трябва да продължава повече. Сидеров се бори с тази мафия наречена "медия", а както знаете, медиите са четвъртата сила. За това са планирали неговото злепоставяне. Всички действия срещу него напоследък се водят от хора, които искат да свалят имунитета му.

180

COMMUNE

преди 10 години

ТОЗИ"ДИВ-ДИВАК"СИДЕРОВ,И БРИГАДАТА МУ ОТ"ДИКИ-КОЧЕВНИКИ".СА "ОТБЛЪСКВАЩИ",И "ПОД" ВСЯКА КРИТИКА!!! ДАНО ДА НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ,КОЙТО ДА ГИ ВЪОРЪЖИ,АМИН!

179

Анонимен

преди 10 години

оритайте ги тия *** от скат и националният фронт за освобождение на бойко от затвора.те са такива *** че не си струва човек да им се изпразни на устата.за тях само бой, е*ане и сръбска музика. сидеров е съвремения левски, а всички останали са просто е*ачи на народа си и ако не сте го разбрали с маломуните си глави защитниците на боко тикваря, цеко лихваря и разни др.плюмки безбодобни вървете се самонае*ете белкем ви дойде акъла. хахаха

178

Э

преди 10 години

javОтговори Този вчера с две фолкаджийки по маниер поведение и външен вид /ДЕПУТАТКИ от АТАКА/ са ритали журналискна от Скат- Заснети са от камери! Потресаващо ascript:facebookLogin(true);

177

.

преди 10 години

Алфа тв си има Алф

176

Данакоплатец

преди 10 години

До кога ще издържаме полиция да пази лудия.Той е за надзирател!

175

kironki

преди 10 години

До АнонименЖАЛКИ, САМОТНИ, НЕГРАМОТНИ... НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ ВИЖДАТ ЕДИНСТВЕН ИЗХОД САМО В КРАИНИТЕ И ЕКСТРЕМНИ ДЕЙСТВИЯ, ИЗХОД И КОМПЕНСАЦИЯ ЗА ПОХАБЕНИЯ СИ ЖИВОТ...МИ ТО СТАЛИН КАТО УНИЩОЖИ 40 МИЛИОНА, КАКВО СЕ ПОЛУЧИ?... ПОЛОВИНАТА ЕВРОПА ЗАД ТЕЛЕНИ МРЕЖИ... А, КАТО ДОЙДЕ БОЙКО, ТОЙ Е ТОЛКОВА ПОСРЕДСТВЕН, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ДА ОРГАНИЗИРА И ЕДИН МАЛЪК КОНЦЛАГЕР. ЩЕ ТРЯБВА ДА МОЛИ ЗА ПОМОЩ РУСНАЦИТЕ, А МОЖЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ...

174

Анонимен

преди 10 години

До БУДА EI KU4E NEZNAM KAK SE IZLAGA BOIKO BORISOV DA VI DADE VLASTA OBA4E TOQ PAT KATOQ VZEME MISLETEMU

173

Анонимен

преди 10 години

TOQ NENORMALNIK 6TE DOVEDE BG DO GRAJDANSKA VOINA AKO NE SE VZEMAT ADEKVATNI MERKI SRETU NEGO I LUDATAMU PARTIQ

172

Анонимен

преди 10 години

"Малко по-късно Волен Сидеров обсадил с мегафон офиса на СКАТ в комплекс "Зорница" с призиви собственикът на медията Валери Симеонов да се появи."класически ***.