14

Анонимен

преди 10 години

До bulemanda от 90-сета го повтарям?????????

13

kironki

преди 10 години

До АнонименТИПИЧНА БЪЛГАРСКА РЕАКЦИЯ - ПОВЪРХНОСТНИ ЕМОЦИОНАЛНИ /ИНФАНТИЛНИ/ ПРЕДУБЕЖДЕНИЯ. ЕРИХ ФРОМ ИМА ЕДНА КНИГА: "ПСИХИЧЕСКИ ЗДРАВОТО ОБЩЕСТВО". АМА Е ДОСТА ДЕБЕЛА, МОЖЕ ДА СЕ ПРЕПОРЪЧАТ И ПО-ТЪНКИ, НО КОЙ В НУЖДА БИ СЕ ИНТЕРЕСУВАЛ?

12

Естета

преди 10 години

Абе, какъв е този ТРАВЕСТИТ на снимката? Много е грозен! Гей-парадите и прайдовете не свършиха ли вече?П.С. Доктор Енчев, самосезирайте се!

11

Анонимен

преди 10 години

Тази , ако я видя сутрин ще ми причернее.

10

Анонимен

преди 10 години

Като гледам дроб са впрегнали всички сили и по сайтове,и по улици само и само да плюят правителството и да стачкуват,,но повярвайте хора ,,та това правителство не е работили и месец като хорта ,,Защо вярвате на голи обещания,,ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ПОСТНАТА ПИЦА НА ДЯНКОВ???ОСТАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА ДВА ТРИ МЕСЕЦА ДА ИЗКАРА ВСИЧКИ *** *** НА ГТОБ И СЛЕД ТОВА И АЗ СЪЩО КАТО ВСИЧКИ ОПОНЕНТИ ЩЕ СТАЧКУВАМ,,

9

баячка

преди 10 години

Този експонат от влакчето на ужасите (на снимката), няма ли да бъде върнат на мястото си???

8

Бургас

преди 10 години

Тази "агенция" в Бургас е в една стара сграда, която се руши и не дадоха пари толкова години да я рехабилитират и оправят нея и градинката пред нея. Не можаха ли да кандидатстват по някоя програма в ЕС или паричките ни отиват само за техните заплати !? Всички началници да ги махнат, а персонала да се съкрати наполовина. Това е решението !!!!!!!!!!

7

мишо

преди 10 години

Тази агенция е агенция за рекет. За всичко каквото им скимне сложили такси и то не малки. Като , че фирмите имат много пари. Мизерници. Защо се подават финансови отчети срещу пари. Хем за да служат за рекет , хем да им плащат затова. А и личните данни ги показваха толкова години на всички измамници. Няма ползи за фирмите от тази агенция. По добре да я разкарат.

6

Dnes.bg.1

преди 10 години

И АЗ ПРОТЕСТИРАМ! ИСКАМ ПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ! ОС-ТАВ-КА! ОС-ТАВ-КА!

5

Анонимен

преди 10 години

Тази жена на снимката ми е симпатична, не я знам не я познвам, вдъхва доверие, дано се задържи.

4

Дзержински

преди 10 години

Другарят Сталин каза, че "кадрите решават всичко". След близо 24 години червените кадри все още манипулират живота ни. Ако случайно някъде се е инфилтрирал "не наш другар, а чужд елемент", сега е моментът да се изреже "болната тъкан". Комунизмът не си е отишъл, неспете спокойно, а плачете деца!

3

Бургас

преди 10 години

ХАХА Да ги сменят докато могат , да се радват още няколко месеца червените *** , че малко им остава на власт !!!!!

2

vesko02

преди 10 години

Всяка повторна такса за вписване е незаконна.Като сте казали А кажете и Б.Колко милиона лева откраднахте от фирми и граждани при откази за вписване.Толкова сте нагли че собствените си наредби не спазвате.А отчетите на дружествата.Съжалявам само че няма да има куражлии да ви разровят докрая какви сте ги вършили през последните години.

1

Егон

преди 10 години

От тук нататък (след Пеевски) щели да бъдат прозрачни. ХАХАХАХАХХААХАХааааааааааааааааааааааа