12

бдителен

преди 10 години

е, не се научиха тези журналисти, че пари се превеждат с превод, а не се привеждат с привод. "Привеждат" е от някоя част на България, където говоря на "и", но не се сещам коя

11

batevale

преди 10 години

Ако в България няма политически назначения ,няма да има и политически уволнения...............!

10

Анонимен

преди 10 години

Даже сега чувам, че на тагадък са сменили и директора на летище София :) къде е връзката с летището и Планът Орешарски ... смях.

9

Анонимен

преди 10 години

Ама доктора е прав. За 30 дни комунистите си потрошиха краката да уволняват и назначават техни парашутисти в малкото останали държавни организации... все едно това е най важно за първите 30 дни на управление в ситуация на народни бунтове.... но ние народа и "суверена" както казва турчина, сме си виновни, че ги избрахме с нашето не гласуване.....

8

VIRUSA

преди 10 години

Д-р Цеков не е по-лош управител, отколкото предишните 3 екипа - даже напротив. Единственото, което не направи като предишните е, че не се поклони пред УС на БЛС, които обнагляха в последната година. Решиха, че могат да упражняват натиск върху решенията с оглед лобиране за определени болнични специалности. УС на БЛС в момента представлява само себе си. Използваха някои недомислици, за да изкарат лекарите на протест, а сега Райчинов признава, че протестът е бил не за принципни неща, а за оставка.

7

Шoп

преди 10 години

Обикновен съд не може да съди решение на НС.А решенията на НС трябва да са аргументирани, а не скалъпени пропагандистки клишета.

6

Анонимен

преди 10 години

Хайде господата "кадърни" юристи от ГЕРБ да цитират кой/кои/ член/ове/ от Конституцията регламентират структурата на здравеопазването и тогава да говорят глупости за сезиране на КС. Ако изобщо Цеков може да се жалва, то е в съда, но не конституционния. А ако е мъж ще се върне да упражнява лекарската си професия, ако е кадърен за това. Доказа, че е некадърен мениджър. А ако продължава да драпа за шеф на НЗОК, значи и като лекар е некадърен.

5

Георги11

преди 10 години

Атака победа за нас Българите!!! Атака е единствената партия против статуквото и мафията затова е неудобна да живеят България и втория Левски Волен!! ЦЕКОВ ТИ СИ МНОГО НАГЪЛ НЕКЪДЪРНИК МАХАЙ СЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ НИКЪДЕ!!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Може, може да го сезира. Не лично, а чрез 1/5 от депутатите от ГЕРБ, т.е. 48 души са достатъчни. Нали е политическо назначение на гербавите, сега го бранят със зъби и нокти. Само че не мисля, че има голям шанс КС да се произнесе в негова полза.Отделен е въпросът, че спрягана за нов/стар шеф на НЗОК - Румяна Тодорова, сестра на Илияна Йотова - също ще е политическо назначение. А бе, правят си каквото искат с осигуровките на хората. Голяма е кацата на здравната каса и мераците са огромни.

3

ЯСЕН

преди 10 години

ЗА ТАЗИ БЕЗДЪННА КАСА ,ВОЙНА ЩЕ СЕ ВОДИ!! МНОГО ИМА ОЩЕ ЗА КРАДЕНЕ !!

2

kalinkamalinka

преди 10 години

жалвай се .Изпусна топло и доходно местенце ,еее стига ти толкоз.

1

мето

преди 10 години

Колкото може баба Сула от Самоводене, толкова може и той да сезира Конституционния съд. Поредната *** калинка.