25

edin rom

преди 10 години

i najite talibani v pazarjik ne glasuvat no je doide vremeto da se obidinat pomaci turci turskogovoraci romi da glasuvat za islama

24

Анонимен

преди 10 години

Да добавя само че, Асад покани всички чуждестранни наблюдатели които желаят да заповядат на тези предсрочни избори които бунтовниците и запада отказаха. Те не искаха въобще Асад да участва в каквито и да било избори. Сега избори ще има 2014.

23

Анонимен

преди 10 години

До 22 , Асад апелира за избори от много време, даже насрочи дата още в началото на конфликта. Запада и "бунтовниците" отказаха под предлог че "Асад трябва да си отиде" и да има временно правителство и тогава избори. Продължиха още по масивна атака и ислямизация на страната. Сега обаче губят безславно. Асад стана по-популярен в резултат на тази война, защото макар и алавит, зад него стоят и сунити неислямисти, както и всички други малцинства, които никак не са малко, и не искат ислямизация.

22

Леля Ог

преди 10 години

Браво! Айде сега възстановете и износа на стоки!

21

Одисей 1

преди 10 години

22 в Сирия болшинството от народа е срещу диктатурата на партията БААС и Башар Асад , но и там както в Египет , както и в другите светски диктатури като Либия , Ирак естествено че първоначално избива стремежа към дълго забраняванато , и у нас беше така , въстановиха се буржоазните партии сега ги няма , върнахме Царя сега го няма , в Египет направо ме шашнаха , БРАВО , дано всичко мине ОК , ще дадат много добър пример , дай боже и в Иран да тръгнат по друг път .

20

БАЧКАТОР

преди 10 години

САЩ никога не подкрепяли ислямистите???? Ми ислямистите в Сирия кой ги финансира и въоръжава да воюват с Асад ? Марсианците вероятно.

19

Одисей 1

преди 10 години

Браво много интересни коментари , ужас , гопода голяма част от генералитета на Египет е завършвал американски висши военни учлища , армията на Египет беше съюзническа армия , става единствено въпрос за това как юридически да се представят нещата , защото Щатите са правова страна и като такава трябва да спават закона , а той повелява че на управления дошли по насилствен път сед военен првврат пари не се дават , никой не подкрепя ислямистите , никога не са ги подкреяпали , подкрепяха закона

18

Урррра

преди 10 години

Поредна загуба за Сорос и еврейския елит. Сега остава да се справим с "Отворено общество" и ***.

17

Радослав(Реджеб)

преди 10 години

Да се готви ислямиста Ердоган.

16

Профет Мемет

преди 10 години

Гняв народен,гняв божи! Почна се! Преди повече от 3 години го предсказах! Като домино плочки, ще се срутят всички халифати,емирати,султанати и шейтанати! Крайно време е ,да се отърси света от това злобно, примитивно, мюсюлманско робство!

15

Seifi

преди 10 години

САЩ даде толкова пари за демокрада (радикално мюсли МОРСИ) че просто недемократично да се сваля дори след убийства при протести , това бяха ДЕМОКРАТИЧНИ УБИЙСТВА и вие не разбирате демокрацията не сте дорасли като ТЕРОРИСТА САЩ

14

Стоян

преди 10 години

По цял свят армията е гаранция за демокрация. След промените през 1989 първо унищожихме армията.защо ли?

13

До Анонимен 13

преди 10 години

Така общо може да се говори, но това води и до дезинформация. Въпросът е: дали интереса на определена глобална сила съвпада с националния или не?На щатите действията напоследък водят до идване на ислямисти като Морси. Това е добре ли е ?Националистите по света, като правило не са против външните отношения. Но те търсят само изгодни за националния интерес връзки. За Б-я е по-добре да се ориентира към страните БРИКС твърди Сидеров ! Целия свят драпа към тях, защо не и ние?За да сме точни: Сидеров = Льо Пен = Орбан

12

Анонимен

преди 10 години

12, защо да е обратното, цялата политическа класа навсякъде е една и съща - прикрити или не толквоа прикрити диктатори, които обслужват чужди (Но не народни) и свои интереси. Между Борисов и Сидеров също няма разлика.

11

До Анонимен 11

преди 10 години

"Морси = Сидеров в светски вариант. "---------------Точно обратното: Морси = Ердоган = Бойко. Ердоган и Борисов членуват в една и съща партийна организация и си ходят по конгресите. Бойко реже лентички на откриване на джамии, одобрен е строежа на най-големия ислямски център на Балканите - в София, проект подарен от Катар, и т.н. Сидеров от друга страна е за силна собствена армия и против ислямизацията, внасял е проект за закриване на ДПС, Бойко и всички останали са били против.

10

Анонимен

преди 10 години

Ислямът е измислен като контраудар и унищужител на Християнството.Няма да кажа КОИ са подбудителите, за да спазя "политическата коректност"...

9

sdf

преди 10 години

До Кривчоми да де където се намесят хамериканците и почват атентатите от разни ислямистипример афганистан,ирак,пакистан,където наскоро един български алпинист се оттърва като по чудо.На хамериканските военни лобита им требва враг и за това постоянно си изфабрикуват врагове талибани,същата схема е и в Египет и в Либия.

8

Анонимен

преди 10 години

Египет е интересна държава. Имат силна военна организация, която е гарант за демокрацията. Не се месят в демократичното управление, но подкрепят борбите на народа за справедливост и светско управление. За жалост останалите арабски държави нямат подобна армия и в тях ислямизацията е активен процес. Бих си пожелал да имаме подобна опция и у нас, но ще си остана с мечтите. В белия европейски свят подобно превземане на властта би довело до изолация и катастрофа. Морси = Сидеров в светски вариант.

7

Провициалист

преди 10 години

Звучи като нашия нов кабинет, но нашият е малко по-gangsta..Искам *** в НС. Като си представя *** и първото, което ми минава през акъла е... нещо като хубави хора.Класика в жанра. :)

6

Кривчо

преди 10 години

Какъв ислям ва гони ,този е поставено лице на ХАМЕРИКАНЦИТЕ и изглежда е стъпал нейде на криво и айде шат на патката главата.Тоя ако беше ислямист да е вкарал шерията във деиствие.