53

Анонимен

преди 10 години

До Анонименняма как да не ги видите, защото30% от тях са такива.

52

ivan.donev.520

преди 10 години

няма как да не ги видите,защото поне 30% от тях са такива.

51

Анонимен

преди 10 години

До 51/Милко:Дано да не го видим никога повече:)

50

Анонимен

преди 10 години

Как не Ви омръзна да пишете простотии? Кой на кого плаща, за да ходи на протести?!Аз познавам около 30 работещи българи ,които всяка вечер са на протестите!Никой на мен не ми е дал пари,за да съм там !МРАЗЯ КОМУНИЗМА от дъното на душата си!!!!!!!!!!!

49

PD

преди 10 години

Има нещо сбъркано в цялата работа. Като е кафе да е ала бала. Ако е протест да е протест. Ей шматки ..ако дедите ни така бяха протестирали срещу Византия, нас нямаше да ни има.Напълнили са ви празните кратуни с флашове, модове и други купешки понятия, и една работа не мож свършите кат ХОРАТА.

48

rumen221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА...,- ПРОТЕСТИРАЛИ..., 500 ТАРИКАТИ..., ВЛАСТТА ИМ "КРИВА"...?!?!?ТОЧНО ЗА ТАКИВА "ТАРИКАТИ" ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е КАЗАЛ...:1. НА КАЛПАВА РАКЕТА- КОСМОСА И КРИВ...И 2. СИТ НА ГЛАДНИЯ - НЕ ВЯРВА...!!!.

47

дядо

преди 10 години

Не мога да разбера кой плаща "безплатното кафе".При ""10000.? протестиращи"тия двамата трябва да са милионери или са на някоя ясла.Не искам да обидя протестиращите но отговор на въпрос от журналист чувам отговор "не знам на къде ще ходим,на където кажат организаторите.Нали протеста е спонтанен.Днес две протестиращи по една телевизия избягаха от въпросите сигурно защото някой трябваше да им каже за какво протестират.Съжалявам но Простите вече не вярват.

46

rumen221

преди 10 години

НАГЛОСТ ЛИ...НАГЛЕЦИ ЛИ..., НЕ-Е-Е-Е...ВЪПИЮЩА НАГЛОСТ Е... 500 самообявили се за "ИНТЕЛИГЕНТНИ" ТАРИКАТИ, ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ ПРЕДСТАВЯТ... ЦЕЛИЯ НАРОД...(това поражда сериозни тревоги сред Европейската асоциация на психиатрите)- Днешните протести, дето протестиращите "красиви", "интелигентни" и "умни" добре платени НАГЛЕЦИ дори не знаят за какво са, НО СА ГОТОВИ ДА ПРОЛИВАТ КРЪВ, приличат на...- "ГЛАДНА" СТАЧКА НА СЕЛСКИ ЧОРБАДЖИЯ МЕЖДУ... ДВЕ ПРЕЯЖДАНИЯ...! И в същото време.. и в "провинцията" хората не могат да заспиват, но... от ГЛАД...!!!.

45

4321

преди 10 години

Абе къде е Волен Сидеров? Губи ми се нещо тая откачалка напоследък?

44

До 48

преди 10 години

Пешко, аз не твърдя, че се плаща на ръка на протестиращите. Не че между тях няма и платени, защитаващи определени политически интереси. Но в този протест според мен има и диригенти, които се опитват да върнат ГЕРБ на бял кон във властта. И се опитват да се изполлзват вълната от енергия и ентусиазъм на младите и политически необвързани хора. Та тези диригенти плащат каквото е необходимо, за да се поддържа огъня. Успех!

43

Анонимен

преди 10 години

В крайна сметка някой преброи ли чашките? Или са толкова малко, че не смеят да кажат бройката?

42

Пешко

преди 10 години

45,аз познавам едно двайсетина души на тия протести и няма платени сред тях. Не знам как си го представяте 30 000, поведени от сто/двеста. Неслучайно твърдят, че социалните мрежи леко леко започват да променят нещата

41

Анонимен

преди 10 години

Все така става, че крадецът вика дръжте крадеца. Каква Паша, какъв ББ като именно за АТАКА беше направена скрита камера какс е плаща на мускулести момчета, за да ходят да подкрепят АТАКА на митинга и човекът им казваше в никакъв случай да не казват, че им се дават пари. РАзбира се няма как да твърдя, че АТАКА им дава парите, понеже едва ли някой може да докаже от кого идва заповедта да се набират хора така. Сигурно биха се оправдали, че някой друг ги компрометира като им набира хора срещу пари:)

40

Анонимен

преди 10 години

БКП(дпс+атака+бсп) това е проклятието на България!По-добре е да умреш прав но свободен!Отколкото да живееш на колене пред бкп!

39

До Пешко

преди 10 години

Пешко, много елементарно! Няма безплатен обяд. Интересно кой плаща обшата сметка.

38

Анонимен

преди 10 години

Младите хора имат нужда от такова изживяване, че нещо много се бяха успали. Както си пият кафето да вземат да уволнят ББ и компания за неявяване на работа. Те пищят за оставка на правителството, но първо трябва да уволнят този който излъга хората да го изберат, а сега не ходи да защитава интересите им. Нека се променят правилата в Парламента и повече да не се допускат депутати лентяи, щом не работят, вън. Доган твърде дълго се подиграва по този начин, а сега тоя.

37

Пешко

преди 10 години

Да, Стоиле, Пашата всеки ден застава на Фритьоф Нансен и България, далеч от журналята, и раздава в продължение на около час половина-два кинти на преминаващите протестиращи. Всеки ден по сто кинта на калпак - около 30-40 000 калпака средно дневно, направи си сметката сега

36

Анонимен

преди 10 години

Трябва да си наистина дълбока провинция и един нормален познат да нямаш в Сф, за да повярваш наистина, че някой уж давал пари, за да се протестира. Всичките ми приятели ходят - някои вземат отпуски, други са безработни, закъсняват за работа... Това са хора, образовани, интелигентни. Националните телевизии направиха скрита камера как Атака дава пари и парче пица, за да я подкрепят на митинг. Докато протестиращите в Сф протестират безплатно - това хора със съвест за по 10 лв не го раазбират.

35

Анонимен

преди 10 години

КЪДЕ СА СИНДИКАТИТЕ ЗАЩО СЕ СКРИХА КАТО МИШКИ ,КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧИХА ЗА ДА СИ МЪЛЧАТ НИКОЙ НЕ ЗАДАВА ТОЗИ ВЪПРОС.

34

Анонимен

преди 10 години

Всяка една страна има нужда от достойни и смели хора като протестиращите. Те са туптящото сърце на всяка една нация. Гордост за България са протестиращите, а тези които ги плюят са ***.