47

VIRUSA

преди 10 години

Уволнението на д-р Цеков е политическо и неаргументирано. В момента го обвиняват за това, което предишното НС искаше от него да направи. Каквото и да е станало, в правова държава би трябвало обвиненията да са подплатени с доказателства, а такива няма. Сигурен съм, че проверка в НЗОК няма да открие нарушения, освен ако е с предварително написани заключения по политическа поръчка. Д-р Цеков е единственият от бившите управляващи, който се държи достойно в тази ситуация. Аз бих обжалвал също.

46

Shop

преди 10 години

За пореден път се убеждавам колко прос народ има. Майка му уморили, баща му н'ам си кво... И какво общо има с това НЗОК? Тя е финансова институция, а не болница.

45

Shop

преди 10 години

Ами аз ги слушах по радиото, нищо конкретно, никакви документи, само общи приказки и накрая излиза няква баба и казва, всеки от тези факти поотделно е достатъчен да го махнем. А то факти нямаше. Може ли да обвиниш някого, че нямало диалог? За диалог са нужни две страни.

44

Мари Хуанов

преди 10 години

Да пие една водка" Мери Джейн"- той знае защо...

43

Пламен

преди 10 години

Мамка Ви комунистическа. Само политически чистки. Манолова, колко мъжки *** ти изпратиха за Ванко 1

42

Стефан

преди 10 години

В момента няма управител на касата. И защото същият този *** не си е назначил заместник няма кой да ми подпише готовите документите за спешна операция в страна от ЕС. Цялата каса спира работа докато се назначи новия директор от другите *** в НС. И как да го обясня на болницата - те няма да повярват, че цяла една държавна служба спира работа поради липсата на един (бил той и управител) човек. Браво на България. За мен вече е късно, но се надявам децата ми да не живеят тук.

41

Анонимен

преди 10 години

Я па тоя -жалва се ,че го уволнили по политически причини.Няма нищо по-нормално от това след като си назначен по политически причини ,да бъдеш и уволнен по същия начин

40

Анонимен

преди 10 години

Тоя не трябва да излиза от затвора. Здравеопазването ни е под всякаква критика. Никъде няма читави доктори. Нека някой журналист да направи една дребна справка в Пирогов например. Колко хора със счупени крайници са наместени правилно и колко не. Изведнъж само с операция и то без гаранция искат да ти наместват кокалите, а дали въобще са кадърни? Някога са ги намествали чакръкчии и всичко е зараствало като хората. Безсрамна е тази търговия с човешки съдби допусната от най-високо.

39

info.

преди 10 години

Не че защитавам *** и турците,но къде са тази *** от ГЕРБ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМ ПЛАЩАМ ЗАПЛАТИТЕ И СУБСИДИЙТЕ?!?Ако някой от вас не ходи на работа без основание 100% ще бъдете уволнени.Защо няма закони и за тях?

38

Анонимен

преди 10 години

До 38Ти ли си Манолова? защото само мая Манолова може да хвърля необосновани хули без нито един факт!!Браво Цеков!! Ти показа как трябва да се дава отпор на комунистическата ***!!Ти показа как се бранят парите на българските граждани!!Е..хайде сега да видим за колко време "бялата мафия" ще обезкости НЗОК?!?!На всички българи : "ЧЕСТИТО"!

37

Анонимен

преди 10 години

Нахалството му природа ли е или сега се държи така от злоба. Той е за съд, а плаши със съд. Затвор и при бай Ставри.

36

Анонимен

преди 10 години

я отивай на борсата! какви пари взимате там а сестрите ни заебахте св мизерия1 всички сте за бесилото само з аЕвропа дрънкате а за заплатите в Европа и нашите няма и реч! безобразници1

35

Дядо Гошо

преди 10 години

Защо все за паи се карат,че не достигат а не проверят какво е качеството?? Тройно са се увеличили парите за здраве при по малко население от преди 1989 г.Тогава ползувахме и безплатно санаториално лечение по два пъти от по 20 дни.Сега се мисли само за увеличената не функционираща администрация. във всяка институция / дирекции,с гл.и старши специалисти и др./ ДО КОГА БЕ *** УПРАВЛЯВАЩИ ?/

34

ivo

преди 10 години

PARAZITA NE ISKA DA SE MAXNE OT XRANILKATA !!!!!

33

бах..

преди 10 години

За съжаление махнаха един съвестен човек, който го познава ЛИЧНО- знае! Благодарение на него има енда добра Ломска болница!!!!!!!!!!!БСП+ДПС смучат здраво.. искат и от НЗОК!!!!тази *** смуче кръвта ни всеки един ден...

32

Анонимен

преди 10 години

Това са то калинките. Бил от друга политическа порода, моля ви се.

31

гост

преди 10 години

Защо всички искат да бъдат назначени с ПОЛИТИЧЕСКИ доводи и реват когато се освобождават пак с ПОЛИТИЧЕСКИ такива.

30

Анонимен

преди 10 години

Сега тройната коалиция БСП-ДПС и Атака ще сложи свой човек, като сестрата на Илияна Йотова, който мощно ще краде и източва касата. Долу правителството на Гея, Бея и Злодея! Оставка!

29

Анонимен

преди 10 години

Sestrata na Iliana Jotova 6te svar6i rabotata kato 6ef na NZOK po-dobre , tia znae ot opit kak se krade na edro, puk i ve4e nqma da ima podslu6vaniq, nali Jov4ev gi otmeni. Ot sega natatak samo kradene bez kontrol - kakto predi pri starata Troina Koalitziq.

28

Comodo dragon

преди 10 години

Назначен е политически, и ще си иде политически! Кво неясно има?! Като е назначаван, защо не е мрънкял че го назначават политически???