133

Анонимен

преди 10 години

Герберастите да се връщат на работа и да спрат да плащат на протестиращите.

132

Niksan

преди 10 години

много се радвам,че ГЕРБ загуби!Пък и то хубавото им е само ,че всички са бивши бесепари,!

131

стелла-ст

преди 10 години

До кога Бат Бойко ще разиграва цял един народ-ако беше спечелил май нямаше да е така,но народа не иска простовати управници,не го ли разбрахте!

130

вай

преди 10 години

Господа и дами , ненародни избранници, сите на практика сте престъпници по дела. Но още по-голям престъпник е уж "независимата съдебна власт" която е толкова зависима, че няма смелостта да ви изправи пред Съда, обвини, докаже и осъди. Е, всеки народ заслужава участта си!

129

Велислава

преди 10 години

Е, как да се върне Боко в парламента, като това означава да признае поражението си... Затова ГЕРБ ще раздава безплатни кафета пред сградата, та дано се съберат кибици за "протеста"....

128

brymbrym

преди 10 години

Много скъп им излиза на БСП кворумът на Атака и хленчат като вдовица за вибратор.

127

stoneg

преди 10 години

Бачкайте си 3 партии там за какво ви е Герб хахахахааххахахаххаах.

126

Tilk

преди 10 години

Поведението на ГЕРБ е безотговорно, защото те са тези, които на практика не ходят на работа. Бяха им платени "само" 700 лв за това, че не са влизали в НС. Това не е морално. И излишно пренасочват вниманието върху Атака заради кворума. Ако е толкова лошо, че Атака осигуряват кворум, тогава ГЕРБ са виновни за това, че липсват.

125

ЗА ГЕРБ

преди 10 години

Нека им е! ГЕРБ ги наказва с поведението си! Нали искат да управляват, ето Ви управление! Само че ако така Ви харесва, господа от БСП, ДПС и АТАКА, обградени от всякъде с полицаи, огради и множество протестиращи всеки ден, това вече не е нормално! Като сте алчни за власт, ето- народът Ви наказва! Искаме ОСТАВКА и Долу БСП!

124

Миха

преди 10 години

Всички страдаме от управлението на тройната коалиция. Всички страдаме от безумията, които прави правителството. Всички искаме да се МАХАТ!

123

antimafia

преди 10 години

Първо да излязат от там комунистите и тогава. А и да дава съвети човек замесен в крупна корупционна схема от наднационална величина, е нелепо и нагло. Г-н Свобода, харчете си парите на българските данъкоплатци, с които СерГей си откупи поста в ПЕС, докато дойде време да си ги върнем обратно и не ни се мешайте повече.

122

xp

преди 10 години

Баси ходиха 1 месец на работа всеки ден ВСИЧКИ от БСП .. и ревнаха като жени : ))Те кога са ходили на работа толкова :Д:Д Давайте другари всяка сутрин на работа да Видите как е : ))))

121

Меги

преди 10 години

Това вече е прекалено. За да работят Б.Борисов и всички от ГЕРБ в НС трябва да им се извиняваме. Първо Станишев , а след това всички които сме гласували за БСП. Наглост и липса на всякаква отговорност. И ние искаме извинение, иначе в следващия парламент нашите народни представители ще си почиват като герберите.

120

bariera_61

преди 10 години

Ролята на Сидеров, поставена му от кукловодите на прехода беше да подкрепя управлението на ГЕРБ около година-две докато страната се стабилизира, свет. криза премине, през това време ББ да натрупа негативи заради непопулярните мерки, които трябва да вземе заради кризата и като дойде удобния момент на Сидеров му натискат дистанционното и куклата на конци на ДС се обръща срещу ББ, който пада от власт и идват пак БСП и ДПС да разпределят порциите. Обаче ББ успя да изкара почти целия мандат, но новия сценарий с окървавените протести го свали!

119

bariera_61

преди 10 години

Атака подкрепяше ББ по сценария написан от БСП! След като оставиха БГ с минус 500 млн в хазната( това самия Орешарски го призна пред ТВ) на комунистите им трябваше някой кадърен и отговорен човек като Борисов, който да успее въпреки празната хазна да извади БГ от идващата криза и след това като свърши черната работа, като натрупа негативи, БСП да го обвинят в некадърност и да се върнат на власт наготово както и стана! ББ не само спаси БГ от кризата, но осигури на страната 25 млрд, които сега ще бъдат откраднати от БСПДПС! А глупавия ни народ пак ще мизерства защото не гласува за ББ!

118

bariera_61

преди 10 години

Свобода защо не каже как жена му, която работи в австрийска фирма, последната спечели многомилионна сделка с България по време на Тройната коалиция и по-късно Ханес Свобода върна жеста, като предложи Станишев за председател на ПЕС!и

117

vesi

преди 10 години

И престанете с това, че АТАКА някога подкрепила ГЕРБ- ГЕРБ си имаше мнозинство. В случая не става въпрос за подкрепа на АТАКА на БСП и ДПС, а че АТАКА е в КОАЛИЦИЯ. Правите ли разлика между подкрепа и коалиция????

116

vesi

преди 10 години

Това не е НС и ГЕРБ с бойкота си искат да покажат точно това. Нямат работа при тия мафиоти. Ако се върнат, значи да ги легитимират!

115

не син

преди 10 години

Борисов ще върне ГЕРБ в парламента след изборите , а дотогава върнете извратената содомитска тройка / БСП,ДПС и " Юруш "/в къщите им ! Иначе няма смисъл !

114

сани

преди 10 години

да се върне ГЕРБ но да изчезнат тройката кебапчета ,ОСТАВКА на правителството