206

naroda

преди 10 години

Народ , какъв народ, живи *** по улиците на София. Бог да го прости момчето и МВР, защото и то върви към своята гибел, и тогава да видим той народ.

205

longcop

преди 10 години

До Анонименeiiiiii,mnogo gi razbira6 ne6tata,be profesoreee.kato te gledam,4e si anonimen,mai si prostitytka,*** ili gay!a moje bi si i trite zaedno,6tom tolkova yvereno si dava6 kompetentnoto mnenie.

204

longcop

преди 10 години

До До д-р Охболиkvo pla6ta6 ti,beeeee,narkoman smotan!?guzu si ne moje6 da opazi6 pa i akul dava6,***

203

liusi.vasileva.9

преди 10 години

Полициятна не трябва да охранява тези измислени манифестации на ***.полицията да си върши своята работа-да охранява малките населени места от *** банди.

202

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен236Абсолютно справедливо. Подкрепям. Агитки продажни беснеят че не могат да насъскат народа срещу полицаи и няма безредици, че няма трошене, запалване и сбиване - това е изцяло заслугата на полицаите и на протестиращите. Един народ сме, няма да се избивам със приятели и съседи само защото те имат заповед да са от другата страна на бариерата.

201

Анонимен

преди 10 години

До Той еКато е толкова блага службата ти защо не станеш полицай.Утре като видиш един агресивен шизофреник 100литра ти ли ще се бориш с него или 112 и криене по дупките да не те викнат за свидетел.Застани ти срещу мятаща бомби агитка!Писна ми от плюващи ***,най-гадния народ сме,хитър ,злобен и все недоволен,а не прави нищо за общото благо,винаги разделен и търсещ келепира.Има полицаи достойни за възхищение.Как се чувстват те четящи глупостите ви?!

200

г-н Тау

преди 10 години

сещам се за един израз на капитан Барбоса..."Денят, в който ще умрем е денят за,който живеем!"...почивай в мир ,човече!

199

Той е

преди 10 години

Всяка една смърт е тъжна,но тук искам да засегна и нещо друго!Дали,като умират други хора,с други професии,се пише толкова?Или тяхната смърт е по-маловажна?Щото,точно с това впечатление оставам,видиш ли,полицаите се преработвали!А хора,които работят по 12 часа,непрекъснато,те какво?И като не иска да се преработва,изход има - напуска,и точка!Е да,ама не,зер,службичката е сладка,има си облаги,а и,какво би могъл да прави друго един кадрови полицай?Нищо,затова и се натискат да са полицаи!

198

абе

преди 10 години

по-долу пишещите не ви ли е срам да пишете така -един човек си е отишъл-той е бил баща,син ,брат ,съпруг,колега,приятел и си е отишъл след като е пазел боковите непрокопсаници,дето и един нов лозунг не могат да измислят-празноглави като вожда си ,продажни като него,а ходете пак да пиете кафе с добавки ,подарък от мутрата.А полицаят Бог да го прости!

197

кика

преди 10 години

Чета последните коментари и си мисля как може да има толкова злобни хора,озлобени срещу всеки и срещу всичко.Съжалявам ви.На семейството на полицая-кураж и дано няма повече такива новини.

196

До д-р Охболи

преди 10 години

С това милиционерско мислене я докарахте до тук! Плащаме на мвр 1 000 000 000 да ни пази те се занимават с други неща, ние не сме доволни, вие искате обществото да ви помага, ама ние не плащаме да ви помагаме, а ДА НИ ПАЗИТЕ Върнете ни милиардите уволнени сте сами ще се пазим

195

Анонимен

преди 10 години

Само Волен! Атака! Победа!

194

д-р Охболи

преди 10 години

Имайте малко срам и проявете елементарна човещина към близките и колегите на момчето!ИНФАРКТИТЕ В МВР СТАВАТ ПО-ЧЕСТИ И ОТ ГРИПА! Причината? СТРЕС!!! Източниците? Безброй - естеството на работа, ниското заплащане, хаотичните промени след поредните избори, чистките след всяка смяна на властта, негативното отношение на обществото, което все е недоволно, а не помага с нищо! Отделно МВР се е превърнало в средство за печелене на политически битки - бий по мвр и спечели изборите...

193

оф

преди 10 години

Преял е от рушвети !!!

192

raq

преди 10 години

Ами заради протеста на "културните" гербери. Видяхте какво се получи във Варна. Гражданското общество да излъчи лидери, да се идентифицира като партия или сдружение и като участват на следващите избори, да решават хората. Само че аз не знам нещо хубаво да се е случило на улицата.

191

Анонимен

преди 10 години

А не получават инфаркти докато прибират по 20 лева от всяка *** от Лъвов мост всяка вечер за да работи. Директно минават с патрулката и си правят инкасото. Симпатяги!

190

КАРЪК

преди 10 години

2002- ра бях в Гърция, точно когато искаха да прокарат закона за пенсиониране на 65 години. Атина е 7 милиона жители. С временни и гастърбайтери почти 8 милиона. Вярвайте, 5 /пет/ милиона души на улицата...!!! Каква полиция да изкараш срещу НАРОДА? Та те и полицаите са с тях. Имат силна армия, но на нея пък хич не могат да разчитат, че ще тръгне срещу тълпата. Нали там са родителите и сестрите им.Парламента не прие закона.ЕЙ ТОВА Е НАРОД!Пък нека да не са "културни" протестите им.

189

Анонимен

преди 10 години

Те и без това само стоят по добре да стачкуват с всички пидали!Пари няма за полицията щото не бие наред трябва да бие и пуска кучета напротестиращите!

188

Анонимен

преди 10 години

221 - не им е това работата, те за тва и *** ги взимат с предимство, чак ме е яд че смучат от данъци на на данъкоплатците никва работа не им вършат

187

s

преди 10 години

ами полицаите вместо да са срещу народа , да вдигат огражденията и заедно с народа и с палките та вътре в парламента и бой наред , защото се видя че и полицаите са простосмъртни и те семейства хранят , а ония в парламента не им е зор за никои , затова бой