142

Руми;)

преди 10 години

Днес по-малко протестиращи пиха кафе пред сградата на Парламента. Парите намаляват или започна да им харесва политиката на Орешарски?

141

До 164

преди 10 години

Така е, държавата е докарана до ръба на пропастта, а сега с БСП и ДПС ще направи решителна крачка напред!Амат от оправдания да не правим нищо! Протестите имат ефект.Но трябваше Дилян Пеевси да го оставят за такива като теб. А Доган да ти е министър на образованието. И когато те обрежат пак ли ще си траеш като мишка?

140

Друг наивник

преди 10 години

Разбирам протестиращите, може да се каже че и аз съм един от тези кафеджии, но това шоу, веселите подвиквания, тази енергия и изобретателност на хората в техния протест, не работят в полза на никой от нас.

139

Анонимен

преди 10 години

До проф. АврамовМного точни и верни наблюдения! Изцяло подкрепям!

138

kalinkamalinka

преди 10 години

не само безплатно кафе , но и надница.

137

Анонимен

преди 10 години

Що за деграданти цъкат тука.

136

Анонимен

преди 10 години

След като, протестират и не работят, от къде ли вземат парите за "безплатното кафе". Би трябвало, да не се крият под националното знаме и освободят площадите и улиците на столицата, за да не пречат на останалите. Оставят впечатлението, че повечето от тях нито знаят, нито разбират законността на действията си.

135

до 163

преди 10 години

Ха, тя държавата докарана до ръба, че и отвъд от *** и алчни калинки, а някой сега се сетили да възпитават правителства! Що не протестирахте при ГЕРБ и да ги възпитавате преди да ни докарат до тва дередже? Щото цецко слушкаше, а! Смешни сте!

134

Защо!

преди 10 години

Глупав си ти проф. Аврамов. Язък за професурата. Изгубил си си времето и парите на гражданите, които са те издържали да учиш.По същата логика можем да не наказваме престъпниците, мъчителите от лагерите (фашистки и социалистки) и от предателите и доностниците от ДС, защото минало-заминало - защо да си разваляме рахатлъка сега?!Ако това правителство падне, следващото ще знае, кой му е истинския работодател, а не като тези сега, които служат на частни, олигархични интереси.

133

кулоарно

преди 10 години

0 На Станишев шапка му свалям! Все му се пада най-трудното, да управлява след онези *** маймуни ГЕРБ, и пак се справя! Ясно е че протеста е пълен афиф, но пък може да има положителен ефект, да действа възпитателно като коректив. Нещо като втора камара около парламента. На кафе в летния парламент :)

132

пловдивчанин

преди 10 години

Разбирам драскащите слуги на Сатаната, които съзнават, че в нормално функционираща държава, за тях няма да има никога възможност за реализация без наложената от ДС симулация на пазарна икономика. Това са хора, дължащи охолството си на деградиралото статукво. Странни са ми обаче другите живеещи мизерен живот на инат, които плюят смелите и активни граждани, защото чрез тях виждат какво не са и какво не могат да бъдат - мислещи, морални и способни граждани. Инат, неграмотност, злоба = червена чума.

131

Анонимен

преди 10 години

КОЛКО ЛИ ЩЕ НИ СТРУВА "БЕЗПЛАТНОТО КАФЕ"...????

130

проф. Аврамов

преди 10 години

Единствената причина поради която не искам оставката на правителството е че няма партия за която да гласувам. Явно протестиращите са два вида: 1. Хора на Герб и ДСБ - лъжци, защото не го казват. 2. *** които не съзнават какво правят. Те искрено казват да свалим правителството пък после ще видим. Ами ако им е студено на балкона да скочат, няколо етажа по-долу ще видят! И още нещо: Иска се оставка на правителството а не на Парламента за ново служебно назначено от президента та пак фалшифика

129

Дедовия

преди 10 години

Едно не мога да разбера?! ЗАЩО всички толкова се ошашкахме заради 10-15 хиляди безработни "интелектуалци", които нямат друга работа а да мерят улиците по цял ден?! Аз живея в провинцията и мога да заявя, че всичко си е както трябва. Който работи - има, който се офлянква и търси за какво да протестира - НЯМА. Уважаеми протестиращи, вземете свършете нещо полезно (примерно да изхранвате жалкото си съществуване) и гаранция ви давам, че няма да Ви остане време да бродите по прашните улици!

128

гражданин Коев

преди 10 години

Айде разваляте седянките, след 23 години пак ще си помислим че сме граждани в държава.

127

Анонимен

преди 10 години

Безплатно кафе няма, както няма безплатен обяд. Всичко се плаща на многократно по-висока цена

126

HCDV!

преди 10 години

до електорат матряловХИЛЯДИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!Толкова готин коментар досега не съм виждал.

125

Kaleko Aleko

преди 10 години

Добре, г-да, а Вие какво предлагате?

124

Анонимен

преди 10 години

вие си протестирайте като нямате работи, някой го боли за вас...волен си е хванал пътя по някой курорт сигурно както и другите му колеги, а вие си викайте отпред и си въобразявайте, че правите нещо. Преди два месеца вие си ги избрахте, сега им се радвайте!

123

жалки

преди 10 години

Жалки червени драскачи! Не разбирате ли, че и един протестиращ да не остане пред парламента, омразата към депутинатите ще расте все повече и повече. Не им завиждам, че ще живеят с това.